2008 Aralık Anneleri

valla bu lohusa depresyonu denen şey gerçek herhalde.. ısrarla çok mutlu oldugunu söyleyen en yakın arkadaşımı bile tanıyamadım.. yeni doğum yaptı ve gerçekten de bezmiş görünüyordu.. iyisi buysa ben depresyona girdim diyen kadınlar nasıl olurlar acaba? bence de bu lohusalık döneminde kasmamak gerekiyor..şartlar anneye göre ayarlanmalı

fascım lütfen olurmu hiç tabiki öyle...vakitsiz bırakıp gitti bizleri ama herşey takdiri ilahi...zaten o ilahi gücün sesini içimde hissedemeseydim öyle sanıyorum ki çok daha yıpratıcı olurdu herşey benim için...
canım sanada hayırlı doğumlar diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...

sağol canım içimi rahatlattın.. ben bu konularda biraz hassasım da.. hele bi de gebeyim hiç sorma kaydirigubbakcemile3

Eminecim bende ferro sanol kullanıyorum günde 2 tane ile başladım ama 1 e indirmişti doktorum..ama yine 2 ye çıkacak galiba...
canım bahsettiğin gebelik psikolojisini sabahleyin hastanede hemşire ile konuşuyorduk bu 2.gebeliğim ilk gebeliğim lay lay lom geçti ama bu defaki beni bu anlamda fazla hırpaladı dedim..canım yaş daha ilerledi tabi ilk gebeliğimde 22 yaşındaydım şimdi 32...hem onun etkisi hemde kız annesi olmak hakikaten daha zor...duygusal anlamda duygularım tavan yapmış durumda eminecim heran ağlayabilyorum mesela...ama ben yine bebeğe yansıtmamak adına müzik dinliyorum kafamı dağıtmak adına ne gerekiyosa yapmaya gayret gösteriyorum kaldıki birde okullu oğlum var biliyosun dik durmak zorundayım yani...
eşininde doğum heyecanını yaşasın tabiki ama nedense ciddi anlamda eşimede sürpriz yapmayı ben çok isterdim normal zamanlarda her işimi kendim yapabilecek kadar da cesaretliyimdir ama bu defa yemiyo:)))
canım Allah hepimize hayırlı ve güzel doğumlar nasip etsin de senelerce güzel hatıralar ile yad edelim inş...

ben Allah kısmet ederse epidural dogum dusunuyorum dolayısıyla eşimde benimle beraber doguma girsin istiyorum...
Onun dısında hastanede herhalde annem babam kayınvalidem kayınpederim kız kardesim ve belki bir iki tane cok samimi arkadasım olur...Epidural olacagı için kendime gelme gibi bir problemim olmayacak ama dediğiniz gibi çok gerilirsem herkesi odadan çıkarırım -narkoz da almadım- ama narkozun etkisiyle kovmusum derim... Yani şu an için en sevdiklerimle bu anı paylasmak istiyorum ayrica ben dogum fotografcısı da istiyorum... Otuzumdan sonra cocuk dogurmusum o kadar kaprisim olsun di mi ama :))

Goldcum herşeyin ilki farklıdır diye boşunamı demişler tabiki en doğal hakları hatta...ama
kendini nasıl rahat hissedersen onu yap anlatmak istediğim aman o kırılır bu üzülür diye düşünürsen gerilirsin o yüzden rahat olmak adına hazır senin de dediğin gibi narkoz da almışızz gerekirse herkesi kovar kapıyı kitlerizz :)))

ben de bebekle ilk kavuşma anımın görüntülerini istiyom.. ya bi hemşireye veririm kamerayı ya da kardeşime.. kocam hayatta girmez bayılır adam valla..

estetik süper fikirkaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar.bu grip nasıl geçicek bilemiyorum.devamlı nane limon içiyorum meyve yiyourm.gece çok kötü oldum,dön sağa dön sola yavrumda perişan oldu benle beraber.bugün yatıp iyice terlemem lazım.eşim talimat verdi.kocişimde iş dolasıyla bugece geç gelcek.sabahtan beri naz yapa yapa canım çıktı.ama oda mecbur malum.kızımla başbayız bugün teyzeleri.

bende katılayım konuya kanbersiz düğün olur mu.benim yanımda mutlaka eşim olmalı doğuma giderken,zaten annem ve eşim olcak bide çok yakın arkadaşım gelir.

abimin eşi 2,bebeğine hamile oda buğün yarın doğum yapıcak allah izinyle.
abim geçen gün eşime diyorki
---yav abicim iinsan varya kendi doğuruyomuş gibi oluyooo
---doğrudur abii anaaaaaaaam :)))))))))
süperdi muhabbetleri yaaa yanlarında olmaktan büyük zevk aldımm
erkeklerin muhabbetide ayrı bişey vallahi :))

bizimkinin kalp atışını duyduğunda gözleri doldu.. ben doğururken ne yapar bilmiyorum..
ben bir balık burcu ile evliyim.. duygusal kocam:)

benim kocişde balık.bazen çok kuvvetli tekme attığında suratı kıpkırmızı oluyo.artık bizden de acle davranıyolar dimi kızlar.bi an önce görmek istiyolar

ilkicim bu arada eşim gecen hafta gripti..bana da bulaşır gibi oldu.. bi arkadaşım kızılcık reçeli verdi.. bunu çok açık çaya bir çay kaşıgı karıştırıp iç dedi.. ruslar böyle korunurlarmış.. içtim.. bilmem o mu iyi geldi ama dene istersen.. yakın olsak ben yapardım sana canım.. geçmiş olsun.

ben bi de ekinezya içiyorum grip olacağım zaman. içine 2 tane top karabiber atıyom. o da iyi geliyo bana.. nane limon içe içe daral gelir insanın içine

benim kocişde balık.bazen çok kuvvetli tekme attığında suratı kıpkırmızı oluyo.artık bizden de acle davranıyolar dimi kızlar.bi an önce görmek istiyolar

ben diyorum ki hamilelik çok güzel.. ben doğsun istemiyorum hep içimde kalsın, tekmelerini çok özliycem diyorum ama canım bana kızıyor. ne kadar da bencilsin hep sen mi sevcen diyo.. ben de kucağıma almak koynumda yatırmak istiyom diyo.. yazık yaa kıyamam :teselli:

ay canım benim demen yeterli çok saol.şimdi biraz yatıp terleyim ben.artık gına geldi naneden limondan dediğin gibi.şimdilik kaçıyorum ben kızlar öpüyorum sizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…