- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.461
lilyumcum bendede kansızlık var malesef bekarkende vardı.
bu bebişler bütün kanımızı alıyo galibaa :))
kurban olsn anneleri onlaraa :))
ben eşim olmadan girmek istemem doğuma benim annelik heyecanımı oda babalık heyecanını hayaşın sonuna kadar istiyorum :)
rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip eder inş.(amin)
lilyumcum kan ilacı olarak ne kullanıyosun cnaım? ben ferlos kullanıyorum küçük küçük cam şişede günde 2kez aç karınla.
ayy ben emzireceğim zaman kocamdan başkasına tahammül edemem yanımda, annem bile olsa. birilerinin yanında, çarşı pazarda foşurt diye açıp emziren kadınları gördükce de uyuz oluyorum.
hatta doğumdan sonra ev kalabalık olucak, emzirirken odanın kapısını kilitler öyle hallederim. pat diye dalıyolar çünkü içeri, hiç belli olmuyor.. tedbirli olmak lazım.
kızlar bugün ve yarın temizlik yapmayı planlarken kanımın düşük çıkması tüm temizlik konsantrans.sildiayıptır sölemesi evi pok götürüyo neredeyse ama napim hafta sonu çevreden yardım ile derin bi temizlik beni bekliyor...
aslında eşim evde iken hiç hoşlanmam temizlik yapmayı ama bu defa zaruri bi haftasonu temizliği olacak gibi..valla korkuyorum pat diye doğuruversem yada rahatsızlansam beni olur halim((
şimdi de ebru gündeşin son albümünü dinliyorum serdar ortaç ın yazdığı şarkıya sıra gelsede belki sebebim olsada canlansam birazcık...:))bu arada müzik demişken nancy ajram dinlermisiz bilmiyorum ama bu arap gacinin sesi ve şarkılarındaki ritim sayesinde uyuşukluğumu hafifletebiliyorum zaman zaman...:)
ben burdayım ilkimcim.. başka kim var bilmiyorum.. aman terini soğutma.. hemen degiiştir üstünü
Ceninin Güncesi
biraz uzun ama her haftayı anlatmış...daha evvel de yazmıştım, çok duygusal bir yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?