2008 Aralık Anneleri

kansız arkadaşım:)) geçen günde yazdım ama okudunmu bilmiyorum yarım kilo çekirdekli siyah üzüme 250gr çörekotu ekleyip blender den geçir ve sabahları iki kaşık ye ben çok faydasını gördüm sanırım yine yapıcam..geçmiş olsun tekrar..geçenlerde dalak yiycem diye yazmışsın ama hamile olduğumuz için bence şimdilik sakatatlardan uzak dursak daha iyi olur sanki...
bu arada zerencim çok geçmişler olsun bol bol dinlen kendine ve cimcimemize dikkat et olur mu..
İlkimcim sanada geçmiş olsun canım dinlenmek şart oldu aralık annelerine galiba

ay o emzirme olayına ben de takığım kızlar.. milletin yanında çarşaf gibi açıyolar ya memelerini.. bi de bebegi yürüyenler var.. memeyi çıkarıyo kadın çocuk odada dolanıyo dolanıyo meme açık,. canı istedi mi gelip emiyo.. valla uyuz oluyom ööle hatunlara.. ben annem de olsa yalnız emzrmek isterim.. ya da hiç imkan olmadı, biraz sakınır insan. ne biliyim arkamı dönerim bişiyler örterim üstüme..

çok antipatik çok

aynen katışıyorum sana ,bende bu yüzden çok kalabalık olmamakta fayda var diyorum işte hele doğum sonrası o bebiş memeyi hemen tutamaz hemşire yardımcı olur derken oradan bi ses kolunu aşağı yok yok yukarı:))kafası sağda olmadı solda:)bu sırada bebişde karnı acıkmıştır ve cıyaklamaktadır ..özetle potansiyel bi curcuna havası odaya hakim olabilir arkadaşlar bilelimde takdir sizlerin tabiki...:uhm:

kızlar bugün ve yarın temizlik yapmayı planlarken kanımın düşük çıkması tüm temizlik konsantrans.sildi ayıptır sölemesi evi pok götürüyo neredeyse ama napim hafta sonu çevreden yardım ile derin bi temizlik beni bekliyor...
aslında eşim evde iken hiç hoşlanmam temizlik yapmayı ama bu defa zaruri bi haftasonu temizliği olacak gibi..valla korkuyorum pat diye doğuruversem yada rahatsızlansam beni olur halim((
şimdi de ebru gündeşin son albümünü dinliyorum serdar ortaç ın yazdığı şarkıya sıra gelsede belki sebebim olsada canlansam birazcık...:))bu arada müzik demişken nancy ajram dinlermisiz bilmiyorum ama bu arap gacinin sesi ve şarkılarındaki ritim sayesinde uyuşukluğumu hafifletebiliyorum zaman zaman...:)

aman lilyum temizlik konusunda dikkat et.. ben pek dikkat etmiyorum ama bazen kasıklarımda ağrılar oluyor. doktora sorduğumda biraz fazla hareket edince olur demişti.. korktum.. hala yapıyorum temizliğimi duramıyorum ama dinlene dinlene yapıyorum.. dinlenmeden paldur küldür yaparsam hemen belim ağrıyo valla

kızlar nerdesiniz.biz uyumuşuz kızımla biraz terlemişiz.bakn uyunanınca bile ilk işim pcyi açmak oluyor.bağımlılık yaptınız beee

ben burdayım ilkimcim.. başka kim var bilmiyorum.. aman terini soğutma.. hemen degiiştir üstünü

ay canım bi söz vardır ya.saldım çayıra mevlam gayıra.ben de temizlik hastası olaraktankine artık herşeyi boşverdim.-tatlicadiarzu-yani ince işler için hiç uğraşamam boşver canım bırak gitsin.doğumdan sonra deli gibi yaparız temizliğimizi.

benimki biraz uykulu bugün.. her zamankinden biraz daha miskin.. ben de öyleyim heralde ondan dolayı böyle.. ama maşallahı var gene de..

aman canım sende dikkat et,hasta olma.nekadar etsekde oluyor işte.karnım artık şekilli,önceden top gibiydi.şimdi sanki yan yatışını görüyorum hep.hep yanda benimkide.

ay sorma.. biz bizim kızın bazen popsunu ayaklarını filan gıdıklıyoruz.. gıcık oluyo bize hemen başlıyo şekil değiştirmeye.. poposunu bir dikiyor sağ tarafa doğru, karnım hormonlu patatesler gibi oluyo..

kaydirigubbakcemile3aynen canım.eşimle yorum yapıyoruz acaba burası neresi şimdi diye diye sanki bizi duyuyo net olarakda daha da şekiller yapıyo.zaten bu haftalarda şekillere giriyorlarmış.şu ekim ayı benim için hiç geçmedi yaa.

evet ya. ekim bana da çok uzun geldi nedense.. kasımda doğurabilme potansiyeli görüyorum ya kendimde ondan heralde..
senin göbeginde dik çizgi oluştu mu? milletin oluşmuş hep. ben de hiçbişiy yok.. neden acaba?

yok canım bende de.arkadaşım hafta sonu farketti hiç yok dedi.bazılarında olmazmış,sanırım bizde de olmaz bu satten sonra.bende çatlak bile olmadı çok şükür.ama acayip selülüt oluştu bacaklarımda.gider inş.

selülitin çözümü var en azından.. benim karnımda pehlivan gibin yağlanmama ragmen çatlak oldu.. napiyim ben de kasmıyorum artık.. milletin kalçasında gögsünde bilem oluyomuş.. benim en azında göbüşte var sadece.. çizgi doğumdan bikaç ay sonra kayboluyomuş ama çok kötü görünüyodu.. inşallah bu saatten sonra olmaz bende.. bi o eksik kalsın di mi ama:)

öyle canım ya.boşver olsun çatlak hiç önemli değil.zamanla gidiyolar,benim arkadaşım fay hattı gibiydi şimdi kalmadı bişiyi geçiverdi.ben bişiler yicem canım zar zor,sonra yatarım yine.heryerim dökülüyor adeta.öpüyorum seniii ve yavruşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…