2008 Aralık Anneleri

yok canım ya evde yatamıyorum sıkılıyorum ama ağrı yapınca mecbur yatıyorum :CüvCüv:

bana diyordunuz yat diye ama bak şimdi sende yatmıyorsun salı günü sağlık ocağına gittim ebeyle konuştuk ne kadar yatarsan o kadar geç dogum yaparsın dediler bana o yüzden sürekli yatıyorum gününü doldurmamış cılız bir bebek dogurmak istemiyorum onun vebalini veremem ben canım sende yat dinlen en azında 37-38 haftalık olsunlar canım

canım dediğin doğru ama bilemiyorum sanki bir yanımda doğsun istiyor hemen haklısın ne kadar geç olursa o kadar iyi ama ne bileyim psikolojim çok değişime ugruyor ama c.tesi doğumdan bir an korktumu hissettim aman yarabbi dedim içimden senağlama

günaydın kızlar.
zerenccim hoşgeldin canım.
çokçok geçmiş olsun inş kızlar biraz daha beklerde zamanında gelirler.
çoköpüyorum seni ve kızını a.s.

merhaba kızlar,zerenciğim canım geçmiş olsun.senin kızların bianönce gelmek istiyolar dünyaya,sabırsız melekler.yat canım yat dinlen.zeynep sende iyisin umarım canım.dünakşam benimde belim çok ağrdı,sürekli akıntımın olmasından sıkldım artık.gribim halen geçmedi boğazım berbat belkide heryerim ağrıdığından ondanmı ki diye düşündüm dün akşam.ayy aman aman zamanında ve vaktinde gelsin bebelerimiz ne olur allahım.

kızlar sürekli hapşuruyorum bebeğim bu durumdan etkilenmez dimi.

zerencim saol canım bende iyim ama hiç olmayan ağrılar yavaş yavaş oluyoo
umarım olmaz bir daha benimde galiba ayakta fazla durmamam lazım.
ayakta olunca kasıklarıma bi ağrı giriyo sanki altıma kaçırcakmışiım foooooooş diye gibi oluyorum olduğum yerde kalakalıyorum.
doğum pozisyonunda olsa geliyo diycem ama ters şekilde :))
hakkımızda hayırlısı olsun canlarım.
aralık annelerinde ilk erkek bizim eren olabilr söylemedi demeyin :)) a.s.
ilkimcim canım sende dikkat et bacım.
çok az kaldı.allahın izniyle alcaz meleklerimizi kucağımızaa

selam kızlar.. geçmişi okuyamadım.. zerencim geçmiş olsun.. bebekler için artık işlerden ve gezme tozmalardan emekliye ayrılma vakti geldi.. dikkat etmek gerekli

ilkimcim sana da geçmiş olsun canım.. hapşurmanın bir sakıncası olacağını düşünmüyorum ama geçmişte bizim okulun tıp fakultesine bi kadın getirmişlerdi.. tıpta okuyan bi arkadaşım anlatmıştı.. kadın 9 aylık hamileyken -kaç haftalık bilmiyom.. o zamanlar genç ve bekardım.. - hapşurugunu tuttugundan komaya girmişti.. sanıyorum bebegi kurtarmışlardı ama anneyi kurtaramamışlardı.. bu olay bursa tıp fakultesinde yaşanmıştı.. Aman Allah korusun bütün yavrularımızı ve bizi.. demek istediğim aman sakın tutma sıkma kendini.. rahat rahat hapşur canım..

Herkese günaydın. İlkimcim boğazın için ılık tuzlu suyla gargara yapmanı öneririm. Hatta yapabilirsen az tuzlu limon ye. Çok iyi geliyor :)

Ben yine hastane değiştirdim . Son kararım Medical Park Göztepe Dr Gökmen Bey. Umarım bu son dr'um olur. Şimdilik gayet iyiyiz. Bu nedenle büyük bir olasılıkla Medical Park'da doğum yapacağım.

selam byata. Ben Mart 2009 annesi olacam inşallah.23 haftalığım.Bir sorum olacak. Neden Gökmen bey ve neden Medical de doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Medical de Mehtap hanıma gidiyordum. Doktor değiştirmeyi düşünüyorum Gökmen beyi seçecem galiba ama karar veremiyorum. Kontrollerde falan nasıldır acaba?

byata denicem canım.kızlar bişi sorcam yürüyüş esnasında ben çok mesafeli yürüyemiyorum artık.sanki aşağıya doğru baskı yapıyor zorlanıyorum yürürken sizde de oluyormu.

byata denicem canım.kızlar bişi sorcam yürüyüş esnasında ben çok mesafeli yürüyemiyorum artık.sanki aşağıya doğru baskı yapıyor zorlanıyorum yürürken sizde de oluyormu.

yürüyüş bana yasak mesela tabiki aşağıya baskı yaparlar büyüdü kuzularımız ayyy canlarım onlar ALLAH hayırlısıyla kavuştursun hepimizi:Saruboceq:

selam kızlar, eskiden bende motor takmış gibi yürürdüm, şimdi yürümeyi yeni öğrenir gibi minicik minicik adımlarla yürüyorum. hele de sabah kalkarken zombiler gibi yürüyorum. ayy bi de sırtüstü yattıysam biri gelip beni kaldırsa diye bakınıp duruyom.

burda bugün hava acayip güzel, bir coşkunluk geldi içime :teytey:

arkadaşlar benimde gribim geçmedi burnum sürekli tıkalı nefes almakta çok güçlük çekiyorum.dr.bir sürü ilaç verdi grip için ama hiç biri fayda etmiyor çok mutsuuzm

arkadaşlar benimde gribim geçmedi burnum sürekli tıkalı nefes almakta çok güçlük çekiyorum.dr.bir sürü ilaç verdi grip için ama hiç biri fayda etmiyor çok mutsuuzm

canım bol bol meyve ye, özellikle kiviyi bol tüketmeye çalış. boğazların için antiseptikle gargara yap, bi de ballı sıcak süt iç. ve tabi bol su tüket. en azından biraz daha rahatlatır seni.

eşim de hafta sonu grip oldu, iki günde yukarı yazdıklarımı tüketince grip falan kalmadı. ve bana da grip geçmedi halen.. bağışıklık sistemi çok önemli, bol c vitamini almak ve sıvı tüketimi yapmak gerek.

Bağişiklik sistemimiz eskisi gibi değil biliyosunuz ama geçmiyor geçmiyor işte bunalima giricem psikolojim çok bozuldu.yüzüm ellerimde hep şişiyor kendimi çok çirkin görüyorum

elifciğim çok kötü ya,gebelikte hiç çekilmiyormuş.insanın ne keyfi kalıyor ne bişiyi.benimde suratım şişiyor,burnum yara oldu off yaa.ballı sütü çok iyi diyolar.bende içicem şimdi.

kızlar üzülmeyin yaaaaaaaa geçicek buğünler hep hayalimde canlandırıyorum sizi negüzel angelina jolie gibisinzkaydirigubbakcemile3

elifciğim çok kötü ya,gebelikte hiç çekilmiyormuş.insanın ne keyfi kalıyor ne bişiyi.benimde suratım şişiyor,burnum yara oldu off yaa.ballı sütü çok iyi diyolar.bende içicem şimdi.

BEN NELER İÇTİM NELER YAPTIM GEÇMİYOR NEDENSE BİLMİYORUM.HERKEZDE BU VARMI BİLMÖİYORUM AMA BEN KENDİMİ ÇOK ÇİRKİN ŞİŞMAN İŞE YARAMAZ HİSSEDİYORUM GALİBA ARTIK KOCAMDA BENİ SEVMİYORsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…