- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.501
yok canım ya evde yatamıyorum sıkılıyorum ama ağrı yapınca mecbur yatıyorum :CüvCüv:
bana diyordunuz yat diye ama bak şimdi sende yatmıyorsun salı günü sağlık ocağına gittim ebeyle konuştuk ne kadar yatarsan o kadar geç dogum yaparsın dediler bana o yüzden sürekli yatıyorum gününü doldurmamış cılız bir bebek dogurmak istemiyorum onun vebalini veremem ben canım sende yat dinlen en azında 37-38 haftalık olsunlar canım
günaydın kızlar.
zerenccim hoşgeldin canım.
çokçok geçmiş olsun inş kızlar biraz daha beklerde zamanında gelirler.
çoköpüyorum seni ve kızını a.s.
Ben yine hastane değiştirdim. Son kararım Medical Park Göztepe Dr Gökmen Bey. Umarım bu son dr'um olur. Şimdilik gayet iyiyiz. Bu nedenle büyük bir olasılıkla Medical Park'da doğum yapacağım.
byata denicem canım.kızlar bişi sorcam yürüyüş esnasında ben çok mesafeli yürüyemiyorum artık.sanki aşağıya doğru baskı yapıyor zorlanıyorum yürürken sizde de oluyormu.
arkadaşlar benimde gribim geçmedi burnum sürekli tıkalı nefes almakta çok güçlük çekiyorum.dr.bir sürü ilaç verdi grip için ama hiç biri fayda etmiyor çok mutsuuzm
elifciğim çok kötü ya,gebelikte hiç çekilmiyormuş.insanın ne keyfi kalıyor ne bişiyi.benimde suratım şişiyor,burnum yara oldu off yaa.ballı sütü çok iyi diyolar.bende içicem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?