2008 Aralık Anneleri

Sen harikasın canım yakaydirigubbakcemile3Nasıl yıkattın yorganı kocişe?Ben,kocişim evi süpürüp sildi mi acıyorum vallahi.Temiz yorgan yoktu heralde başka.Kuru temizleme de yapamıyorsa tabii tek çare buymuş.Ay acıdım ama senin kocişe şinci.

Tam yemek hazırlayayım derken önce kardeşim,sonra kocişim geldi.Anında bir kahvaltı sofrası kurdum:jeyyar:Maksat karınları doysunşakkıdı

Benim kalçamın sol tarafındaki eklemlerim feci ağrıyor bugün.Ne oturarak ne de yatarak geçmiyor.Sol bacağımı kaldırıp yürümek işence gibi.Hala daha geçmedi.Yemek anca pişiyor.Hazırlayıncaya kadar ağrıyı düşünmemeye falan çalıştım.Müzik dinledim unutmak için.Neyse ki başardım akşam yemeğini hazırlamayı.Ne olcak halimiz bizim böyle?-tatlicadiarzu-

selam aralık anneleri..dünden beri girilmiyordu siteye..nasılsınız..kimsede yazan olmamış haydi gece kuşları çıkın ortaya..

ooooy, nası becerdin onu...

ben de msn den arkadaşlarla örüştüm
şincik yatmaya hazırlanıyom

Siyah karıştı yeni aldığım beyaz çamaşırların içine.
Neyse canım sonra görüşürüz.Sen yatmaya hazırlanıyormuşsun.İkimiz de daha doğurmadık ve iyiyiz sanırım:)
Öpüyorum Ogeday'ınla senia.s.

anladım canım umarım istediğin gibi bir cevap alırsın olmazsada üzülme canım dikkat et kendine bacım :teselli:
ya ben pek iyi değilim dünden beri sol kasıgım cok fena ağrıyo bügün dr arıcam bakalım ne dicek sürekli belimde ağrıyo canım

canım dikkatet benim doktor beline ağrı girerse hemen ara dedi doğum bele vururmuş ayyy dedim gibi dikkatet ara doktoru:CüvCüv:

canım dikkatet benim doktor beline ağrı girerse hemen ara dedi doğum bele vururmuş ayyy dedim gibi dikkatet ara doktoru:CüvCüv:

canım bende ondan korkuyorum belimden ılık ılık bişeyler akıp geçiyor sanki bugünlerde de sinirlerim iyice bozuldu sürekli ağlıyorum ama herşeye hiç bişey bulamazsam neden ben yatıyorum böyle diye ağlıyorum birazda korku başladı dogumdan ya bişey olursa ya kızımı görmeden bana bişry olursa diye anlıcan bugünlerde psikopat takılıyorumkafamçokkarıştı

canım üzülme o psikoloji bendede var oda yaşadımız panikten sanırım hayırlı düşün canım ama doktoru ara:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…