- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.481
canım bu sayfaya çok bayıldım çok güzel..teşekkürler..
sağol canım, herhalde ben bebeğin sorumluluğu, eve geleceklerin kalabalıklığı falan bunların da şimdiden baskısını hissediyorum. Allahtan eşim anlayışlı hakkaten, erkek işte gözyaşına dayanamıyor hiç.
dün yorgan yıkadı kocacım :roflol: . çift kişilik yorganı benim makine almıyor, kuru temizlemeye sordum, onlarda da henüz yorgan yıkayacak sistem kurulmamış. eşimin başında durdum, o da yıkadı :roflol: ne fenayım.
senin cephede ne var ne yok
günaydın kızlar nasılsınız ben geldimkaydirigubbakcemile2
günaydın kız nerdesin sen
yarım işlerimi halletmeye geldim ayrıca sana dün bahsettiğim konuyu konuşacagım tatlım kafamda soru işareti kalmasın istiyorum eşimde ayrıl diyor anlıyacağın kafam çok dolu güzelim sen nasılsın:CüvCüv:
anladım canım umarım istediğin gibi bir cevap alırsın olmazsada üzülme canım dikkat et kendine bacım :teselli:
ya ben pek iyi değilim dünden beri sol kasıgım cok fena ağrıyo bügün dr arıcam bakalım ne dicek sürekli belimde ağrıyo canım
canım dikkatet benim doktor beline ağrı girerse hemen ara dedi doğum bele vururmuş ayyy dedim gibi dikkatet ara doktoru:CüvCüv:
canım bende ondan korkuyorum belimden ılık ılık bişeyler akıp geçiyor sanki bugünlerde de sinirlerim iyice bozuldu sürekli ağlıyorum ama herşeye hiç bişey bulamazsam neden ben yatıyorum böyle diye ağlıyorum birazda korku başladı dogumdan ya bişey olursa ya kızımı görmeden bana bişry olursa diye anlıcan bugünlerde psikopat takılıyorumkafamçokkarıştı
canım üzülme o psikoloji bendede var oda yaşadımız panikten sanırım hayırlı düşün canım ama doktoru ara:CüvCüv:
arıcam canım 12:30 gibi şimdi hastası varken konuşamıyo ama öglen yemek saatinde rahat rahat konuşuruz yerimsenibensen nasılsın sürekli yatıyorsun değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?