2008 Aralık Anneleri

elifciğim canım ya kıyamam böyle düşünme delümüsün sen.biz çok güzel anneleriz.kocalarımız bizi beyenmicekde kimi beyencek,çıkarırım o gözleri inanki.böyle diyorum ama,eşim evelsigün iş dolasıyla bursaya gitti.giderken yapmadığım demediğim kalmadı adama.nerden bileyim iş için gittiğini dedim birsürü çingenlik çıkardım.adam otobüsde cebini bile açık tuttu,yoksa biliyo başına gelcğini.şüphelendim bianda ne bilem,aylardır kanki gibiyiz adamcağazla,aklıma garip garip şeyler geldi.çirkinim diye bende diyorum ikide bir.

yok yok biz abartıyoruz canım.relaks olmamız lazımhihoyyyt

canım sen herhalde hamilelik depresyonuna girmişsin. yanlız kalmamaya çalış, ya yanına birileri gelsin, ya sen dışarı çıkıp sevdiğin kişilerle birlikte olmaya çalış, daha önceden hoşlandığın şeyler yapmaya çalış. mesela git şimdi azıcık makyaj falan yap, valla bak insanın morali düzeliyor... depresyona depar atmak diyorum ben buna kaydirigubbakcemile3

aynı duyguları bende yaşıyorum, bir gün çok iyi bir gün çok kötü hissediyorum. ama yukarda yazdıklarımı yaptığımda nispeten daha iyi hissetmeye başlıyorum.

kızlar bu ultrason kağıtlarımızda Range diyo bişey yazıyoo altındada rakamlar var
o nedemk bilen varmı?????????
Bu arada bende artık sürahi hanım gibi yürüyorum etrafa faln tutunuyorum :))))))))))

Merhaba Güzel Aralık annelerihihoyyyt

Zeren ve Zeynep ıyi olmanıza çok sevindim.Şunun şurasında ne kaldı yatmaya çalışın mümkün olduğunca.Sizdeki psikoloji bende de var.Dengesizim çok.Bazen en olmadık şeye çıldırmış gibi sinirleniyorum.Doğum korkusu bende de başladı.Hele siz onu neredeyse yaşamışken bu endişeleriniz çok normal kızlar.Siz sakin olmaya çalışmalısınız ki yavrularınız da sakin sakin vakitlerini beklesinler.Sağlıklı bebekler alalım kucağımıza inşallah.

ılkim ve Elifhamza tekrar geçmiş olsun size de.Grip'te bile moral çok önemli.Elifhamza zorla da olsa saçma da gelse gülümsemeye çalış.Komik şeyler izle televizyonda falan.Biliyorum hamilelikte normalde olduğu gibi hafif atlatılmıyo rahatsızlıklar.Bünye daha zayıf olurmuş.Sen umutsuzluğa kapılma.Geçeceğine odaklanmaya çalış.Ellerinin ve yüzünün şişmesini doktorun görmüştür umarım.Hamilelikte çok önem veriyorlar çünkü bu duruma.ınşallah bir an önce iyileşirsiniz kızlar.

Ben de çok zor yürüyorum.Dün pazara gittik eşimle.Kendimi sakat ve şişman insanlar gibi hissettim.Topallaya topallaya zar zor yürüdüm.Alacağımızın çogunu da alamadık zaten.Ne kalabalığın arasına dalıp uzanıp iyi meyve sebzelerden seçebildim,ne de ilgilenmeyen satıcılara tahammül gösterebildim.En sevdiğim pazar alışverişi işkence gibi geldi.Benim kalçamdaki eklemler ağrıyor çok.Biraz yürüdükten sonra da kasıklarıma vuruyor.Az kaldı diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum.

Bu arada grileşen çamaşırlarımı domestoslu su yapıp ıslattım dün gece.Hala griler.Makineye atsam da ne yapsam düşünmekteyim-tatlicadiarzu-

Öptüm hepinizia.s.

Son düzenleme:
kızlar bu ultrason kağıtlarımızda Range diyo bişey yazıyoo altındada rakamlar var
o nedemk bilen varmı?????????
Bu arada bende artık sürahi hanım gibi yürüyorum etrafa faln tutunuyorum-tatlicadiarzu-:CüvCüv:

BİLMİYORUM CANIM BENDE ÇOK KUŞKUCUYUM EŞİM ZAMANINDA GİDİP GELİYOR EVE SÜREKLİ AMA GÜVENMİYORUM SÜREKLİ KÖTÜ RÜYALAR GÖRÜYORUM BENİ ALDATIYOR GİBİ RAHAT OLAMIYORUM BİZDE KARDEŞ GİBİYİZ:çok üzgünüm: BENDEN ARTIK ETKİLENMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM DAHA DOĞRUSU HİSSEDİYORUM

Ne güzel benzetme o öyle.Aynen Sürahi hanım'mışım gibi hissediyom ben de yürürken iştekaydirigubbakcemile3

Ultrason kağıtlarından pek bişey anlamıyom ben canım.

Kızlar çirkin olduğunuzu düşünmeyin sakın.Biz minik bebekler taşıyoruz göbeklerimizde.Dünyanın en güzel kadınlarıyız:CüvCüv:Aynaya bakınca moraliniz bozuluyosa bakmayın aynaya.Bizzat kendisine çirkinleştiğini söyleyen kocalar varsa söyleyin yerini dövelimklava:Sıkıysa kendileri dünyaya bir canlı getirsinler de görelimşakkıdı

bu dediğin şeyleride yapiyorum ama artik makyajda yapsam kendimi kötü hissediyorum yanliz değilim hala çalişiyorum ama hiç bir şey bana zevk vermiyor artik böyle olmak istemiyorum bebeğimi seviyorum

kızlar kimse yokmu ben birdaha uzun süre forma girmem sanırım evde yatacam güzellerim:CüvCüv:

kızlar kimse yokmu ben birdaha uzun süre forma girmem sanırım evde yatacam güzellerim:CüvCüv:

ben varım ama bende dışarıya cıkcam kız kardeşim geldi biraz dolaşalım dedi hemen hazırlandım bayram cocugu gibi cok sevindim günlerdir dışarıya cıkamıyorum cok iyi oldu bu ben güzel bakumlı alımlı şık bir anneyim oley oley kaydirigubbakcemile2

Bu ne enerji maşallah Zeynep'cim.Yat dinlen dedikçe gezmelere gidiyon ama.Annen yok heralde seni tutup yatırsın.Dinlene dinlene gez.Çok yürüme.

merhaba kızlar, zeren geçmiş olsun, raporunu başlattın o zaman sen, kardeşinden bir süreliğine alırsın pc ni artık, habersiz bırakma bizi ha..
zeynep sen de yormadan kendini gez bakalım:)
ilkimcim sana da geçmiş olsun, yürümekte ben de zorlanıyorum artık, az kaldı hayırlısıyla
elifhamza sen de bebişini kucağına alcağın günleri düşün, moralin düzelir bak o zaman.

edolina sen de çamaşırları yüksek sıcaklıkta makinada yıkasan, beyazlar herhalde

90 derecede ön yıkamalı(Domestosla),Deterjanla birlikte kabartma tozu koydum.Ekstra durulama da yapacak.İlk defa böyle abartılı derecede ve bu kadar abartılı deterjan takviyesiyle çamaşır yıkıyorum.Beyazlamazsa daha ne yapılır bilemicem.
Az önce baktım,İçindeki su masmavi olmuş.Beyazlıcaklar sanırım:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…