- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.521
BEN NELER İÇTİM NELER YAPTIM GEÇMİYOR NEDENSE BİLMİYORUM.HERKEZDE BU VARMI BİLMÖİYORUM AMA BEN KENDİMİ ÇOK ÇİRKİN ŞİŞMAN İŞE YARAMAZ HİSSEDİYORUM GALİBA ARTIK KOCAMDA BENİ SEVMİYORsenağlama
BEN NELER İÇTİM NELER YAPTIM GEÇMİYOR NEDENSE BİLMİYORUM.HERKEZDE BU VARMI BİLMÖİYORUM AMA BEN KENDİMİ ÇOK ÇİRKİN ŞİŞMAN İŞE YARAMAZ HİSSEDİYORUM GALİBA ARTIK KOCAMDA BENİ SEVMİYORsenağlama
elifciğim canım ya kıyamam böyle düşünme delümüsün sen.biz çok güzel anneleriz.kocalarımız bizi beyenmicekde kimi beyencek,çıkarırım o gözleri inanki.böyle diyorum ama,eşim evelsigün iş dolasıyla bursaya gitti.giderken yapmadığım demediğim kalmadı adama.nerden bileyim iş için gittiğini dedim birsürü çingenlik çıkardım.adam otobüsde cebini bile açık tuttu,yoksa biliyo başına gelcğini.şüphelendim bianda ne bilem,aylardır kanki gibiyiz adamcağazla,aklıma garip garip şeyler geldi.çirkinim diye bende diyorum ikide bir.
yok yok biz abartıyoruz canım.relaks olmamız lazımhihoyyyt
kızlar bu ultrason kağıtlarımızda Range diyo bişey yazıyoo altındada rakamlar var
o nedemk bilen varmı?????????
Bu arada bende artık sürahi hanım gibi yürüyorum etrafa faln tutunuyorum-tatlicadiarzu-:CüvCüv:
canım sen herhalde hamilelik depresyonuna girmişsin. Yanlız kalmamaya çalış, ya yanına birileri gelsin, ya sen dışarı çıkıp sevdiğin kişilerle birlikte olmaya çalış, daha önceden hoşlandığın şeyler yapmaya çalış. Mesela git şimdi azıcık makyaj falan yap, valla bak insanın morali düzeliyor... Depresyona depar atmak diyorum ben buna kaydirigubbakcemile3
aynı duyguları bende yaşıyorum, bir gün çok iyi bir gün çok kötü hissediyorum. Ama yukarda yazdıklarımı yaptığımda nispeten daha iyi hissetmeye başlıyorum.
kızlar kimse yokmu ben birdaha uzun süre forma girmem sanırım evde yatacam güzellerim:CüvCüv:
ben varım ama bende dışarıya cıkcam kız kardeşim geldi biraz dolaşalım dedi hemen hazırlandım bayram cocugu gibi cok sevindim günlerdir dışarıya cıkamıyorum cok iyi oldu bu ben güzel bakumlı alımlı şık bir anneyim oley oley kaydirigubbakcemile2
kızlar kimse yokmu ben birdaha uzun süre forma girmem sanırım evde yatacam güzellerim:CüvCüv:
Zeren'cim evde internetin yok mu canım senin?Bağlatamaz mısın?Nası haber alacağız senden?
evlenirken pc leri eşimde bende kardeşlerimize verdik almayacağız demiştik ama almadan olmayacak alışınca güzelim-tatlicadiarzu-
edolina sen de çamaşırları yüksek sıcaklıkta makinada yıkasan, beyazlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?