K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.541
yok kız eşime doğum hediyesi aldırcam :CüvCüv:
bu arada kızlar eşlerinize başlayın yolunu yapmaya ben başladım doğum hediyesi ne alacaksın demeye battı battı adamkaydirigubbakcemile3
Doğum hediyesi diye bişey de mi varmış:uhm:Ben ilk defa duydum.Ama benim Kasım sonu doğumgünüm var.Zaten alır bişeyler kocişim.Bi de doğum için mi bişeyler isteyeyim.Ona para verceğine bebişe bişeyler alırız diyorum.Ben çiçek delisiyim aslında.Kokulu çiçeklerden alsa çok mutlu olurum.Kocam da tam tersine çiçek almayı gereksiz buluyor.10 yıllık evliliğimizde sadece 10.evlilik yıldönümümüzde 10 tane kırmızı gül alıp geldi.Ben de hamilelik bunalımındaydım.Teşekkür bile etmeyip bütün gece ağlamıştım-tatlicadiarzu-Bi çiçek alıp gelse sevinirdim bak.
Sen bilgisayar aldırcan yani kocişine diyosun.Helal olsun ne diyim..Yürü be Zeren anne:lepi:
kızlar selam hepinize nabersiniz. ben grip oldum fena burnum akıyor. herşey bir yana bebeğe zararı olur mu bilemedim. içinizde hiç grip olan ya da bebeğe zararı olur mu olmaz mı ne yapalıyım bilen var mı?
kızlar selam hepinize nabersiniz. ben grip oldum fena burnum akıyor. herşey bir yana bebeğe zararı olur mu bilemedim. içinizde hiç grip olan ya da bebeğe zararı olur mu olmaz mı ne yapalıyım bilen var mı?
bende çiçeği gereksiz bulurum enişteyle aynı kafayız desene eşimde artık ben sevmiyorum diye almaz oldu çiçeğe verilen paraya acıyorum ne bileyim
valla ben başladım hediyemi isterim diye eşimde çenemden bıkıp alır:roflol:
canım geçmiş olsun dikkatet çok ilerlerse doktoruna danış ama hafifse meyva ye ve dinlen güzel bebişe bişey olmaz ALLAH korusun canım:Saruboceq:
Canım geçmiş olsun.Sen de kapmışsın şifayı.Bol vitamin,bol su ve bol kahkaha öneriyorum ben.Hapşırıp öksürürken de sıkma kendini sakın.
sağolasın canım benim, hergün felaket mandalina yiyorum :) acaba iyi gelir mi diye işte bir ümit
Yarar tabiiki de yaramaz olur mu hiç.Yeşil sebzelerde de c vitamini çok.Bıçakla kesmeden,taze olarak direk ısırarak yemeye çalış meyve ve sebzeyi.Bebeğine birşey olacak diye kötü şeyler getirme aklına hem.Bir an önce iyileşeceğini düşüna.s.
Yarar tabiiki de yaramaz olur mu hiç.Yeşil sebzelerde de c vitamini çok.Bıçakla kesmeden,taze olarak direk ısırarak yemeye çalış meyve ve sebzeyi.Bebeğine birşey olacak diye kötü şeyler getirme aklına hem.Bir an önce iyileşeceğini düşüna.s.
cocostar geçmiş olsun.. ben burda daha öncede yazmıştım ama pek deneyen olmadı galiba.. açık çaya kızılcık receli koyup içiyorsun valla bomba gibi olup kalkıyorsun.. yani en azından ben denedim çok şükür atlattım.. grip olanlar deneyin bence üstelik yan etkisi de yok.. rusya da yaşamış bir arkadaşım önermişti bunu.. ruslar o kadar soğuğa böyle dayanıyorlarmış..
fascığım markette vardır dimi reçelden.yarın ilk işim almak olcak.artık gerçekten geçsin istiyorum ya.denicem canım saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?