2008 Aralık Anneleri

yok kız eşime doğum hediyesi aldırcam :CüvCüv:
bu arada kızlar eşlerinize başlayın yolunu yapmaya ben başladım doğum hediyesi ne alacaksın demeye battı battı adamkaydirigubbakcemile3

kızlar selam hepinize nabersiniz. ben grip oldum fena burnum akıyor. herşey bir yana bebeğe zararı olur mu bilemedim. içinizde hiç grip olan ya da bebeğe zararı olur mu olmaz mı ne yapalıyım bilen var mı?

yok kız eşime doğum hediyesi aldırcam :CüvCüv:
bu arada kızlar eşlerinize başlayın yolunu yapmaya ben başladım doğum hediyesi ne alacaksın demeye battı battı adamkaydirigubbakcemile3

Doğum hediyesi diye bişey de mi varmış:uhm:Ben ilk defa duydum.Ama benim Kasım sonu doğumgünüm var.Zaten alır bişeyler kocişim.Bi de doğum için mi bişeyler isteyeyim.Ona para verceğine bebişe bişeyler alırız diyorum.Ben çiçek delisiyim aslında.Kokulu çiçeklerden alsa çok mutlu olurum.Kocam da tam tersine çiçek almayı gereksiz buluyor.10 yıllık evliliğimizde sadece 10.evlilik yıldönümümüzde 10 tane kırmızı gül alıp geldi.Ben de hamilelik bunalımındaydım.Teşekkür bile etmeyip bütün gece ağlamıştım-tatlicadiarzu-Bi çiçek alıp gelse sevinirdim bak.

Sen bilgisayar aldırcan yani kocişine diyosun.Helal olsun ne diyim..Yürü be Zeren anne:lepi:

bende çiçeği gereksiz bulurum enişteyle aynı kafayız desene eşimde artık ben sevmiyorum diye almaz oldu çiçeğe verilen paraya acıyorum ne bileyim
valla ben başladım hediyemi isterim diye eşimde çenemden bıkıp alır:roflol:

kızlar selam hepinize nabersiniz. ben grip oldum fena burnum akıyor. herşey bir yana bebeğe zararı olur mu bilemedim. içinizde hiç grip olan ya da bebeğe zararı olur mu olmaz mı ne yapalıyım bilen var mı?

canım geçmiş olsun dikkatet çok ilerlerse doktoruna danış ama hafifse meyva ye ve dinlen güzel bebişe bişey olmaz ALLAH korusun canım:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun.Sen de kapmışsın şifayı.Bol vitamin,bol su ve bol kahkaha öneriyorum ben.Hapşırıp öksürürken de sıkma kendini sakın.

kaydirigubbakcemile3Hadi bakalım.Söyle ama çabuk alsın bilgisayarı.Daha internet bağlatcanızyerimseniben

canım geçmiş olsun dikkatet çok ilerlerse doktoruna danış ama hafifse meyva ye ve dinlen güzel bebişe bişey olmaz ALLAH korusun canım:Saruboceq:

canım benim sağolasın, grip olmak değil de sıkıntı, bebeğimi düşünüyorum. yaa anne olmak demek böyle bişeymiş şimdiden başladı baksanıza

canım geçmiş olsun,bende berbat helde gribim.boğazım yanıyo.ne yediysem içdiysem fayda etmiyor.ne yapcaz yaaaasenağlamabebişlerimize bişi olmaz canım merak etme inş.

canım benim çok teşekkürler moralim düzeldi inan ki. Allah razı olsun böyle zamanlarda insan teselli arıyor.a.s.

cocostar geçmiş olsun.. ben burda daha öncede yazmıştım ama pek deneyen olmadı galiba.. açık çaya kızılcık receli koyup içiyorsun valla bomba gibi olup kalkıyorsun.. yani en azından ben denedim çok şükür atlattım.. grip olanlar deneyin bence üstelik yan etkisi de yok.. rusya da yaşamış bir arkadaşım önermişti bunu.. ruslar o kadar soğuğa böyle dayanıyorlarmış..

canım çok teşekkürler deneyeceğim kısmetse. hemen eve gitsem de dediklerinizi uygulasam.

arkadaşlar merhaba,
doktordan geliyorum.şu an 33+4 deyiz. 04.12 sezeryan tarihini verdi.ama suyunda azalma olduğu için 20 gün sonra tekrar bakacak ve daha azalma olmuşsa erken alacak.2.280 gr mış oğluşum.sağlığı gayet iyi dedi.normal doğum tarihi 10.12 dedi.ama bende kist olduğu için sezeryanla alacak.hem doğum hem ameliyat yani.
çok heyecanlandım sizle paylaşmak istedim.

hayırlı olsun gökdeniz.. benim doğum gününde alacaksın bebegini kucagına inşallah.. hayırlısı olsun ve inşallah suyunda azalma olmasın da doktorun verdiği tarihte doğsun bebeğin.. Allah hepimize kolay doğumlar ve ağrısız sancısız süper bir doğum sonrası nasip etsin..

günaydınnnn hayırlı cumalar herşey gönlünüzce olsun,,,
heyecanım arttı ve kalbim kütküt sanki önümde bir ay yok neyse tarihe alışınca sakinleşirim sanırım.

günaydın tüm aralık annelerinea.s.

gökdenizcim gözün aydın.ihşallah sağlıcakla o gün gelirde yavrunu kucağına alırsın
ihşalllah darısıda artık bizim başımızakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…