- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.561
selam byata. Ben Mart 2009 annesi olacam inşallah.23 haftalığım.Bir sorum olacak. Neden Gökmen bey ve neden Medical de doğum yapmayı düşünüyorsun? Bende Medical de Mehtap hanıma gidiyordum. Doktor değiştirmeyi düşünüyorum Gökmen beyi seçecem galiba ama karar veremiyorum. Kontrollerde falan nasıldır acaba?
hayırlı cumalar günaydınlarr
Hayırlı cumalr cümlenize hamişler.Ya benim çok ağrım oluyo.Mide yanmalarım yeniden başladı.Oturupta ayağı kalkınca çok baskı oluyo aşağıya.Ay çok zorlanıyorum.İnş.erken doğurmam.Kaynanamda geldi memleketten.Sözde yardımı olucak diye çağırdım ama işim azken daha çoğaldı.Ne diyim kızlar herşeyin hayırlsı.:çok üzgünüm::a015:senağlama:CüvCüv:
edocum sanırım hayırlı haberler aralığa kadar beklemez
kasımda dökülmeye başlıycazz yavaş yavaş a.s.
sma cığım güldürdün beni yaa.bırak uğraşma bişi için,onlar hizmet etsin sana.mecbur edecekler
bende bugün wcgittim afedersiniz doğuruyorum sandım.anam ne korku yaşadım.rahat rahat da yapamaıyo insan beakaydirigubbakcemile3
sma cığım güldürdün beni yaa.bırak uğraşma bişi için,onlar hizmet etsin sana.mecbur edecekler
bende bugün wcgittim afedersiniz doğuruyorum sandım.anam ne korku yaşadım.rahat rahat da yapamaıyo insan beakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?