2008 Aralık Anneleri

Ben medicalde ilk önce Can Bey'e gittim ama hiç anlaşamadık. Ben normal doğum istiyorum. İlk çocuğumu da normal doğurmuştum. Ama Can Bey sezeryana yönlendirmeye çalıştı. Herhangi bir sorun yokken birsürü gereksiz test istedi. Ben de rahatsız oldum. Bir de Gökmen Bey'i deniyim dedim. Şimdilik memnunum. Ben genelde beni endişelendirecek değil rahatlatacak dr. istiyorum. Gökmen Bey de öyle gibi görünüyor. Güleryüzlü bir bey. Ama Mehtap Hn.ı kimden duyduysam çok memnun. Sen neden hoşnut kalmadın?

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar...
Gökdeniz şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum benimde aralığın ilk haftası olacak gibi hayırlısı inş...
kızlar bende de doğum belirtileri başladı ve inzivaya çekilmem gerekir diye düşünüp her fırsatta uzanıp dinleniyorum...

hasta arkadaşlar bende dahil kendimize en çok dikkat etmemiz gereken günleri yaşıyoruz ..
özellikle sezaryen olacak arkadaşlar aman üşütmemeye dikkat edelim çünkü sezaryenden sonra öksürük dikişler açısından zor olabilir..hepimize geçmiş olsun..

tşkler arkadaşlar Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla kurtulalım arkadaşlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz.ve Allah isteyen dileyen herkesede nasip etsin.

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
umarım bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur.
gokdenizcim hayırlı uğurlu olsun canım .
benimde kontrolüm cuma günü tam 1 haftam var banada sezeryan günü verebilir
bebeğimiz hala ters (

hepinizi çok öpüyorum a.s.

dr.gideceklerden güzel haberler bekliyoruz inş.bende çarş.günü gitcem bakalım suyumuz ne durumda

kızlar ben kendimi normale şartladım diyorum ama,rüyalarımda ıkınıyorum hep.korkuyorum sanırım.allahım o an bir nefesde cırt diye doğursak yavrularımızı yaa

selam tatlı annişler.. cuma günü dualarınızda bizi de unutmayın lütfen.. yarın küçük kızımızı görmeye gidicez.. bakalım ne kadar büyümüş.. hepinizi öpüyoruz

Hayırlı Cuma'lar güzel anneler.Dilerim bu sayfalar Aralık ayında hayırlı haberlerle dolar.Hepimiz beklediğimiz o mutlu an'ı en güzel şekilde yaşarız.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

Hayırlı cumalr cümlenize hamişler.Ya benim çok ağrım oluyo.Mide yanmalarım yeniden başladı.Oturupta ayağı kalkınca çok baskı oluyo aşağıya.Ay çok zorlanıyorum.İnş.erken doğurmam.Kaynanamda geldi memleketten.Sözde yardımı olucak diye çağırdım ama işim azken daha çoğaldı.Ne diyim kızlar herşeyin hayırlsı.:çok üzgünüm::a015:senağlama:CüvCüv:

sma cığım güldürdün beni yaa.bırak uğraşma bişi için,onlar hizmet etsin sana.mecbur edecekler

bende bugün wcgittim afedersiniz doğuruyorum sandım.anam ne korku yaşadım.rahat rahat da yapamaıyo insan beakaydirigubbakcemile3

edocum sanırım hayırlı haberler aralığa kadar beklemez
kasımda dökülmeye başlıycazz yavaş yavaş a.s.

Doğru diyorsun Emine'cim.Aralık başı doğumu beklenen anneler Kasım'da doğuracak gibi görünüyor.Bakalım ilk kime gözün aydın diyeceğiz:CüvCüv:

Benim hamileliğimin başından beri kabızlık problemim var.Daha 5.ayımda mıydım tam hatırlamıyorum;o kadar uzun kalmışım ki wc'de,bütün gece kasılmalarım olmuştu.O akşam doğuracam diye ödüm koptu.Artık çok uzun kalmamaya dikkat ediyorum.Dediğin gibi İlkim'cim, rahat olamıyorum ben de.

Olmuyo canım ya.Neyse yinede elinden geleni yapmaya çalışıyo.Elinden fazla bişey gelmiyo sanırım.sırnaşık şeyYa kızlar bebek aşağı çok baskı yapıyo.Penguen gibi yürüyorum artıkım.Aaa bu arada Libella aldık kızlar bugün.Çok güzel diyorlardı.Bakalım biraz kullanıyım sizede tavsiye ederim.Bebek gelmeden aldığımız iyi oldu.-tatlicadiarzu-

kızlar demin benimki öyle canımı acıttıki,ayaklarıyla vurduğunu hissettim,çok canımı yaktı hınzır şey,sonra odasına geçtim ağladım yatak şuan çok sessiz.nezaman bitecek bu şafaklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…