- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.581
kızlar demin benimki öyle canımı acıttıki,ayaklarıyla vurduğunu hissettim,çok canımı yaktı hınzır şey,sonra odasına geçtim ağladım yatak şuan çok sessiz.nezaman bitecek bu şafaklarımız
kızlar günaydın. Bugün birazdan dışarı çıkıcam. Anadolu yakasında oturuyorum. Arabayla avrupa yakasında oturan kuzenime gidicem. Göbüş de acayip şişti. Nasıl gidicem bilmiyorum. Gerçi buralarda sürekli geziniyorum ama olsun. Benim için dua edin de yollarda doğurmadan sağ salim gidip geliyim.
goldcum aldıklarınız hayırlı olsun.. araba konusunda şunu söyliyim; biz 2 sene önce eşimin abisinin bebeği oldugunda chicco nun travel setinden almıştık, hediye olarak. onlar şimdi kullanmıyorlar bize verdiler.. tertemiz. güzel ama ağır bence.. yani ben yeni alacak olsam kesinlikle maxi cosi nin quinny buzzyleriinden alırdım.. siyahı fümesi çok güzel.. 3 tekerlekli ve katlandıgında çok az yer kaplıyor.. üstelik çok da hafif..iyi haftasonları kızlar...
bebek arabası aldınız mı?
benim artık nerdeyse herseyim tamam hafta içi kayınvalidemle eminonune gittik, çok guzel lahusa geceliği aldık, bir tanede pijama aldık... Butun gun gezdik valla kapalıçarşi, misirçarsisi hava çok guzeldi. Geceliklerin resimlerini koyacaktım ama sagolsun kayınvalidem ben yıkayayım oyle vereyim sana dedi birkaç parcada bebişe bişiler almıştık hepsini aldı elimden.
işte birtek bebek arabası alamadık. Birturlu karar veremiyoruz, sizlerde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?