2008 Aralık Anneleri

Merhaba kizlar nasilsiniz bakalim.
Az kaldi allahin izniyle kucağimiza alcaz bebelerimizi

ilkimcim benimkide öyle bazen bir vuruyor ama anlatamam nasil canim yaniyor
çiktiklarinda popolarina popolarina artik.

şaka bir yanada ay sağlikli doğsunlarda varsin canimiz yansin

Ay canım ya niy eağlıyosun.Son günler geçmek bilmez bilirim.Biran önce kucağına almak ister insan.İnş.sağlıklı ve kolay gelirler.hihoyyyt

günaydın elif hamza ben varım.. uzun süredir forma giremedim.. işteki son günlerimdi ve çok yoğundum bir taraftanda bebek için alışverişlerimizi yaptıık.son 10 günüm beter yoğun geçti.. herkesi çok özledim.. umarım bebekler ve güzel anneleri herkes iyidir..

5.ayimda bağlandim daha bağlanmadim 5.ayda sancim olmuştu dr.bağlatti gece o kadar çarşamba dr.gitcem ama nst ye girme zamanimiz geldimi

nst ye 3 hafta önce sancıyla acile gittiğimde bağlandım.. 20 dk sürüyo çok güzel bebeğin kalbini gümbür gümbür duyuyosun.. bende haftaya cumadan itibaren her hafta bağlanıcam..ee az kaldı bebeklere kavuşmaya..kramp sorunu bendede fazlasıyla var şu aralar kalçamada kramp girmeye başladı..az kaldı diyip sabredicez ve magnezyum ilaçlarımızı zamanında içicez..

çok güzel bende bebeğimin kalp atişlarini duymak istiyorum...kramplar eskiden girdimi çabuk geçiyodu şimdi geçmiyor sabaha karşi bacağima kramp girdi hala ağri var mesela

Kızlar günaydın. Bugün birazdan dışarı çıkıcam. Anadolu yakasında oturuyorum. Arabayla Avrupa yakasında oturan kuzenime gidicem. Göbüş de acayip şişti. Nasıl gidicem bilmiyorum. Gerçi buralarda sürekli geziniyorum ama olsun. Benim için dua edin de yollarda doğurmadan sağ salim gidip geliyim.

bende senin gibi düşünüyorum o yüzden semt dişi çikmamaya çalişiyorum arabayla ne olur ne olmaz diye ne bilim ya ani fren falan olur allah korusun çok fazla kullanma sende araba bence

iyi haftasonları kızlar...
bebek arabası aldınız mı?
benim artık nerdeyse herseyim tamam hafta içi kayınvalidemle eminonune gittik, çok guzel lahusa geceliği aldık, bir tanede pijama aldık... Butun gun gezdik valla kapalıçarşi, misirçarsisi hava çok guzeldi. Geceliklerin resimlerini koyacaktım ama sagolsun kayınvalidem ben yıkayayım oyle vereyim sana dedi birkaç parcada bebişe bişiler almıştık hepsini aldı elimden.
işte birtek bebek arabası alamadık. Birturlu karar veremiyoruz, sizlerde durumlar nasıl?

selamlar kızlaaaarrrr,

nasılsınız? herşey yolundadır umarım.

Nst ler başlamış galiba. bende artık her hafta gireceğim. zaten en son dün girdim 6. oldu -tatlicadiarzu- bakalım kaç kere daha gireceğimCADIARZU

goldcuuum hayırlı olsun yeni cicişlerin. güzel günlerde kullan. araba içinde acele etme bence bahara doğru alırsınız. ben baharda chicconun bir modeli var, 2 tane ondan alacağım. bir aparatla ikiz arabası oluyor. hem çok pahalıda değil. onun dışında herşeyleri tamam. dün çantalarımızıda hazırladık. hayırlısı olsun bakalım. beklemedeyiz artık :))

selm kızlar.. bizim de kontrolümüz vardı bugun.. nst ye girdik ilk defa.. maşallah herşey yolunda.. arada adet sancısı gibi giren ağrıların sebebi bebegin yerleşmesinden kaynaklanıyormuş.. ama doktor korkma rahmin kapalı dedi.. ben bu kadını sevmeye başladım aman nazar degmesin:) herşeyin çok normal muhtemelen normal yaparız dedi.. bi tek çatı muayenesi yaparız o zaman belli olur dedi.. ama sen uzun boylusun, çatının problem çıkacagını sanmıyorum dedi.. içimi rahatlattı..
bebegin hareketlerine çok çok dikkat etmemiz gerekiyormuş bu haftalarda. sıkı sıkı tembihledi..

goldcum aldıklarınız hayırlı olsun.. araba konusunda şunu söyliyim; biz 2 sene önce eşimin abisinin bebeği oldugunda chicco nun travel setinden almıştık, hediye olarak. onlar şimdi kullanmıyorlar bize verdiler.. tertemiz. güzel ama ağır bence.. yani ben yeni alacak olsam kesinlikle maxi cosi nin quinny buzzyleriinden alırdım.. siyahı fümesi çok güzel.. 3 tekerlekli ve katlandıgında çok az yer kaplıyor.. üstelik çok da hafif..

merhaba kızlar.umarım hepiniz iyisinizidr.goldcuğum cicişlerini hayırlı günlerde kullan inş.banada eltim bugün temizlemiş yıkamış arabasını ve ana kucağını yollamış.sağolsun,şimdi bitek taşıma çantası kaldı.kızlar hast.çıkarken veya dr.götürürken taşıma çantalarından alcaz dimi.

fascığım güzel haberlerle gelmene sevindim canım.sen normal yapacaksın ozaman inş.kilosu nekadarmış yavruşunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…