2008 Aralık Anneleri

ilkimcim sağol canım.. kızım maşallah iyiymiş.. 2680 kilosu.. haftada 200 gr almış maşallah.. nst de hareketleri de çok iyi dedi doktor.. hatta hemşire bu bebek süper yaa dedi.. ben de ne açıdan dedim.. tepiklemeleri açısından.. baksana hiç durmuyo yerinde dedi.. halbuki ben nst de çok az hareket etti diye hayıflanıp durduydum.. meğer bayaa hareketliymiş maşallah.. inşallah doğumumuzda kolay olur..

ben bizim bebek arabasının çantası var. onu götürmeyi düşünüyom.. bence iyi olur taşıma çantası.

maşallah canım maşallah.bende çarş.günü gitcem nstye bağlıcakmı bakalım.bidahaki kontrolün de alttan muayne olur dimi,ya bişi kalmadı.bugün eşimin arkadaşı sordu yenge nekadar kaldı diye.bidahaki ay dedim,nekadar hoş geldi ağzıma bianda.

ayy sorma güzelim yaa. ben artık ay olarak değil gün olarak söylüyorum.. hihihi çok güzel ve heyecan verici.. sanıyorum bir dahaki muayenede değil de ondan sonraki muayenede çatıya bakıcak.. bugun sanki öyle bişiyler söyledi ama dedim ya kadın bugun sabahtan beri 1 normal 2 sezeryan doğum yaptırmış.. ve hepsi de plansızmış. çok yorgundu.. ben de herşey normal olunca üstelemedim..
inşallah sen de güzel haberlerle dönersin canım.. fakat nst için erken değil mi.. ben ilk defa girdim mesela.. ve hiç sancım çıkmadı.. belki bi sonrakinde alır seni nst ye.. çok da önemli bişiy değil bence.. acele etme boşver:)

selam kızlar nst ye ben de girmiştim son kontrolümde bişicik çıkmadı çok şükür..onun dışında bizim arabayı da eltimler almanyadan getirdi hediye kamyon gibi bişey:)çok kocaman yani çok ağır güzel ama nasıl kullanıcam bilmiyom..onun dışında arabanın içinden taşıma çantası çıktı ben de hastaneden çıkarken onu yanıma almayı düşünüyodum annem çıkıştı olur mu öyle şey o çantaya konur mu çocuk annesinin kucagının kokusunu duyacak bagrına basacan dedi v.s. :) ben de bişey diyemedim artık..sizce??

serpil bacım annen kısmen haklı.. yani ilk aylar kucaga alışmasın diye ben de kucaklamamayı koklamamayı düşünmüyorum açıkçası.. canım istedikçe kucagıma alıcam ama hastaneden eve gidene kadar bebek arabasının pusetine koymayı düşünyom.. o kadarcık ayrılıktan bişiy olmaz heralde di mi yaa... soğuk olur battaniyeyle sarıp sarmalarım koyarım pusete..eve gelince de koklar kucaklarım gene :)

nst ye kacıncı hafta da bakılıyor carşamba günü benimde kont. var 35 haftalıgım ben

canım bende ağrı vardı karnımda gaz ağrısı gibi doktor emin olalım diye beni nst ye soktu belki ağrım olmasa girmezdim bile..o yüzden hangi haftada illaki giriliyor bilemiyorum..

valla işte elbette koklucaz sevcez öpücez oynaşcaz bebeklerimizle de ben de üşüyeceğini düşünerekten taşıma çantası aklıma gelmişti neyse artık büyükler bazen kafa karıştırıyor ama dediğinde haklı da olabilir..kafamçokkarıştı

Merhaba güzel anneler.Herkes iyi sanırım.
Fas'cım iyi haberlerle gelmene sevindim canım.Maşallah sana da,bebişine de.

Serpilla,sen sorunca kafam karıştı bebeği taşıma konusunda.Pusetle çıkarırım diye düşünmüştüm ben.Şİmdi de kucağımda çıkarmayı hayal ettiğimi farkettim.Anneme bi sorayım.O nasıl çıkarmış beni.Ne de olsa ben de soğuk havada doğmuşum.Fikir olsun:)

Gold'cum aldıklarını en mutlu günlerinde kullanırsın inşallah.Yıkanıp gelince fotoğraflarını görmek isteriz.

Kızlar ben nst'ye bağlanmadım hiç.Herhangi bir problemim olmadı diye midir bilmiyorum.Daha var muayenemize de.Kasım sonunda gideceğiz.Benim doktor bebeğin bayramdan önce gelmeyeceğinden emin görünüyor.Ben de onun gibi rahatım.Zaten kızımın ayaklar aşağıda hala.Doğmaya pek hevesli değil:)

cvp ıcın cok tsk ederım... Mehtap hanımdan memnundum ama bugun itibariyle hastane değiştirdi.

teşekkür edriz edoşum.. inşallah siz de hep güzel haberler alırsınız.. a.s.
hiç problemimiz olmadığı için biz de 35. haftada hatta 36 ya girerken bağlandık ilk kez.. bebek hareketlerinde azalma olursa ya da karın ağrısı vs. gibi sıkıntılar olursa bağlanıyor nst ye.. inşallah sıkıntınız olmaz da geç girersiniz..

Geldin mi Fas'cım?Ben de bakıyodum kimseler yok akşam saati diye.İyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı bebişler doğururuz.Çektiğimiz sıkıntılar nasıl olsa geride kalacak.

Nasıl geçti Cumartesi'n?Ben dışarıdaydım eşimle.Yorulmuşum.Şİmdi dinlenmeye çekilince kızım başladı gece jimnastiğine:))

canım, iyi haberlerle gelmene çok sevindim doktor guzel konuşunca insan nasıl rahatlıyor değil mi? Bebeğin hareketlerine çok dikkat etmeliyiz derken neyi kast etti doktor biraz açar mısın?
Quniny buzz özellikle görüntü olarak benim de favorim.. Ama aksine cok ağır mi acaba yani açıp kapamak biraz zor gibi duruyor tabii pahalı da bir araba, alipta rahat edemezsem diye korkuyorum ana kucagı/puset de ayrı satılıyor tabii o da ayrı para malesef,,
Ben hastaneden ana kucagında cıkarırım diye dusundum hep.. Bebeği araçta kucakta tasımak çok tehlikeli degil mi?

Son düzenleme:

Gold'cum sen de hoşgeldin gece muhabbetine:CüvCüv:
Arabada koltuğuna oturturup bağlarız heralde bebişi canım.Bizim koltuk ana kucağı olan cinsten değil.Yani arabadan çıkarıp bebeği içinde taşıyamıyosun.Ben o yüzden kucağımda çıkarırım diye düşünmüştüm.

Bebek arabasını da kuzenim göndericem demişti.Bekliyorum.Acelesi yok diye düşündüm.Üç tekerlekliler yeni moda sanırım.Kullananlar memnun gibi.

valla biz de bugun gezeriz filan diye düşünüyoduk malum hava süperdi ama hastanede işimiz biraz uzayınca başka bahara kaldıbenneyaptımki doktor kan ve idrar tahlili istedi bi bakalım dedi.. onları ver nst sırası bekle derken akşam üstü oluverdi.. biraz alışveriş yaptık ama kızımıza bitek pembiş bir ayakkabı aldık.. artık babamız birşey aldırmıyor.. çok fena oldu.. valla 6. ayda ne aldıysam onlarlayız.. gerçi annem çalışıyor harıl harıl ama valla çok zorlanıyorum dışarı çıkınca bişey almamak için kaydirigubbakcemile3
ben de acaip yoruldum ve yarın çok daha uzun bir gün olacak.. kayınvalidemler kaplıcalardan geliyorlar, akşam yemegi birlikte yeriz. hazırlık yapmam gerekecek..

valla gold sorma.. bugun çok neşeliydim bütün gün.. iyi haber duymak çok sevindiriyor insanı. inşallah hep böyle güzel moral motivasyonla devam ederiz gebeliğimize:Saruboceq: quinny buzzy i ben ebebekte görmüştüm.. valla eşim de ben de keşke arabamız olmasaydı bundan alsaydık demiştik.. hatta adam katlamıştı o kadar az yer kaplıyor ki.. zaten bu özelliğinden dolaı vurulduk.. bi de malzemesinden galiba, çok hafif bi araba.. manevrası da kolay.. ben araba kullandıgımdan bebek arabasını çok dert etmiyorum ama gene de önemli bişey.. şahsen ben bebegi kucakta taşıyanlara kızıyorum.. bizim puset araba koltugu gibi de kullanılabiliyor.. arka koltuga monte edebiliyoruz.. müsait bi zamanda fotosunu eklerim inşallah..

hoşgeldin ilkimim:)

gold bu arada bebek hareketlerinden kastı şuymuş.. ben de sordum çünkü.. sağlıklı bir bebek günde en az 10 kere dikkat çeker bir biçimde tepiklermiş.. anam 10 kere neymiş dedim.. bizim ki 10 dk boş kalsa anormallik var derim ben

kızlar ana kucağıını ben taşıyamam gibi geliyorkaydirigubbakcemile3hastaneden çıkarken felan mutlaka eşimin olması lazım yanımda,ana kucağı normalde ağır ya bebekde olunca hiç taşıyamıcam gibi.

benim kızım gündzüleri çok uslu,hatta bugün çok çok usluydu.akşama doğru başladı.gecelerı masallahı var.bugun çok komık bısey oldu , kızımla duvara tosladık:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…