- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.601
nst ye kacıncı hafta da bakılıyor carşamba günü benimde kont. var 35 haftalıgım ben
valla işte elbette koklucaz sevcez öpücez oynaşcaz bebeklerimizle de ben de üşüyeceğini düşünerekten taşıma çantası aklıma gelmişti neyse artık büyükler bazen kafa karıştırıyor ama dediğinde haklı da olabilir..kafamçokkarıştıserpil bacım annen kısmen haklı.. yani ilk aylar kucaga alışmasın diye ben de kucaklamamayı koklamamayı düşünmüyorum açıkçası.. canım istedikçe kucagıma alıcam ama hastaneden eve gidene kadar bebek arabasının pusetine koymayı düşünyom.. o kadarcık ayrılıktan bişiy olmaz heralde di mi yaa... soğuk olur battaniyeyle sarıp sarmalarım koyarım pusete..eve gelince de koklar kucaklarım gene :)
Ben medicalde ilk önce Can Bey'e gittim ama hiç anlaşamadık. Ben normal doğum istiyorum. İlk çocuğumu da normal doğurmuştum. Ama Can Bey sezeryana yönlendirmeye çalıştı. Herhangi bir sorun yokken birsürü gereksiz test istedi. Ben de rahatsız oldum. Bir de Gökmen Bey'i deniyim dedim. Şimdilik memnunum. Ben genelde beni endişelendirecek değil rahatlatacak dr. istiyorum. Gökmen Bey de öyle gibi görünüyor. Güleryüzlü bir bey. Ama Mehtap Hn.ı kimden duyduysam çok memnun. Sen neden hoşnut kalmadın?
Merhaba güzel anneler.Herkes iyi sanırım.
Fas'cım iyi haberlerle gelmene sevindim canım.Maşallah sana da,bebişine de.
Serpilla,sen sorunca kafam karıştı bebeği taşıma konusunda.Pusetle çıkarırım diye düşünmüştüm ben.Şİmdi de kucağımda çıkarmayı hayal ettiğimi farkettim.Anneme bi sorayım.O nasıl çıkarmış beni.Ne de olsa ben de soğuk havada doğmuşum.Fikir olsun:)
Gold'cum aldıklarını en mutlu günlerinde kullanırsın inşallah.Yıkanıp gelince fotoğraflarını görmek isteriz.
Kızlar ben nst'ye bağlanmadım hiç.Herhangi bir problemim olmadı diye midir bilmiyorum.Daha var muayenemize de.Kasım sonunda gideceğiz.Benim doktor bebeğin bayramdan önce gelmeyeceğinden emin görünüyor.Ben de onun gibi rahatım.Zaten kızımın ayaklar aşağıda hala.Doğmaya pek hevesli değil:)
selm kızlar.. bizim de kontrolümüz vardı bugun.. nst ye girdik ilk defa.. maşallah herşey yolunda.. arada adet sancısı gibi giren ağrıların sebebi bebegin yerleşmesinden kaynaklanıyormuş.. ama doktor korkma rahmin kapalı dedi.. ben bu kadını sevmeye başladım aman nazar degmesin:) herşeyin çok normal muhtemelen normal yaparız dedi.. bi tek çatı muayenesi yaparız o zaman belli olur dedi.. ama sen uzun boylusun, çatının problem çıkacagını sanmıyorum dedi.. içimi rahatlattı..
bebegin hareketlerine çok çok dikkat etmemiz gerekiyormuş bu haftalarda. sıkı sıkı tembihledi..
goldcum aldıklarınız hayırlı olsun.. araba konusunda şunu söyliyim; biz 2 sene önce eşimin abisinin bebeği oldugunda chicco nun travel setinden almıştık, hediye olarak. onlar şimdi kullanmıyorlar bize verdiler.. tertemiz. güzel ama ağır bence.. yani ben yeni alacak olsam kesinlikle maxi cosi nin quinny buzzyleriinden alırdım.. siyahı fümesi çok güzel.. 3 tekerlekli ve katlandıgında çok az yer kaplıyor.. üstelik çok da hafif..
canım, iyi haberlerle gelmene çok sevindim doktor guzel konuşunca insan nasıl rahatlıyor değil mi? Bebeğin hareketlerine çok dikkat etmeliyiz derken neyi kast etti doktor biraz açar mısın?
Quniny buzz özellikle görüntü olarak benim de favorim.. Ama aksine cok ağır mi acaba yani açıp kapamak biraz zor gibi duruyor tabii pahalı da bir araba, alipta rahat edemezsem diye korkuyorum ana kucagı/puset de ayrı satılıyor tabii,,
Ben hastaneden ana kucagında cıkarırım diye dusundum hep.. Bebeği araçta kucakta tasımak çok tehlikeli degil mi?
Geldin mi Fas'cım?Ben de bakıyodum kimseler yok akşam saati diye.İyi dileklerin için teşekkürler.İnşallah hepimiz zamanında sağlıklı bebişler doğururuz.Çektiğimiz sıkıntılar nasıl olsa geride kalacak.
Nasıl geçti Cumartesi'n?Ben dışarıdaydım eşimle.Yorulmuşum.Şİmdi dinlenmeye çekilince kızım başladı gece jimnastiğine:))
valla gold sorma.. bugun çok neşeliydim bütün gün.. iyi haber duymak çok sevindiriyor insanı. inşallah hep böyle güzel moral motivasyonla devam ederiz gebeliğimize:Saruboceq: quinny buzzy i ben ebebekte görmüştüm.. valla eşim de ben de keşke arabamız olmasaydı bundan alsaydık demiştik.. hatta adam katlamıştı o kadar az yer kaplıyor ki.. zaten bu özelliğinden dolaı vurulduk.. bi de malzemesinden galiba, çok hafif bi araba.. manevrası da kolay.. ben araba kullandıgımdan bebek arabasını çok dert etmiyorum ama gene de önemli bişey.. şahsen ben bebegi kucakta taşıyanlara kızıyorum.. bizim puset araba koltugu gibi de kullanılabiliyor.. arka koltuga monte edebiliyoruz.. müsait bi zamanda fotosunu eklerim inşallah..canım, iyi haberlerle gelmene çok sevindim doktor guzel konuşunca insan nasıl rahatlıyor değil mi? Bebeğin hareketlerine çok dikkat etmeliyiz derken neyi kast etti doktor biraz açar mısın?
Quniny buzz özellikle görüntü olarak benim de favorim.. Ama aksine cok ağır mi acaba yani açıp kapamak biraz zor gibi duruyor tabii pahalı da bir araba, alipta rahat edemezsem diye korkuyorum ana kucagı/puset de ayrı satılıyor tabii,,
Ben hastaneden ana kucagında cıkarırım diye dusundum hep.. Bebeği araçta kucakta tasımak çok tehlikeli degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?