2008 Aralık Anneleri

aynı şeyi eşim de söyledi bugun.. bunun kendisi çok ağır bi de bebek girince ben bile taşıyamam bunu dedi.. ben de abartmamasını söyledim zira bu tarz başka bişey daha almak istemiyorum.. ev bebek eşyalarıyla dolacak yoksa.. israfa gerek yok.. sunun surası 3-4 ay kullanılacak dedim ama bakalım test edip görücez.. acaba angelina jolie nin taktığı şeyler var ya ondan mı alsak.. hani şu çingeneler filan çocukları tülbentle sırtlarına bağlarlarmış ya:jeyyar:

İlkim'cim sen de hoşgeldin.

Fas'cım Daha gezecek zamanın var.Bugün önemli işlerini halletmişsin işte.Alışverişi de abartmamak lazım şimdiden.Bebişler çok hızlı büyüyormuş.Büyüme hızlarına göre gerektikçe almak lazım diye çok uyardılar beni.Hastanede ve çıktıktan sonra acil olanlar tamamlandı mı durduk biz de.Yoksa heryer bebek mağazalarıyla dolu.Eskiden bu kadar bebek üzerine mağaza olduğunun farkında değildim.Şimdi gözüne batıyo tabii insanın.
Kayınvalidenler gelip de seni yormuyorlardır inşallah canım.Yarın da ben arkadaşları çağırdım.Eşimin doğumgünü.Eşlerimizle doğumgünlerimizi kutlamayı adet edindiğimiz bir çift gelecek yarın.Yemek yaparım diye de söz verdim.Tabii en pratik olan yemeği yapacağımMutfak işleri bile çok yoruyor artık beni.

benim kızım gündzüleri çok uslu,hatta bugün çok çok usluydu.akşama doğru başladı.gecelerı masallahı var.bugun çok komık bısey oldu , kızımla duvara tosladık:roflol:

aman kız dikkat etkaydirigubbakcemile3 Allah korusun.. koca göbek sığamadın di mi yerlere göklerekaydirigubbakcemile2

benim kızım gündzüleri çok uslu,hatta bugün çok çok usluydu.akşama doğru başladı.gecelerı masallahı var.bugun çok komık bısey oldu , kızımla duvara tosladık:roflol:

hehe geçmiş olsun ilkimcim bu arada bebeğin gunduz az hareket etmesi senin çok hareket etmenden kaynaklaniyor... Sen hareket ettikçe bebek beşikte sallaniyor gibi hissedip uyuyormuş...
ilkim orkide ile görüştün mü hiç? nasılmış saglığı v.s. hiç gelmiyor siteye...

:1shok:kaydirigubbakcemile3Nası tosladın kız?Yavaş yavaş,sakin sakin yürü göbüşünle.kaydirigubbakcemile5

aslında haklısın da işte nefsimiz çekiyor.. kızıyorum çogu zaman kendime.. Neyse söz veriyim de bundan sonra daha dikkatli davranıyım bari

kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz zaten.. yarın eve gelicekler.. 2 hafta yoklardı.. yemekle filan uğraşmasınlar diye düşündüm.. hem de görüşmüş oluruz.. bi çorba bi yemek bi pilav.. çok abartamam yorulurum.. eşine de Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin.. tabii seninle ve güzel kızınızla geçireceğia.s.:1hug:

fas kayınvalidenlerle aynı apartmasın demek, nasıl aranız? anlasabiliyor musunuz? zor mu oluyor?
edoş esinin doğum gunu kutlu olsun bebişle ve seninle (tabii bir de dogum gununu birlikte kutlamayı adet edindiğiniz çiftle) beraber nice nice mutlu yıllar gecirsin...

geldim kızlar.acıkıyorum sürekli mutfaktaydım,goldcuğum orkideyi hiç görmüyorum.özel msj attım hatta cvbı gelmedi.merak ettim bende ya.hiç gelmiyo.inş.iyidir.lora arada bir uğruyor ama.
gündüzleri haklısın canım,hareketlikten onlarda uyuyolar.senin yavruş nasıl goldcuğum

Allaha çok sükür iyi aramız.. yani o da anlayışlı bi insandır.. tabii ben de çok dik bi insan değilimdir.. zaman zaman o bana katlanıyor zaman zaman ben ona katlanıyorum.. ama çok şükür bugune kadar bir problemimiz olmadı.. 3,5 senede.. inşallah da olmaz:Saruboceq:

:1shok:kaydirigubbakcemile3Nası tosladın kız?Yavaş yavaş,sakin sakin yürü göbüşünle.kaydirigubbakcemile5

ay canım tosladım ama.hem gülüyürum hem endişeye kapıldım.eşimi aradım hemen.korkam diyerekden teselli verdi.suyumuz koruyor onları çok şükür,ama hiç öyle bişi yapcağım aklımın ucuna gelmezdi.sıkıştık kızımla ne edek sığamadık anam.daha dikkatli olmak lazım.

kaydirigubbakcemile3Ben de unutuyorum bazen göbekli olduğumu.Dar yerlerden yan dönerek geçeyim diyorum meselakaydirigubbakcemile3Sonuç başarısız tabii ki.

Bir de geçende hastaneye gittiğimizde asansörün kapısı kapanıyodu nerdeyse göbeğime.Kolumu kaldırdım göbeğime çarpmasın diye.Asansörün içindekiler nası panik oldukaydirigubbakcemile3Püskürmemek için sırıtarak arkam dönük durdum insanlara asansörde ininceye kadar.

koca göbüşler
tikkatli olun.. bu zamana kadar iyi korudunuz meleklerinizi bundan sonra da koyvermeyin

Eşim iyi dilekleriniz için teşekkür ediyor kızlar.

Gold'cum sen bir mesajında eşime seni nasıl anlattığımı sormuştun.Üstüste çok mesaj birikmişti,oku oku bitiremedim o gün.Unuttum sana cevap yazmayı.İşte böyle tek tek yazdıklarınızı anlatıyorum.Komik olanları mutlaka anlatıyorum mesela.Birinize haksızlık yapılmışsa ya da kötü bir olay yaşamışsa birisi bunu da mutlaka paylaşıyorum eşimle.Bazen hangisiydi o diye sorabiliyor bile.Yavaş yavaş tanıyor hepinizi.Tabiiki sen forumun şirine annelerindensinyerimseniben

Benim ki de iyi insallah... valla artık koca adam oldu hareketleri iyice can yakıyor napiyorsa içerde elinde matkap bir yerleri oyuyor sanirim... Bazen boyle elimle oldugu yeri ittiriyorum sonra bakıyorum o da dısarı dogru ittiriyor sonra babası kızıyor rahat birak oglani karnina vura vura aptal edeceksin cocugu diye...

ay eşinin doğum günümüydü edoşcuğum.nice nice senelere,allah uzun ömür versin eşine sana bebeğine.

benimkide demin ben buraya yazı yazarken arkama geçmiş beni izliyo.aşkım sen yorulma ben yazayım diyo bide.allah kimsenin mutluluğunu bozmasın(amin)

ay dikkat etmek lazım yaa.komik durum yaşanıyor gerçekten.bu ara çok idrara çıkıyorum ben yafff

Ben de dışarıda kendimi tutuyorum da evde çok çıkıyorum.Bazen kasıklarıma ağrı saplanıyor sırf idrara çıkmadım diye.Tabii dışarıda çok tutuysam ve yürüyorsam oluyor böyle.Altımda mutlaka günlük ped oluyor dışarı çıkacaksam.Evde de peçete koyuyorum.Sanki her an altıma kaçırcakmışım gibi hissediyorum.

Bir de kızlar bende hafif akıntı oluyor.Beyazdı hep ama artık sarımsı.Turşu gibi geliyor bi de bana kokusu-tatlicadiarzu-Sizde de var mı akıntı?

inşallah canım... Benim de kayınvalidem cok iyidir sagolsun, çok severim ama ayni apartmanda oturmak zor zanaat olsa gerek... çöpün bile göz önünde derler ya.. hersey batabilir yani

kızlar bişi dicem.anasayfada sohbet bölümü var ya,ben bikaç kere bakmıştım.gebelik odası var oraya geçipde yazışalımmı.süper olur

bizimki de tam tersi.. bazen kızım ayaklarıyla ittirdiğinde o da ittiriyo eliyle.. sonra kızım yan taraftan ittiryo o da oynuyo onla.. ben de tabi oturup oynamalarını izliyom:CüvCüv: çok komikler yaa. Allah başımızdan eksik etmesin aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…