2008 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile3Babası şimdiden toz kondurmuyor bakıyorum oğluna.Benim kociş de kızıyor parmaklarımla karnıma bastırdığım zaman.Ama tepki veriyo öyle yapınca.Hoşuma gidiyo benim de:CüvCüv:

kızlar akıntı olayı çok önemli.. İdrar tahlili istesin bence doktorlarınız.. ben antibiyotik kullandım bu sebepten dolayı ki bende akıntı olmadı.. rutin tahliller sonucu gördü.. doktorum beyaz akıntı oldugu zaman korkma ama rengi ve kokusu değişirse hemen haber ver bana dedi.. enfeksiyon olabilir dedi.. aman dikkatli olun..

kızlar bişi dicem.anasayfada sohbet bölümü var ya,ben bikaç kere bakmıştım.gebelik odası var oraya geçipde yazışalımmı.süper olur

O nası oluyo canım?Girmedim ben hiç oraya.Hangi odaya kapatcan bizi bakemşakkıdı

slm bayanlar o akıntılardan bendede var edolina

Sen doktora sormuşmuydun hiç canım akıntıyla ilgili?Ben sormadım da.Önemli midir diye düşünmeye başladım.

Dediğin gibi okumuştum ben de bi yerde.Pazartesi doktoru arayayım da sorayım bari.Üşengeçlikten arayıp sormadım muayeneden sonra.Daha önce beyazdı çünküm.İçim rahat etsin en azından.

kelebeğim hoşgeldin.nasılsın inş.iyisin bebeğin ve sen.edoş gııı normal çet gibi yazşılıyo orda.kelebeğimle yazışmıştık hatta.

akıntı bende de fazla,dr.çok sarı ve yeşil tonunda olursa gel dedi.bide çok kokarsa dedi.ama normal şuan akıntının gelmesi

akıntı bende de var kokulu degil..rahim kendi kendini doğuma hazirladiği için oluyor demişti doktor bir nevi temizlik yapiyormus :))
lakin iltahapla, enfeksiyonla ben cok ugrastım karnın alt kısmında agri oluyor en buyuk belirti bu...

ay iyiki burdasın güzelim.. millet pazar pazar gezmelere gitti heralde..kocam da evde yok yapayalnız kaldım..
nasılsınız, iyi misiniz yavruşunla?

iyiyiz çok şükür.. eşim annesigilleri almaya gitti.. öğleden beri evde yalnızım.. 15. dakikaya kadar geliyor Allahtan.. patlamıştım sıkıntıdan..
kızım maşallah babası yok diye pek kıpırdak bugun.. beni yalnız bırakmak istemiyo tontişim.. ben üzerimi değiştireyim birazdan gelicekler.. öptüm canım gece gelirim gene belki

merhaba kızlar.kimsecikler yok sanırım.ütü yaptım müthiş belim ağrıdı,bugün eşimle biraz gezdik sancım geldi kasıklarıma hemen eve geldik.sanırım artık öyle fazla ayakta durmak iyi gelmiyor.çok dikkat etmek lazım kızlar yaa.kızıma taşıma çantasıda aldık bugün,bi küvet kaldı.öpüyorum sizi ve bebişlerinizi

ilkimmmmm selam,
tasıma cantası derken hastaneye gotureceklerini koyacagın canta mi? Ben daha alamadım onu.. kuveti de amcası almıs hediye super oldu sositososito, sen cantayı nerden aldın bebişim?

slm goldcum
ben hastane için küçük valiz hazırladım.. taşıma cantasına hayatta sığmazdı esyaları.. sen ayrı ayrı mı çanta yapıcaksın yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…