- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.641
Benim ki de iyi insallah... valla artık koca adam oldu hareketleri iyice can yakıyor napiyorsa içerde elinde matkap bir yerleri oyuyor sanirim... Bazen boyle elimle oldugu yeri ittiriyorum sonra bakıyorum o da dısarı dogru ittiriyor sonra babası kızıyor rahat birak oglani karnina vura vura aptal edeceksin cocugu diye...
Ben de dışarıda kendimi tutuyorum da evde çok çıkıyorum.Bazen kasıklarıma ağrı saplanıyor sırf idrara çıkmadım diye.Tabii dışarıda çok tutuysam ve yürüyorsam oluyor böyle.Altımda mutlaka günlük ped oluyor dışarı çıkacaksam.Evde de peçete koyuyorum.Sanki her an altıma kaçırcakmışım gibi hissediyorum.
Bir de kızlar bende hafif akıntı oluyor.Beyazdı hep ama artık sarımsı.Turşu gibi geliyor bi de bana kokusu-tatlicadiarzu-Sizde de var mı akıntı?
kızlar bişi dicem.anasayfada sohbet bölümü var ya,ben bikaç kere bakmıştım.gebelik odası var oraya geçipde yazışalımmı.süper olur
slm bayanlar o akıntılardan bendede var edolina
kızlar akıntı olayı çok önemli.. İdrar tahlili istesin bence doktorlarınız.. ben antibiyotik kullandım bu sebepten dolayı ki bende akıntı olmadı.. rutin tahliller sonucu gördü.. doktorum beyaz akıntı oldugu zaman korkma ama rengi ve kokusu değişirse hemen haber ver bana dedi.. enfeksiyon olabilir dedi.. aman dikkatli olun..
kızlar bişi dicem.anasayfada sohbet bölümü var ya,ben bikaç kere bakmıştım.gebelik odası var oraya geçipde yazışalımmı.süper olur
merhaba kızlar.kimsecikler yok sanırım.ütü yaptım müthiş belim ağrıdı,bugün eşimle biraz gezdik sancım geldi kasıklarıma hemen eve geldik.sanırım artık öyle fazla ayakta durmak iyi gelmiyor.çok dikkat etmek lazım kızlar yaa.kızıma taşıma çantasıda aldık bugün,bi küvet kaldı.öpüyorum sizi ve bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?