- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.661
kızlar eğer başarabildiysem oğluma aldığım puset
[/IMG]
güle güle kulan elviracım.. ama ilk aylar sadece belki kısa süreli taşımalar için kullanmalısın bunu.. benim bildiğim oturmayan bebeklere bu tip anakucakları uygun görülmüyor.. evde kullananlar da oluyormuş da ondan dedim.. ama dediğim gibi kısa süreli taşımalar için sakıncası olmayabilir.. a.s.
slm goldcum
ben hastane için küçük valiz hazırladım.. taşıma cantasına hayatta sığmazdı esyaları.. sen ayrı ayrı mı çanta yapıcaksın yoksa?
yok canım ben soyle spora giderken tasınan cinsten çok buyuk olmayan bir canta alayım diyorum doguma da onunla giderim daha sonra gezmelere giderken bebişin araç gereçlerini de ona koyarım diye dusunmustum...
valize neler koydun ki sen? ben doktoruma sordum en son hastane bana neler verecek, ben neler getirmeliyim diye henuz erken bir sonra ki gelişinde konuşuruz dedi ama bu sefer de cevaplamazsa doğum katında ki hemsirelerle gorusecegim..
evet canım uzun süreli olarak değil zaten. bulunduğum memelket çok karlı olduğun için ilk aylarda bebek arabası kullanamam diye bununla sağlık ocağına filan gidip gelemek için kullanacğım. ana kucağındanda var ev için. bu bize hem araba koltuğu olabildiği için cazip geldi.
işte şekerler benim taşıma cantam bu.. valiz de denilebilir. çok ağır bence kullanışlı değil. ama diğer kumaş olanlarından güvenli gibi geliyo bana.. bunu arabaya monte de edebiliyosun.. hem otomobile hem de bebek arabasına. o yönden iyi.. ama bunu alıyım da elime çarşı pazar geziyim olayı çok zor olur.. bel fıtıgı yapar adamı valla. artık ilk 3-4 ay idare etcez. 4. aydan sonra da perihanınkinden olanı kullancaz..
son olarak bu puset perihanınki ana kucagı ya da oto koltugu diye geçiyora.s.
canım bu port bebe... bende de var bir arkadasım verdi, bayagi buyuk ancak dediğin gibi elde tasınmaz bu.. uyumlu bebek arabası alırsak kullanabileceğiz... zaten bebek 2-3 aydan sonra sıkılıyor bunların içinde, dısariyi izlemek istiyor....
puset portbebe aynı işte ayol kaydirigubbakcemile3 bizimkinin arabası uyumlu ama kendim almış olsam hayatta almazdım bunu.. eşşek ölüsü gibi afedersinkaydirigubbakcemile3 ama böyle çanta gibi olup da hafif olan modeller bana kopuvercekmiş gibi geliyo.. sevmiyom onları ben
çok pahalıymış pericim.. 1200 civarı filanmış.. ama ben ebebekten baktım şimdi.. biliyosun en pahalı sitelerden biri e bebek.. yurtdışında tanıdık birilerine getirtmek çok akıllıca olur.. ebay de acaip ucuz..
gerçi biz 2 sene önce chicconun travel setini 1000 ytl ye almıştık.. deger mi degmez bence.. bi tek fazlası o resmini eklediğim portbebesi.. o da olmayversin
valla ben de fiyatını öğrenene kadar hastasıydım ama yok anam verilmez o kadar para.. yazık.. haklısın valla hacı murat alırım o paraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?