2008 Aralık Anneleri

kızlar portbebe aldım,taşıma çantası derkenekaydirigubbakcemile3.fascığım çok güzelmiş ana kucağı.benimki arabasına da takılanlardan,rahat oluyor.ama ben taşıyamıcam ana kucağını tek olarak,bayağı ağır.iş babamıza kalıor.ancak portbebeyi taşıyabilirim.kirli sepetide aldık,eksiğimiz battaniye ve küvet kaldı.battaniyeyi annem alcak diye almadım.siz aldınız dimi kalın battaniyelerden

sağol ilkimcim.. benimki de arabaya takılıyo.. bu akşam acaip kavram kargaşası yaşadık hihih:) portbebe ana kucagı ...vs.

valla perihan hacı murolar zaten değer kazanmaya başlamış.. tv de haberlerde izledim bugun.. 20 sene sonra koçun araba müzesindeki arabalar kadar kıymete biner.. biner mi biner valla :)

benim kızın battaniyeden acaip nasibi var.. daha 8 haftalık hamileyken en samimi arkadaşım bii tane kalın peluşlardan almış hediye.. 2 tane penye 1 tane de topitos battaniye denen battaniyeden var.. annem yapmış 2 tane pazen. bi tane de kalın almış ama nasıl oldugunu tarif edemedi.. ayy yeter kimse battaniye almasın derken çilek uyku setinin içinden de çıkmaz mı bi tane daha.. yuhh dedik.. satsak mı naapsak:)

kalsın fascığım,olsun fazladan olsunda.ay bide bugün oyuncak ayılara felan bakalım dedik nekadar pahalı.eşim al al diyo heveslikten.vallahi beş kuruşu hesap etmezsek olmuyo kızlar.herşey nekadar pahalı

oyuncak olayı böyle malesef.. kanserojen olmasın markalı olsun dersen ateş pahası.. bizim pazardan alınma naylon ağlayan bebeklerimiz vardı bea.. kolları bacakları çıkıp kaybolmasın diye annem lastik takardı.. hey gidi günler.. gözlerim doldu

iyi çok şükür teyzesi.sağ göğsümün altında kafasını saklıyo şimdi.
eminede burda.huhu eminekaydirigubbakcemile

aaaa valla ya benimde öyle bir ağrı bir ağrı sorma gitsin bu saat oldu hala uyuyamıyorum malesef ağrıdan. allah başak dert vermesin onlar sağlıklı olsunlarda açılarını çekmeye razıyım ben.

göbüşten oluyo bel agrısı.. sabretcez.. yapcak bişiy yok malesef.. ben hemen sırtıma belim boş kalmasın diye yastık koyuyom. kısmen iyi geliyo.. dene sen de istersen..

var canım yastık,oturma pozisyonuda çok önemliymiş çünkü.ama ne ypalım idare etcez.onlineden takp ederken bebek şekerleri satan bi arkadaş resimler koymuş,gördünüzmü şimdi ona bakıyodum

ben hala bebek şekeri hakkında karar veremedim.. yapsam mı yapmasam mı alsam mı almasam mı karar veremedim.. normal olursa 1 gece hastanede kalcaz.. kaç kişi gelir ki hastaneye.. kafam karışık

bende çok kakarsızım canım.ağbimler yiğenime yapmıştı.çok yakın akrabalarımız ve yakın aradaşlarına dağıtmışdı.eminöüne gidebilsem bakacamda,sanırım gidemem busatten sonra.kararsızım aynen fascığım

valla eşim izin verse ben giderim eminönüne.. canına bile okurum hatta kaydirigubbakcemile3 ama ııh adam izin vermez ki.. ben de acaba biraz alıp akrabalara mı dağıtsam diyom sadece.. en az 50 tane almak lazım ama tabii:)

bide uygununu bulmak lazım,eğer alırsak.bende gidemicem sanırım.internettende pahalıya geliyor ya.deminden beri bakıyorum fiyatlara ama.insanın ne çok şey alası geliyor deme

evet canım yaa. nefsimize hakim olmalıyız aslında.. herşeyi de tam tekmil olmayıversin:) ben dışarıda sordugumda 75 ytl idi kilosu ve içinde 40 ila 50 tane vardı.. internette 50 tanesi daha uygun fiyata olanları var.. 50 tanesi 60 ytl filandı.. brimax diye bi site.. şimdi güncelleme yapıyolarmış açılınca bi daha dikkatlice bakcam..

bende bakarım canım.artık bakarız uygununa felanda,alabilirsek alırız.alamazsak canımız sağolsun dimi.herşey olmuyo işte.allahım şu kasımıda çıkarsak.ve havalar hep böyle güzel geçse

öyle canım.. bizim bebek şekerimiz mi olmuş..

valla yaa havalar o kadar güzel ki.. insanın içi açılıyo.. ama çetin kışın gelmesi yakındır bence.. doğalgaza da zam geldi zati.. bu sene masraf çok bebek şekerine ayıracak bütçe yok kaydirigubbakcemile3

ah sorma canım.allah acıyo insanlara inanki.ben zaten bitek salonla bebeğin odasını yakıcam.hatta tek bebeğin odasını.yoksa işimiz iş.bez parası bilemem ne oooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…