2008 Aralık Anneleri

ben de oturma odasıyla bebişin odasını yakıcam.. ama en az ilk 2 ay salonu da yakmak gerekicek.. gelen giden olur.. annemler gelcekler gece donsunlar mı insanlar yazık.. heralde heryeri yakarım o zaman.. ama sonra hem hayatımız düzene girer hem de havalar ılır..

doğru canım haklsın.mecbur yakacaz bazı yrleri,ben çıkıyorum canım izninle,belim bayağı ağrıdı.sende git yat dinlen canım.öpüyorum ikinizi

günaydın kızlar
nasılsınız? benim karnım çok gergin bugun.. inşallah gecer.. daral geldi valla

kızlar merhaba moralim çok bozuk ya dünden beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum dün 2 kez hissettim bugün hala yok deliricem dr.gitsemmi

arkadaşlar selamlar hepinizi. nasılsınız? artık iyice sonlara yaklaştık... hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.
bu arada ben daha hastane çantamı hazırlamadım, bir sürü ütüm var. haftasonu yapacaktım ama misafir geldi. bakalım ne yapacağım.

kızlar merhaba moralim çok bozuk ya dünden beri bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum dün 2 kez hissettim bugün hala yok deliricem dr.gitsemmi

canım öncelikle bir şeyler yedikten sonra sol tarafına doğru yan yat bebeğinle konuşarak hareket etmesini bekle. yinede hissetmessen doktorada git tabi...

günde 10 kere kıpırdanması gerekiyormuş.. doktorum bu hafta söyledi.. aksi olursa hemen gel dedi.. bence eminsen arama dr.a git derim ben

kızlar valla bu orkidem ben siteye kayıt oldugumdan beri kayıp.. ben ekimde üye oldum geldiğimde de yoktu.. acaba nerde diye merak ediyodunuz? belki iş yerinden nete giriyordur ve rapor aldıgı için giremiyordur foruma.. güzel düşünelim güzel olsun bari ne diyim

slm arkadaşlar..
hepinize güzel bir hafta diliyorum...
bende hazırlıklarımın son aşamasındayım..onlarıda bu hafta tamamlayıp artık biraz dinleneyim istiyorum malum kendi adıma ağırlaştığımı hissediyorum artık...ama sağlık olsun...

elifcim telaş yapma...yerleri daraldığı için nispeten az oynayabiliyorlar zaman zaman ..
ben bu durumlarda koltuğa oturup yatar gibi arkama yaslanıp ayaklarımıda yukarı bi sandalye mesela uzatıyorum bu vaziyette iken yerleri geniş olurmuş bi dene bakalım...

al benden de o kadar ..ütüle ütüle bitmedi bende akşama doğru devam edicem artık:bbo:

evet yerleri daraldığından hareketleri azalıyor.benimki gündüzleri çok sessiz mesela.herzaman güm güm hareket edemezler canım.sen yinede dr.git ama

Tşk ederim hepinize kizlar çikolata yedim şimdi hafif hafif dönüyor kimildiyo hissediyorum ama hep korkutuyor bu çocuklar bizii çok şükür allahimaaaa

herkese iyi haftalar, bu günlerde gözümü kasım annelerinden alamıyorum, çoğu doğuma gitti neredeyse , bu demek oluyorki bizimde çok az kaldı, bir de ben kasımın son haftası bekliyorum, insan müthiş heyecanlanıyor,
Bebek hareketleri konusunda bende endişeleniyorum bazen benim oğlan aşırı hareketliydi ancak düngece hiç oynamadı açıkçası korktum, sonra sabah uyanır uyanmaz birkaç tekme yedim, tamam dedim demekki iyi, şimdide hiç hareket yok mesela sadece ara ara içimde kaydığını hissediyorum

al benden de o kadar ..ütüle ütüle bitmedi bende akşama doğru devam edicem artık:bbo:

dün ütü yaptım canım çıktı.adet sancısı gibi sancım geldi yine.başlarım ütüüne mütüsüne söylene söylene bıraktım uzandım.otura otura yapın kızlar.fazla ayakta durmak bana mesela sancı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…