- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.721
Tşk ederim hepinize kizlar çikolata yedim şimdi hafif hafif dönüyor kimildiyo hissediyorum ama hep korkutuyor bu çocuklar bizii çok şükür allahimaaaa
Tşk ederim hepinize kizlar çikolata yedim şimdi hafif hafif dönüyor kimildiyo hissediyorum ama hep korkutuyor bu çocuklar bizii çok şükür allahimaaaa
günaydın kızlar,
elifciiim benimkilerde geçen hafta bir gün, hiç oynamadılar, ikiside hemde. konuştum, tatlı yedim karnıma hafif hafif ritmik vurdum yok tık yok, çok korkmuştum bende. kimseyee söylemedim telaş olmasınlar diye. eşimi bekledim gelince doktora gideriz diye. sonra akşama doğru yavaş yavaş kaymaya başladılar kuzucuklarım. bir günleri bir günlerini tutmuyorki afacanların. çok panik yapma canım. için rahat etmezse gidersn doktora.
kimse yokmu huhu,hangi teyzelerimiz burda
canım yaa valla kimselere sormadım normal şartlarda zaten bele masaj yapılmamalı biliyorum ama ne yapacağmızı şaşrdık günlerdir.zaten tamda belim değil sağ kalçamın üzerinde bi kemik yürütmüyo resmen off daha iznimede çok var malum özel sektör neyse evlatlarımız iyi olsu sağlıkla gelsinde anneler herşeyi çekerr--miş meğer :çok üzgünüm:
dün ütü yaptım canım çıktı.adet sancısı gibi sancım geldi yine.başlarım ütüüne mütüsüne söylene söylene bıraktım uzandım.otura otura yapın kızlar.fazla ayakta durmak bana mesela sancı yapıyor.
ceyrem merhaba su an 35+2 deyım ve 3-4 gundur aynı agrıları cekıyorum v edelırmek uzereyım sadece 11 kılo aldım bugune kadar hamılelıgımı anlamadım bıle ama sımdı oturamıyorum bıle senın agrıların nasıl gectı. Cok moralım bozuk kac gundur. Bebegımın odası gelecek bugun ama ben maalesef agrıdan keyını bıle cıkaramıyorum. Ilgılenemıyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?