2008 Aralık Anneleri

Tşk ederim hepinize kizlar çikolata yedim şimdi hafif hafif dönüyor kimildiyo hissediyorum ama hep korkutuyor bu çocuklar bizii çok şükür allahimaaaa

günaydın kızlar,

elifciiim benimkilerde geçen hafta bir gün, hiç oynamadılar, ikiside hemde. konuştum, tatlı yedim karnıma hafif hafif ritmik vurdum yok tık yok, çok korkmuştum bende. kimseyee söylemedim telaş olmasınlar diye. eşimi bekledim gelince doktora gideriz diye. sonra akşama doğru yavaş yavaş kaymaya başladılar kuzucuklarım. bir günleri bir günlerini tutmuyorki afacanların. çok panik yapma canım. için rahat etmezse gidersn doktora.

ilkim gecen akşam sohbet odasında konuşalım yazmışsın ama ben ertesi günü gördüm hadi şimdi gelin sohbet odasına görüşelimmi.

Saat şu anda 23:20 ve mesajım buraya kaydoldu.Niye böyle oluyo ki?:uhm:

İyi akşamlar güzel annişler!
Bugün annem ve eşimle kemeraltı çarşısında gezdik.Annemin bildiği ucuz kumaşçılar,toptancılar var.Salonumuza perdelik kumaş,bebek şekeri için minik naylon pşetler,çengelli iğne falan aldık.Başıma bağlamak için kurdela da aldık:)

Arada oturduk bişeyler yedik falan ama dönerken gerçekten yorulmuş olduğumu,kasıklarıma giren sancıyla farkettim.Yaklaşık 3 saat dolaşmışız.Bu bana fazla gelmiş.Zaten topallayarak,ağır ağır yürüyorum.Oturunca geçen bir sancı bu.Değişik.Sanki bebek göbeğimin alt tarafına düşüp baskı yapıyor.Doktorun söylediği de buydu gerçi.Ters durduğu için çok yürüyünce baskı yapar demişti.Vapura nasıl yürüdüm bilmiyorum.Bir elimle eşime tutunuyorum,bir elimle göbeğimi altından tutuyorum..Neyse ki karşı tarafta kardeşim arabayla gelip aldı bizi iskeleden.
Eve gelip bir duş aldım.Ter içinde kalmıştım çünkü.Kalın birşeyler giyip yatağa uzandım.Isındığım anda uyuyup kalmışım.İki-üç saat uyumuşum.Kızım da benimle güzelce dinlenmiş olacak ki tepinip duruyo kalktığımdan beri.Anadolu ateşi'ne dansçı olcek benim kızım.Şimdiden yetiştiriyo kendini:))

Son düzenleme:
Tşk ederim hepinize kizlar çikolata yedim şimdi hafif hafif dönüyor kimildiyo hissediyorum ama hep korkutuyor bu çocuklar bizii çok şükür allahimaaaa

canım çok sevindim gözün aydın kaydirigubbakcemile5
bebek hareketleri artık bu haftalarda çok dikkat edilmesi gereken konular.. bizim doktor özellikle soruyor nasıl diye, ve eger bir terslik sezersen hemen hastaneye gel diyor.. aman Allah korusun inşallah sorun çıkartmaz bu minişler bize...

BİZİM BİR TANE DERDİ 1 SENİN 2 TANE DERDİ DAHA ÇOKTUR... SABIR SABIIRRRRRR :1rolleyes:

slm herkese valla benimde aklı gözüm hep karnımda ne zaormuş böyle insanın aklı çıkıyo valla

ceyrem merhaba su an 35+2 deyım ve 3-4 gundur aynı agrıları cekıyorum v edelırmek uzereyım sadece 11 kılo aldım bugune kadar hamılelıgımı anlamadım bıle ama sımdı oturamıyorum bıle senın agrıların nasıl gectı. Cok moralım bozuk kac gundur. Bebegımın odası gelecek bugun ama ben maalesef agrıdan keyını bıle cıkaramıyorum. Ilgılenemıyorum. senağlama

bebişimin hareketlerini ben de büyük bir dikkatle izliyorum ama son 2 gündür keyfi yok mu bilmem çok belirgin değil vuruşları normalde ayagına dokundugumu hissederdim..ben de çok stresliydim bebeğime yansıdı mı acaba çok üzülürüm o zaman Allahım bebeklerimizi koru..:Saruboceq:

ilkimcim önerin için tşk ederim ama ben son 2 aydır zaten ütü ve pek oturarak yapabbileceğim bir kaç işi de hep bu şekilde yapmaya çalışıyorum aksi halde hemen ayaklarım şişiyor:1no2:
sizleri bilmiyorum ama son 1 veya 2 haftadan bu yana pc de dahil hiç birşey keyif vermemeye başladı malum son günlerin yada son 1 ay içersindeyiz...aslında kilomda çok fazla değil ama biraz ödem var galiba buna paralel ayaklarımda şişiyor hemen dolayısı ile oturmak bile zor geliyor...neyse yüzdük yüzdük kuyruğunu da ucuna geldik sabretmek lazım...hatta öyle sanıyorum ki kasım ayının son haftasında bende dahil bir kaç aralık annesi meleklerimize kavuşacağız..ama herşeyin hayırlısı tabiki geç olsunda güç olmasın..(bu arada bitkinliğim dilime vurdu sanırım:))) herkese iyi akşamlar..

canım yaa çeken bilir benim belimdeki daha doğrusu sağ kalça kemiğimdeki ağrı tam 23 gün sürdü ama sürekli vicksle masaj yaptık bide hep sıcak su torbasını belime koyup oturdum ama çok çok faydası yoktu bende bi sabah uyandım ağrı falan yok sevinçten oturdum ağladım ama yinede ara ara yokluyo gibi olyo bende oğlumun odasını almaya gittiğimde ağrıdan yuruyememiştim hiç zevk almamaıstım sanırım doğuma kadar aralıklarla çekicz ama sıcak su torbası biraz rahatlatıyo dene istersen geçmiş olsun..:1no2:

kızlar merhaba
valla bende bebek hareketlerine takıgım daha evvel anlatmıştım bir gece (sanki uyurken nasıl hissedeceksem) 4 te aglaya aglaya bu bebek hiç hareket etmityor diye uyanmış sabah erkenden doktora gitmiş, kendimi nst ye baglatmiş, doktorda yarım saatte 9 kere vurmuş deyince utancımdan valla ben hissetmiyorum demiştim... Zaten herhalde bebek hareketlerini en geç hisseden aralık annelerinden biriyim bu yuzden de takıgım bu duruma... Gerci onun içinde doktor annenin derisinin elastikiyetiyle cok alakalı demişti, neyse kızlar az kaldı cumlemiz inşallah en guzel en hayırlı sekilde kavuşacagız bebişlerimize...

merhaba kızlar.demin mutfakda bayağı ayakta kaldım,sancım geli ve uzandım hemen.fazla ayakta kalmak ii gelmiyor.sizlere iyisiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…