2008 Aralık Anneleri

goldcum valla aynı şeyi ben de yaşadım kısmen.. ben bu cocuk hareket etmiyo ya da az hareket ediyo diye düşünürken nst deki hemşire anaa bu çocuk süper valla demişti.. ne kadar da hareketli demişti.. sonra ben de acaba göbüş önceden yağlı oldugundan mı az hissediyorum diye bi tesbitte bulunmuştum.. hemşire evet dedi. yag dokusu ne kadar ince olursa o kadar çok hissedilir demişti.. göbekli türk kadını olmanın avantqjını mı dezavantajını mı yaşıyorum bilmiyorum artık:)

ilkim kız dikkat et bacım kendine.. daha erken değil mi bu sancılar için yahu.. ya da bu sancılardan bana da giriyo da ben mi farketmiyorum acaba.. Annamadım ben bu işi valla

ya öyle sancı değilde.adet sancısı gibi geliyo.ama çok ayakta kalmaktan oluyor hissediyorum bunu.aslında çokda kalmadım.
kuzuşların hareketleri nasıl,benimki şimdi yer arıyo kendine zavallım

esin haklı aslinda o kadar yol hamiş hamiş tek basına zor... Sen iyisi mi kandir esini cumartesi birlikte gelin istanbul'a... Eminonunde havuzlu han var... Hem hamilelerin hem de bebişin tum eksiklerini çok uyguna temin edebilirsin, çikolata da bakarsın.. Esin sana dogumda taki takacaksa onu da kapalıçarsı da halledersiniz...
Gecen gun benim ki diyor simdi ben sana dogumda bişi takarsam sende onu oglan evlenirken gelinine mi takacaksın(biz de adet oyledir) bende evet dedim verdiği cevap eh o zaman fazla kıymetli bişi takmaya gerek yok, madem taki sende emanet...lülülülülülü
gerci masraflar, kriz miriz derken zaten oyle olacak artık kıyamıyorum kocişime valla...

ya öyle sancı değilde.adet sancısı gibi geliyo.ama çok ayakta kalmaktan oluyor hissediyorum bunu.aslında çokda kalmadım.
kuzuşların hareketleri nasıl,benimki şimdi yer arıyo kendine zavallım

hmm anladım şimdi.. benim kızım bugun pek hareketliydi.. ben dün gece pek uyuyamadım ya, yorgunum ya onun da kıpırdaklıgı tuttu bugun.. bi de akşam babası gelince resmen poposunu dikti havaya.. ayy ısırmamak için kendimi zor tuttum tatlı sıpakaydirigubbakcemile3

Evet canım aynen... Orkidem ve ilkimle tarihlerimiz ayni onların karnında bebikler takla atarken ben daha hissetmiyordum hiç ama ikisi de hamile kalmadan evvel fazlasıyla inceciklermiş, tam manken hamiş, bir de benim derim tavuk derisi gibi kaydirigubbakcemile3 çektikçe geliyor, o kadar buyumeme ragmen halen karnım gergin degil, bebek hareketlerini az hissettim ama bu sayede kolay kolay çatlakta olmazmışım..

Son düzenleme:

ben pollyannacılık yapiyim o zaman.. oh ne güzelmiş önceden göbüşlü olmak, zira şimdi tepiklerden daha az rahatsız oluyom ohe ne güzel di mi :sm_cool:

ben pollyannacılık yapiyim o zaman.. oh ne güzelmiş önceden göbüşlü olmak, zira şimdi tepiklerden daha az rahatsız oluyom ohe ne güzel di mi :sm_cool:

hehe dogru valla... senin eşin kocaelinde oturdugunuz için mi eminonune (çok uzak diye) yollamiyor yoksa artık pek çıkamıyor musun dişarı? agrın falan mi oluyor?

hehe dogru valla... senin eşin kocaelinde oturdugunuz için mi eminonune (çok uzak diye) yollamiyor yoksa artık pek çıkamıyor musun dişarı? agrın falan mi oluyor?

yok canım hiç ağrım sancım olmuyor henüz.. çok şükür kıpır kıpır da geziyom çarşı pazar.. iş yapmaya gelince tembellikten bahane ediyom yapmıyomnaniknanik bizimki biraz istanbul oldugu için istemiyor gitmemi.. istanbula arabayla gitmeme izin vermiyor, malum göbüş büyüdü istanbul trafigine yalnız çıkarmak istemiyor.. ee otobüsle git vapur bilmem ne o da zor olur diye benim işime gelmiyor.. hoş o ona da izin vermiyor yabenneyaptımki işte nedense bizim adamın gözünü korkutuyo bu istanbul.. aslında 1 ay öncesine kadar birlikte gitmiştik istanbula ama ona da hak veriyom..

ay alemsiniz kıslar.anam çatlak felan yokda selülüt var bacaklarımda bayağı.geçer umarım.

goldcuğum bu orkidem nerde yaaa.merak ettim şu kızı yaa

valla kızlar bende aynı şekilde orkidemi merak etmeye başladım normalde bu kadar uzun süre ayrı kalmazdı k.k dan en son 22 ekimde girmiş siteye

kızlar merhabalar, nasılsınız? bugün işyerinde son günüm kısmetse. yarın raporumu alıyorum ve izne ayrılıyorum. ondan sonra da sık sık giremem siteye ama girdikçe size selam veririm. dualarınızda unutmayın, hepimize Rabb'im hayırlı doğumlar nasip etsin, yavrularımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

ne güzel sana bol bol dinlen canımm daha ben bayrama kadar çalışacam
geç çıkıyorum ki geç geleyim ihşallah herkeshayırlı haberlerini verrir bizlere

tatlı anneler..
aklımdayken sizlerle de paylaşayım.
gerçi daha önce de yazmıştım cook önceden ama olsun..

benim 6 ay önce yeğenim oldu.
annem gelinimize sürekli rezene+ anason çayı içirdik dedi.
bebekte gazı engelliyormuş.
ama hazırlardan değil,aktarlardan alanlar daha etkili dedi.

ben de haftasonu eşime aldırdım artık evde bulunsun diye.
aktar da bu işe yaradığını hatta sütü artırdığını söylemiş.
bebeklere de içirenler var ama bu daha kolayı,çünkü nasıl olsa sütle bizden bebeğe herşey geçicek..

aklınızda bulunsun a.s.

cococum canım hayırlı olsun.
güzelce dinlenirsin artık.
evde olmak süper bişey :)
edacım senin meleğinde inş bayrama kadar güzelce bekler annesinn işten ayrılmasını a.s.

bhk canım çok saol bacım hemen notumu alıyorum :)
allah razı olsun .
bu arada hakkaten az kaldı şafak 30.
arada seninde alttan pırtlayacakmış gibi hissediyormusun?
bana bu his ara ara ve kısa sürelerle düzensiz oluyor.

aa nası yani?
doğum kanalına mı girdi senin yaramaz acaba:)
ben hissetmiyorum pek öle bişey.
döndümü geri senin ki..
az kaldı walla,bugün yarın gelecek gibi bekliyorum ben resmen..

canım bilmiyorumki inş hayırlısı olsun.
öyle bir hiski ya altıma kaçırcakmışım gibi yada alttan fırlayıp gelcekmiş gibi :)
o his gelince eğer ayaktaysam öylece kalakalıyorum.
düzensiz bide.
cuma kontrolümüz var bakalım dr nediycek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…