2008 Aralık Anneleri

altıma kaçıracakmışım gibi bazen benim de oluyor.
ama o an hissediyorum mesaneme baskı yaptığını,anında gelip geçiyor da zaten.
benim de perşembe kontrolüm.
daha yeni gircem nstye de hayırlısıyla.
başını hala alt tarafta hissediyorum.
bakalım artık hayırlısı...

herkese gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bende simdi doktorumdan geldim allaha sukur hersey yolundaydi oglum doktor teyzesini gorunce yerinde durmadi sanirim dr teyzesi onu yerinden rahatsiz edecek saniyor:))) cok rahatina duskun benim keratam kocaman olmusuz masallah 2500 gr 42 cm olmusuz bugun itibariyle allahim nazarlardan saklasin hepimizin yavrularini isallah bu arada bende toplam 16 kilo almis bulunmaktayim boyle giderse 25 kiloyu tamamlarim heralde tam bi sisko olacam yanisenağlama

maşallah lora cım Allah nazarlardan saklasınna.s.

maşllah loracım.
çok güzel.
bizde cuma günü gidicem bakalım bizimki ne alemde:)
20 kğ faln tamamlarsın sanırım .
olsun meleklerimiz için değer.
kime benziyor yüzünü gösterdimi_?

elifcim hoşgeldin canım a.s.
nst nezman girceğini dr karar veriyo canım.
ama illa istiyorsan bazen kasılıyorum faln de kontrolde ozaman bağlar sanırım :))

kızlar merhaba, nasıl keyifler, biz de cuma gidecez kontrole, ama nsteye bağlarmı bilmiyorum, ben de daha önce hiç bağlanmadım

slm kızlar.. dün gece site bi acaipti.. yazdıklarımız hep 12 saat öncesine attı.. daha fazla dayanamayıp çıktım siteden.. nasılsınız, yavruşlarınız nasıllar? bizimki çok yaramaz oldu artık kızmaya başladım.. 2 gecedir uyku uyutmuyor.. yataga sıgamıyorum valla yaa. deli oldum..
cocostar hayırlı olsun bacım iznin.. ama izin aldım diye siteye girmemezlik yapma.. haberdar et bizleri:içelim:

loracım maşallah bebişe.. kiloları doğumdan sonra beraber veririz inşallah.. takma kafana canım

elif nst çok da eglenceli bi makina değil.. kalp atışından başka bişiy duymuyosun.. çok da üzülme yani girmedim diye. ben ilk 35 hafta 4 günlükken filan girdim.. bilmiyorum her seferinde baglıycak mı.. bakalım salı günü görücez..

eminecim sen nerelerdesin yaa. kaç gündür ne msn ne forumda göremedim.. kareteci erenin nasıl? öpüyoruz sizleri kızımla

sağol canımcım.. iyi oldu ben de aldım notumu.. ee madem ööle ben de veriyim bi recetesengözlerimebaksanab
hurma doğumu kolaylaştırıyormuş normal doğum düşünenler için.. ayrıca doğumdan sonra zemzem ve hurma tüketmek yemeden önce de niyet edip yemek neye niyet ettiysen ona iyi geliyormuş.. bizim gecen sene hacdan kalma hurmalarımız var.. ben güznde 2-3 tane yemege başladım.. zemzemi doğumdan sonra içmeyi düşünüyorum.. hatta zemzem ve hurmanın sütü arttırdıgı ile ilgili bir hadis bile var, gecen görmüştüm.. aklınızda bulunsun annişler

biraz uzun oldu kusura bakmayın
toptan yazıp çıkayım dedim.. hava güzel kızımla gezmeye gitcez şimdi.. hepinizi öpüyoruza.s.

bhk cım teşekkürler, biz de alalım aktardan evde bulunsun.
fascım sana da teşekkürler, hurmanın iyi olduğunu ben de duymuştum.

fascım canım evet görüşemedik malesef.
bizim bilg çöktüeşim yaptırdı ama bilg bana gıcık ben açınca açılmıyor eşim açınca açılıyor :))))
nie böyle oluyor bilmem :)
iyyi olmana sevindim cnaım.
jasper bacım randevun kaçta?

hurma konusunda haklısın...
ben de duymuştum..
bi de annem gelirken bana hurma ve zemzem getirdi..
bebeğe ilk besin olarak ağzına damlatırız dedi.
ilk besini bunlar olsun dedi bebeğin.
çantamıza koyduk biz dekaydirigubbakcemile2

kızlar ben de zemzem koymadım henüz ama hurma koydum hastane çantama. bebeğe onun tadını duyurcaz ilk olarak. bir de doğumun kolay olması için İnşikak Suresi okunuyormuş. halamın kızı için halamlar okumuşlardı, iki doğum yaptı ikisi de çok kolay oldu MaşaAllah. aklınızda olsun canlarım.

merhaba kızlar,güzel birgünle sevgiler öpücüklerhihoyyytiyisiniz inş.hepiniz.benim kafam hep gitti,çok unutkan oldum.yarın sanıyordum ben kontrolümü.meğer diğer çarş.gitcekmişim.uff zman zaten geçmiyor.

kızlar hurmayı duymamıştım ben,bende alayım bari.hatta yemeğe başlıyım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…