- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.761
canım bilmiyorumki inş hayırlısı olsun.
öyle bir hiski ya altıma kaçırcakmışım gibi yada alttan fırlayıp gelcekmiş gibi :)
o his gelince eğer ayaktaysam öylece kalakalıyorum.
düzensiz bide.
cuma kontrolümüz var bakalım dr nediycek?
edacım senin meleğinde inş bayrama kadar güzelce bekler annesinn işten ayrılmasını a.s.
herkese gunaydin kizlar umarim herkes iyidir bende simdi doktorumdan geldim allaha sukur hersey yolundaydi oglum doktor teyzesini gorunce yerinde durmadi sanirim dr teyzesi onu yerinden rahatsiz edecek saniyor:))) cok rahatina duskun benim keratam kocaman olmusuz masallah 2500 gr 42 cm olmusuz bugun itibariyle allahim nazarlardan saklasin hepimizin yavrularini isallah bu arada bende toplam 16 kilo almis bulunmaktayim boyle giderse 25 kiloyu tamamlarim heralde tam bi sisko olacam yanisenağlama
elifcim hoşgeldin canım a.s.
nst nezman girceğini dr karar veriyo canım.
ama illa istiyorsan bazen kasılıyorum faln de kontrolde ozaman bağlar sanırım :))
tatlı anneler..
aklımdayken sizlerle de paylaşayım.
gerçi daha önce de yazmıştım cook önceden ama olsun..
benim 6 ay önce yeğenim oldu.
annem gelinimize sürekli rezene+ anason çayı içirdik dedi.
bebekte gazı engelliyormuş.
ama hazırlardan değil,aktarlardan alanlar daha etkili dedi.
ben de haftasonu eşime aldırdım artık evde bulunsun diye.
aktar da bu işe yaradığını hatta sütü artırdığını söylemiş.
bebeklere de içirenler var ama bu daha kolayı,çünkü nasıl olsa sütle bizden bebeğe herşey geçicek..
aklınızda bulunsun a.s.
sağol canımcım.. iyi oldu ben de aldım notumu.. ee madem ööle ben de veriyim bi recetesengözlerimebaksanab
hurma doğumu kolaylaştırıyormuş normal doğum düşünenler için.. ayrıca doğumdan sonra zemzem ve hurma tüketmek yemeden önce de niyet edip yemek neye niyet ettiysen ona iyi geliyormuş.. bizim gecen sene hacdan kalma hurmalarımız var.. ben güznde 2-3 tane yemege başladım.. zemzemi doğumdan sonra içmeyi düşünüyorum.. hatta zemzem ve hurmanın sütü arttırdıgı ile ilgili bir hadis bile var, gecen görmüştüm.. aklınızda bulunsun annişler
biraz uzun oldu kusura bakmayın
toptan yazıp çıkayım dedim.. hava güzel kızımla gezmeye gitcez şimdi.. hepinizi öpüyoruza.s.
hurma konusunda haklısın...
ben de duymuştum..
bi de annem gelirken bana hurma ve zemzem getirdi..
bebeğe ilk besin olarak ağzına damlatırız dedi.
ilk besini bunlar olsun dedi bebeğin.
çantamıza koyduk biz dekaydirigubbakcemile2
eminecim sabahtan gitcem ben, sen de bu hafta mı gidiyosun, normal poizsyonuna geldimi bebiş
jaspercım canım bizim randevu saat 17,00de
pozisyonunu tam bilemiyorum ama baskı oluyor alttan ara ara.
birazdan sağlık ocağına gidicez bakalım ne durumda bizim bebeğimz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?