2008 Aralık Anneleri

Zemzem suyunu banada tavsiye etmişlerdi. Hurmanında sütü arttırdığını annem sölemişti...
Kızlar Kasım anneleri tek tek doğurdu, yeni konular açtılar ''bebeğime kavuştum, onu kucağıma aldım, doğum hikayem V.s''' Bizde görecekmiyiz o günleri. çok heyecanlanıyorum, 8 ay geçtide şu 1 ay geçmiyo sanki

durun kızlar ben bi hastane çantamı hazırlayım da sonra başlasın doğumlar.
acaba 2 battaniye yeter mi hastaneden çıkış için

benide bugun dr nst ye aldı bundan sonra 10 gune bir giricekmişim ayy çok güzeldi minicik kalbi pıt pıt atıodu.ama biraz daha kilo alsa iyi olur dedi artık sıkça soluma yatıcam ve izinime başlıycam yarın

ceyrem ne güzel duygu dimi,bakalım ben ne zaman bağlancam.beslenmene dikkat et canım,bebişler bu ayımızda kilo alımı hızlanıyor,beslenmemize bağlı ama.yarın güne güzel başlamın dileğiyle

jasperciğim mide yanmam bulantım 2hafta önce çoktu.ara ara geliyor bulantım,özellikle yemek yerken bulanıyor.şimdi ağrım yok,ama aykata kalırsam uzun, sancım geliyor.sen nasılsın canım.kontrole gittinmi,kaç kilo bebiş

benim de otururken kalkarken var, ayakta kalına da oluyo.
mide yanması ağrısı genelde hergün oluyor.
Bulantılar ise tiksindirici koku filan gelirse oluyo, ama yediğimi çıkarcak şekilde olmuyo.
10 gün önce bebiş 1900 civarındaydı.
senin bebiş ne kadar oldu , ne zaman gitmiştin

merhaba kızlar.
azönce sağlık ocağından geldik ebe kontrol etti karnımı ve hala ters duruyor dedi.
cuma günü dr sezeryan için gün verir dedi :)
hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba güzel annişlerhihoyyyt
Dün akşam uzun uzun yazdım aralara bi yere attı,sinir oldum
İlkim'cim chat odasında bekledim seni gelmedinbenneyaptımkiBen de Hook vardı TV'de,onu izledim.Site gidip durdu zaten.Ben de çok ayakta durdum mu ya da yürüdüm mü sancı giriyo kasıklarıma doğru.Çok canım yanıyo.

Emine'cim hayırlısı neyse o olsun canım.Benim kız da hala ters.Hissedebiliyorum.Sezeryan bebek olcek artık bizim yaramazlar.Bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah

Cocostar gözün aydın.İzne çıkıyorsun.Bol bol dinlenirsin artık.Bize haber etmeyi unutma ama.

Lora'cım maşallah canım bebişine.Kiloları verecez artık doğumdan sonra.Dert etme boşver benim gibi.Hamileliğin tadını çıkar:CüvCüv:

Kızlar ben rezene çayı aldım ve uzun zamandır içiyorum.Süt yaptığını ben de duydum.Sindirime de faydası var.Bebeklere de içiriyorlar rezeneyi.Hurmaya da şimdiden başlarsam kilolarım artarak katlanacakkaydirigubbakcemile3Hastane çantama aklıma gelirse alıp koyayım bari.Ama bende öyle bir tane alayım,bugünlük yeter kavramı yok.Midem bulanıncaya kadar yiyebildiğim sayıda yerim kesinkaydirigubbakcemile3İyice açgöz oldum yav.

maşllah loracım.
çok güzel.
bizde cuma günü gidicem bakalım bizimki ne alemde:)
20 kğ faln tamamlarsın sanırım .
olsun meleklerimiz için değer.
kime benziyor yüzünü gösterdimi_?

sagol cnm 20 kiloyla tamamlasam sevinirim valla hayirlisi olsun bunyem zayif oldugu iin pek gostermiyorum aslinda kilomu.kucuk beyimiz yüzünü göstermiyor cnm basi altta bagirsaklara donük bakiyormus oysa ayrintili ultrasona girdigimde ne heyecanlanmistim oglum kime benziyor diye ama surpriz yapmak istiyo illa bizimki sende cuma gunu bize haber verirsin bakalim minik eren kac kilo olmus:1hug:

Kizlar ya ben şimdi 32.haftadayim ya benim nst ne zaman olcak bende bebeğimin kalp atimini duymak istiyom

cnm bizim burda 30.haftadan sonra her iki haftada bir bagliyorlar nstye sizin ordakiler doktorlara bagli oluyo sanirim bence cok eglenceli bir makine bana cok huzur veriyor oglumun kalp atislarini dinlemek sahsen.bide hareket edince tekme falan atinca gümbür gümbür bi ses cikiyor resmen oyun oynuyoruz biz oglusumla nstde 20dk ile yarim saat arasi sürüyor sende dr a sor bakalim ne zaman girecegini

bende 33. haftaya giriyorum persembe kontrolumuz var en son 1,5 kgs di umarım iki kilo olmuştur... Acaba artık doktor bizleri daha mı sık çagıracak...
bende sabah yazdıydım bişiler erken saatte benim yazdıklarımı da araya mı attı acaba?

emiceğim canımhiçüzme kendini sıkıntıya sokma.çok şükürki sağlığı yerinde,ah tosuncuk ah belki döner annesi görürsün bak.olsun artık korkulu haftalar geçti.tarihinde gelmese bile minik erenimiz korkma canım.

jasperciğim en son gittiğimde 2hafta önce 1840dı.haftaya çarş.kontrolümüz var bakalım nekadr oldu miniğim.anası gibi miyon bişi çıkıcak

loracığım bende kilomu göstermiyorum yediklerimiz bebişleremi gidiyo nedir.bende şöyle 20 alsaydım ii olcaktı.

edoşşcuğum düngece site benide attı biyerlere,bende girdim çed odasına ama denk gelmedik sanırım canım be.

aslında çağırmalı dr.lar.bende yarın 3.haftamız doldu sanıyordum ama yanılmışım.haftaya kontrolüm.sen ne zaman gitceksin goldcuğum

benimkide yan duruyo teyzesi.hep dinlenirken sol tarafa doğru yatıyorum,oda o tarafa kayıyo.bakalım kaç kilo oldu miniğin.hayırlısıyla gitde el bakalım canım

ben bebişin döndüğünü hissetmedim ya da çok uzun zamandır hep başaşağıydı.. ama tepiklerini ciğerimde ve kaburgalarımda hissettiğim için döndüğünü kestirmiştim..

kızlar bu arada size bi site veriyim.. eşinizin ve kendi fotografınızı yüklüyorsunuz, sonra da olabilecek bebek fotografı çıkıyor ekrana.. çok komik.. deneyin siz de bebeklerinizin fotografını görün
RoutanBabymaker3000

fas bacım naber yaaa.
karşılaşamıyoruz hiç.bizimki sezeryan olcak gibi cuma kesinleşcek hayırlısı bakalım a.s.
sende durumlar nasıl gidiyo?

iyi eminecim valla.. takma kafana sezeryan olursa.. hayırlısı olsun belki de budur hayırlısı.. ee o zaman sen benden erken doğurursun yahu.. ben kıskanırım o zaman:) kız hem belkim döner.. emekle de dönsün inatçı paşa..
valla aslında bu kız 2 gündür beni mahvediyor.. karnımda bi toparlanıyor ki sorma, çözemiyorum. düğüm gibi oluyor.. pazar gecesinden beri uyku yok bana.. göbegim de bariz büyüdü. anlamadım ben bu işi.. senin de böyle hissettiğin oluyor mu? valla nefes almak ne güzel bi nimetmiş diyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…