2008 Aralık Anneleri

canım benimkine dönmez dedi artık ebe .
bizimkinn kafası sağ gögsümn altında poposu göbişimn altında bacaklarıda solumdaymış.
cuma günü kesinleşcek bakalım kasımın 15den sonra sezeryan için gün verebilir.
ilk aralık annesi erkeklerden ben pırtlatcam sanırım .
karnım öyle sertleşmiyor ama tekmeleri çok canımı yakıyor.
tırmlaıyor sanki.
kazı çalışması yapıyor gibi.
ne yaptığını çok merak ediyorumm :))

sağlık olsun canım yaa. ne güzel işte az kaldı oğlusuna kavuşmana.. artık biz senin tecrübelerinden yararlanırız:) bir an önce cuma gelse de oğluşun ne durumda öğrensek.. ay ben çok meraklanıyorum.. biz de salı günü gidicez bi daha ki kontrole inşallah..

bu arada şu verdiğim siteye girdin mi.. yaptın mı?

bizimki karışık çıktı.. gözler kaşlar bana, geri kalan kısmı babasına.. ama benim bebek oğlan çıkıyo hep.. hayır olur inşallah ilahi bir mesaj mıdır nedir? hihihi:) ama çok komik de mi

ne demek.. eşime gösterdim akşam.. o da başka bi program bulmuş. yarın getircek. bi de onda deneriz..

bu arada bugunlerde ne kadar da sessiz aralık anneleri

evet cidden sessizleştikherkes ağırlaştı galiba .
yada temizlik faln işleri vardır malum artık az kaldı.
bide zeren ve zeynep açıyodu dükkanı hep kaynatıyolardı biz gelene kadar malesef onlarda yok yokluklarıda belli oluyoo ((
kızlar inş iyisinizdir a.s.
zea dünürüm bacım nasılsın?

ayy bu fotoları da koysak ya.. yeni bi konu mu acsak ne yapsak ben merak ediyom bebişleriniz nasıl olcak diye

anaa kız ben de açmıştım.. ama gebelik bölümüne açmışım.. dıptıs moderatöre mesaj attım taşıması için.. artık bakalım nasıl çözerler:) hay allah

sorma var ya rezil olduk.. Allahtan çözüldü kısmen.. ama senin konu duruyo orda.. bi de 2007 yazmış Allah seni ne etmeye emi:)) çaktırmayalım diycem ama nasıl olcak bilmiyom valla

kız fas halloldu bacım neysee.:)))))
benimkini kapattırıyorum sendeki kalsın.hadi sendeki çıkan resmide ekle burcu hadi bacım seninkinide görelim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…