2008 Aralık Anneleri

iyi bari hallolmuş ya:) ben bi tane yaptım zenci çıktı:) heralde ırkı yanlış işaretledim tekrar deniyorum o yüzden.. üff ya

ben geldim huhuhu.ay fas siteye girdim deminden beri eşimle onla ilgilendik,süper beiş çıktı.kıs benzedi ya.dudağı felan.allah seni emi

e hoşgeldiniz hanfendi.. kimsecikler yoktu biz de emineciimle eglenelim dedik.. iyi oldu valla.. ay hadi koy fotoyu.. merak ettim

kız fas zencimi çıktı :))))))))
allah seni neylesin emiiiiiiiiii öldüm gülmekten delüüüü yaaaaaaa :)))))))))))
hadi koy seninkinide :))))

ahahaha valla zenci çıktı kız.. halbukim gaymak gibi beyazız kocamlan ben.. kimin bu çocuk, nerden çıktı dedim..

hahaha buna da zenci çıkmış.. yavrum ırkını düzgün seç.. other yap.. avrupalı yok seceneklerde:)

ben biraz atıştırayım kızlar.gelirim belki uykumda yok pek ama.sanki bu zamanlarda insanda bi heyecan oldukça uykusuda kaçıyo dimi.çabuk sıkılıyorum,durduğum yerde duramıyorum.tv bile izlerken aklım fikrim bebekde,doğumda.sanırım buay böyle bitecek bizler için.

günaydın kızlaarr

ilkim maşallah minyon olcak demişsin bebişin için, ama kilosu gayet iyi maşallah:))
kızlar dün akşam çok eğlenmişsiniz
uyumamak için bahaneler arıyosunuz kendi kendinize
ama herkes şimdi bol bol uyuyun, sonra uyuyamayacaksınız diyor.
ben mümkün olduğunca uyumaya çalışıyorum:))

günaydınn kızlar bende yaptım o bebek resminden pek güzel çıktı gece uyku tutmadı onlarla eğlendim durdum ..

selammm guzel annelerr nasilsiniz hepinizii cok ozledim valla
ben birazz aksilikler yasadim ama cok sukur gectiii
ve bebebgimm halaaa yan pozisyonda kizlarr nolcakk donermii donmezmii
burada donmezsse bile bacak gelisinden normal dogum yaptiriliyorlar
emeklesemmi aceppp

herkese merhaba, şu bebek döner mi dönmez mi konusunda bence gereksiz bir telaş yapıyorsunuz. bebeğin ters gelme ihtimali okuduğumuz kadarıyla 100 bebekten 5 i belki daha azı. 37-38. haftaya gelmeden bebeğe ters dememek lazım birde emeklemek bir yana günde 2 litre su içmek gerekliymiş. sabredin kızlar evhama gerek yok kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin orkidem, nerelerdeydin, geçmiş olsun, önemli bişeyin yok inşallah
bizler iyiyiz işte hareketler iyice ağırlaştı ve ağrılar var, ama sonuna yaklaştık allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…