2008 Aralık Anneleri

supermiş zeren cok sevindim şimdi evde misin? bebiş kaç gr olmus, senin keyifler nasıl? erken dogum riski geçti mi? (ne cok sordum :)))

merhaba kızlar ..
benimde doğum hazırlıklarım hayırlısı ile bitti artık gardımızı aldık ve doktorumuza gidip doğum tarihimizi almaya geldi sıra...
önümüzdeki hafta tarihde netleşirse artık geri sayıma başlıyorum ben de...bu arada son kontrolümde doktorum bebeğin döndüğünü söylemişti ama ben sezaryen düşündüğüm için bu benim için çok önemli değil...
bende haberler böyle ..eskisi kadar sık sık giremediğim için erken doğum olmamıştır umarım ümidi ile girdim siteye çok şükür haberler güzel...
haftasonu da son temizlik rütuşlarını yaparsak eşimle temizlik işimde bitiyor,aslında erkeklere temizlik işini hiç yakıştırmıyorum ben ama bu defa zaruri oldu sanırım...

zerencim canım hoşgeldin bizde bi gittik geldik sağlık ocağına ebemize yumurta götürdük taze taze ebemizde hamile şubatta doğurcak inş.
bizim bilg sapıttı bu aralar bi geliyo bi gidiyo :)
bizim serramız nasıl bakalıM_?a.s.

sağol eminecim kızım iyi çok şükür
doktordaydık herşeyi konuştuk odamızı gördük vs sen nasılsın canım:1hug:

kızlar merhaba ben yıllardır çalışmaya alışmısım yaklaşık 10 yıldır artık izindeyim ama evde vakit geçmiyo çok sıkıcı geliyo yat,kalk,tv izle etrafı toparla biraz kitap oku derken yinede gün bana hiç geçmiyo sizler evde nası vakit geçiriosunuz dahada doğuma 5-6 hafta var ben napıcam okada zaman akıl verin bana biraz paylaşımda bulunun yoksa ağlayı duruom sıkıntıdan senağlama

ahh sorma canım aynı dertten bende müzdaribim hala sabah 6,30 hazır asker gibi kalkıyom ve gün boyunca bişeyler yapmaya çalışıyom 15 günde 5 yelek ördüm sıkıntıdan valla

valla ben bu filmi yaklaşık 8 sene önce izlemiştim sankiyerimsenibençünkü ben de işten ayrılıp evde doğumumu beklediğim dönemde aynı sıkıntıyı yaşamıştım ama inan bana şimdi yetişemiyorum bile :1no2:
ama şikayetçi de değilim çünkü alıştım artık..bunlar hoş koşturmalar kaldıki ben koşturmayı seven bir yapıya sahibim dışarda yada evde hiç farketmez birşeyler yapmak sonuca bağlamak adına koşturmak hoşuma gidiyor benim..
bence sende bir süre sonra alışırsın zaten bebiş bi doğsun vakit nasıl geçiyor anlamayacaksın bile:1shok:

valla ben bol bol geziyorum (hafta içi gunduz gezmek ne zevkliymiş meger), kitap okuyorum, film izliyorum, internetten dizi izliyorum valla geçiyor...hiçte sıkılmıyorum acaip keyifliyim,

kızlar belki konumuzla alakasız bi soru olacak ama son bir haftadır beni düşündüren bi soru bu sizinde fikrinizi almak istedim...
benim 2. çocuğum olacak kısmetse biliyorsunuz ve ben doğum sırasında sezaryen olacağı için tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum doktoruma da danıştım eşinizde onay veriyor ise 2.çocuktan sonra ve 30 yaş üzeri isteyen herkese sezaryenden sonra 3 dakikalık bir operasyonla yapabiliriz dedi ...
siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…