- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.861
supermiş zeren cok sevindim şimdi evde misin? bebiş kaç gr olmus, senin keyifler nasıl? erken dogum riski geçti mi? (ne cok sordum :)))
merhaba kızlar nasılsınız doktordan yeni geldim ALLAH'ın izniyle kızımda beklerse 28 kasım doğum tarihimiz olacak sanırım hihoyyyt
zerencim gözünüz aydın:))
sağlıkla, hayırlısıyla inşallah, ne kadarlık oluyo o zaman
evdesin herhalde, laptobunu geri mi aldın
habersiz bırakma bizi haa, nasıl doktor sürekli istirahat et mi dedi, yoksa normal devam edecekmisin
zeren sen yinede kendini yorma, eksik devamlı çıkıyo zaten
kızlar merhaba ben yıllardır çalışmaya alışmısım yaklaşık 10 yıldır artık izindeyim ama evde vakit geçmiyo çok sıkıcı geliyo yat,kalk,tv izle etrafı toparla biraz kitap oku derken yinede gün bana hiç geçmiyo sizler evde nası vakit geçiriosunuz dahada doğuma 5-6 hafta var ben napıcam okada zaman akıl verin bana biraz paylaşımda bulunun yoksa ağlayı duruom sıkıntıdansenağlama
kızlar merhaba ben yıllardır çalışmaya alışmısım yaklaşık 10 yıldır artık izindeyim ama evde vakit geçmiyo çok sıkıcı geliyo yat,kalk,tv izle etrafı toparla biraz kitap oku derken yinede gün bana hiç geçmiyo sizler evde nası vakit geçiriosunuz dahada doğuma 5-6 hafta var ben napıcam okada zaman akıl verin bana biraz paylaşımda bulunun yoksa ağlayı duruom sıkıntıdansenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?