2008 Aralık Anneleri

lilyumcumm neden gunah olsun canimm
bu aynenn dogal korunma gibi hic bir farki yokk o yonden
ama bisey diycemm
annemde baglatmisti iki yil sonraa bizim ufaklik cikti geldi haberin olsunn
hatta dr kesinlikle geri donusu yok demisti kokten hallettik falan demisti ama tupleri acilmis ve olan olduu

lilyumcum bende .kısmetse 3.cü çocuğum olcak bende sezeryan düşünüyom ve kordonları bağlatçam ..dini açıdan araştırdım bende günah deniliyor.fakat ..bide şöle düşünürsek olurda aldırırsa o dahada büyük bir günah..
ve iyi düşünüp karar vermek gerekiyor.bir daha dönüşü yok bu işin ...

evet olupta aldırmak daha da gunah, hatta bakamayacagın bir cocugu dogurmak en gunahı...
bence 3.yu istemiyorsan zaten farklı dogum kontrol yontemleri deneyecektiniz...

hakkaten kızlar yaaa nasıl koruncazz.
hamileyken ne rahatmış insan ama bebekler olduktan sonra koruncaz mecbur?
siz nasıl korunmayı düşünüyorsunz?

ben eski korunma yontemime devam edeyim diyorum amaaaaa en riskli yontemmm geri cekilmeee
acaba hapmi alsamm su yasmin hapini nasil buluyosunuz kizlarr tr yeden alsamm

Orkidem öncelikle şükür kavuşturana nerelerdesin kız sen cadıkaydirigubbakcemile2
ama kötü bişey yokmuş neyseki,gönüller bir olsun dimi ama...
canım açıkcası ben bununla alakalı olarak müftüden fetva almayı bile düşünüyorum çünkü
Allah'ın vermiş olduğu doğurganlık özelliğini sonlandırmak ne derece doğru mantığım almıyor..ama konu ile alakalı olarak bhk'nin verdiği bilgi dışında hiç bir yazı okumadım...
ama olurda birgün hamile kalırsam kürtaj yaptıramam diye de düşününce bana bu yol daha mantıklı geliyor ..
ama en doğrusu galiba fetva almak...

icin rahat etmeyecekse en guzeli dedigin gibi yap canim benim bende geldim nihayett hep aklimdaydinizz hataa belki bhk ve emine dogurmus olabilir diyordum cunku onlar hepimizden onde
ama cok sukur ikisidee iyilerrr:lepi:
o olmazssa diger yontemler seni endisede birakir gibi geliyorr
haber et bizede kesin karari alinca

orkidem kız nerde doğurduk :)))
daha var ama erkeklerden ya ilk ben yada doru doğurcak gibime geliyoo.
ben ve bhk aynı olan fas arkadaşımız var bide :))
bakalım kızlardan ilk kim pırtlıycak :))

emine banada oğlanlardan önce sen sonra ben gelecem gibi, ben senden 5 gün gerideyim, doktor hala gün söylemedi ama kasımın son haftası alırım diyor başından beri, yarın kontrolüm var belki gününü söyler diye umud ediyorum bende, hayırlısı artık, ama ben herşey hazır bekliyorum, burda birkaç arkadaşımda yeni doğum yaptı, onları görünce gelsin artık diyorum

dorucum haydi hayırlısı bakalım.
benimde cuma günü kesinleşir gibime geliyor.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş a.s.
sen,n oğlan doğum pozisyonundamı=?

benim kesin sezeryan olacağı için nasıl durduğuyla hiç ilgilenmiyor doktor, malum şeker hastalığı, sürekli insülin kullanımı filan normal olmaz dediler hep

Orkidem geçmiş olsun.Senin bebiş çok su sever olacak.Aman sen de bol su iç annesi ki ona da su gitsin.

Elifcino'm çok geçmiş olsun canım.Neyse ki çoğu gitti azı kaldı hamileliğimizin.Doktor sık kontrole alacakmış zaten seni.Sağlıkla gelirler inşallah hepimizin bebekleri.

Fas ve İlkim güzel kaynatmışınız bensiz.Ben de kitabımı bitireyim diye interneti açmıyorum pek.Bu akşam bitirecem ve gece sohbetlerine katılmaya devam edecem inşallah.Şu fotoyu da bi halledeyim eklicem.Bakalım sizinki gibi zenci mi çıkacak benimki:))

Zeynep'cim deseydin sana yelek siparişi verirdik.Hazır canın sıkılıyoken bizim minnoşlarımıza da birer tane örüverirdin:)
a.s.

Hoşbulduk Emine'cim.Vallahi kitap konusunda ben de aynı şeyi düşündüm.Bebek olunca okumaya vaktim kalır mı diye.Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…