- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.881
kızlar belki konumuzla alakasız bi soru olacak ama son bir haftadır beni düşündüren bi soru bu sizinde fikrinizi almak istedim...
benim 2. çocuğum olacak kısmetse biliyorsunuz ve ben doğum sırasında sezaryen olacağı için tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum doktoruma da danıştım eşinizde onay veriyor ise 2.çocuktan sonra ve 30 yaş üzeri isteyen herkese sezaryenden sonra 3 dakikalık bir operasyonla yapabiliriz dedi ...
siz ne dersiniz?
lilyumcumm neden gunah olsun canimm
bu aynenn dogal korunma gibi hic bir farki yokk o yonden
ama bisey diycemm
annemde baglatmisti iki yil sonraa bizim ufaklik cikti geldi haberin olsunn
hatta dr kesinlikle geri donusu yok demisti kokten hallettik falan demisti ama tupleri acilmis ve olan olduu
Orkidem öncelikle şükür kavuşturana nerelerdesin kız sen cadıkaydirigubbakcemile2
ama kötü bişey yokmuş neyseki,gönüller bir olsun dimi ama...
canım açıkcası ben bununla alakalı olarak müftüden fetva almayı bile düşünüyorum çünkü
Allah'ın vermiş olduğu doğurganlık özelliğini sonlandırmak ne derece doğru mantığım almıyor..ama konu ile alakalı olarak bhk'nin verdiği bilgi dışında hiç bir yazı okumadım...
ama olurda birgün hamile kalırsam kürtaj yaptıramam diye de düşününce bana bu yol daha mantıklı geliyor ..
ama en doğrusu galiba fetva almak...
merhaba kızlar nasılsınız doktordan yeni geldim ALLAH'ın izniyle kızımda beklerse 28 kasım doğum tarihimiz olacak sanırım hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?