2008 Aralık Anneleri

ben burdayım jaspercım:) valla ben de bugunlerde tam gaz kitap okuyorum, kendime vakit ayırıyorum.. ee malum bebişlerin gelmesine az kaldı.. onlar gelince vaktimizin çogunu bebişlere harcıycaz

Bebek bakımı ile ilgili kitap okumadım hiç.Empati'yi bitirmeye çalışıyorum.

Emine'cim umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım.Aman bi yaramazlık olmasın zaten.

ben burdayım nbr kızlar bugün alışverişimi yaptım şekerlerimizi hallettim yarın yapar resmini koyarım topiğe ay ne güzel şeker çeşitleri vardı kızıma kıyafetler aldım bi ara çıkıp bi kaç bişey daha alacam inşallah

oh ne güzel balım,yarın koyda bakalım.sanırım ben yetiştiremicem,eminöününe nezaman giderim alırım bilmiyorum.sağlık olsun ne yapalim.

valla kızlar ondan alıyım bundan alıyım derken bayağı masraf oluyo şekerler 100 kişilik 180 ytl ye geldi valla herşey çok pahalıymış

valla kızlar ondan alıyım bundan alıyım derken bayağı masraf oluyo şekerler 100 kişilik 180 ytl ye geldi valla herşey çok pahalıymış

slm canikom eline saglik bizim oyle seker gibi bir derdimiz yok cunku burda dogru durust kimsemiz yok dagitacak hastanede annem esim ve ben olacaz buyuk ihtimal biz bu aralar alisveris isini biraktik annemi bekliyoruz o herseyi tamamlamis zaten hastane geceliginden tut bebek kiyafetlerine kadar herseyi almis bi emzik biberon falan kaldi onuda annem gelince alacaz kismetse masrafli olsada tatli oluyo ya bu alisverisler:sm_cool:

istanbula gelebilsek eşimle bende alırdım ama eşim çok yoğun çalışıyooo.
bide korkuyo benden yollarda doğururum die :))))))))))

kızlar az önce sakız falımdan ne çıktı.paylaşmak istedim szilerle.içim bianda rahat etti,hani fala inanma falsızda kalma derler ya;dr.teyzemiz kız dedi tabide göbüşümüz niye öyle anlamadım:uhm:
Yanakları ah ne tombik
elleri var minik minik
bu tatlı şey senin kızın
falda göründü bir beşik:ecrin_bebek:

saklıcam bu kağıdı kızlar :teytey:

kızlar bebek şekerlerimiz bunlar çanta olanı hastanede ötekini mevlütte dağıtacam Allah nasip ederse nasıl ben çok beğendim ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…