2008 Aralık Anneleri

çok iyimiş fiyatları.baharatçının olduğu yermi oluyo orası,kahve satılan şu meşhur yerin orda mı

ben oraya gittimmi nevrim dönüyor yaff,herşeye dalıp alasım geliyor

çok iyimiş fiyatları.baharatçının olduğu yermi oluyo orası,kahve satılan şu meşhur yerin orda mı

ben oraya gittimmi nevrim dönüyor yaff,herşeye dalıp alasım geliyor

mehmet efendi kahvecisi var ya o sırada can süs hemen 2 3 dükkan ötesinde kahvecinin yanlış hatırlamıyosam benimde nevrim döndü ya ablam olmasa hiçbirşey bulamazdım zaten

günaydın arkadaşlar..
nerelerdesiniz uyku modundasınız tabii:))
son zamanlarda sabah 06 00 uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum ...
hepimize güzel bir gün diliyorum...

herkese iyi günler, bebeğin biberonlarını emziklerini nasıl temizlediniz, kaynar suda bekletmek yeterlimi yoksa birkaç dakka kaynatmak mı lazım, yapanlardan yardım istiyorum,bugün onları da halledip artık çantaya koyacağım,

ay kizlar siz emzik biberon herseyi almissinizz ben bilmiyorum yaa banada diyin baska neler lazim ben hastane cikisi
ana kucagi
bezini kendime gecelik islak mendili battaniyesi
kirmizi kurdelami kokularimida koydum
ama bebege pek fazla bisey koymadimm ihtiyac olurmu ki zaten bi aksilik cikmazssa maksimum 2 gun yatiriyorlarmiss

merhaba kızlar,günler yaklaştıkça heyecan basıyor herkesi.bende dahil tabi,buara çok uyuyorum,eşimde diyo uyu boşver tadını çıkar yakında uyuyamıcan diyor.
öpüyorum sizleri

ben bebeğin çantasına kıyafetler dışında, emzik, pişik kremi, pudra, ateşölçer, minik bir suluk, mama vermek zorunda kalırsam diye bebekler için olanlardan kaşık koyuyorum,

merhaba kızlar,günler yaklaştıkça heyecan basıyor herkesi.bende dahil tabi,buara çok uyuyorum,eşimde diyo uyu boşver tadını çıkar yakında uyuyamıcan diyor.
öpüyorum sizleri

slm ilkimcim inan o uyku benide mahvediyor millet uykusuzluktan dert yaniyor bense gunde 4 kez uyumaktan surekli halsizim ama bencede esinin dedigi gibi tadini cikarmaliyiz uyuyamamaktan daha ii nasil olsa 1.5 ay sonra hic uyuyamiyacaz istesekte:mymeka:

merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu hamileliğimin ilk aylarında sonra bir daha aranıza katılamadım.Bende aralık ayının 2-5 arasında doğum yapıcam.İlkilm arkadaşımızın uyku problemini biraz farklı şekilde yaşıyorum .Ben geceleri sürekli uyanıyorum gündüzde sürekli uyumak istiyorum.

Merhaba Hanımlar,
Kabul ederseniz ben de bir aralık annesi olarak fazlaca gecikmeli olsa da katılayım muhabbete istedim, biraz okuyunca.
36. haftamdayım bugün, keşke daha önce katılma fırsatım olsaymış, bayağı faydalı bir de üstüne keyifli buldum sohbetlerinizi. Ama henüz ayrıldığım için doğum iznine henüz fırsat bulabiliyorum rahatça ilgilenmeye siteyle.
Tüm sıkıntılarına rağmen böyle hoş ve ilginç bir tecrübeyi (hamilelik) aynı dönem yaşayanlarla paylaşabilmek çok güzel. Hepimize kolay bi doğum ve devamını diliyorum zira gerçek maraton doğum sonrası başlayacak fikrimce:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…