2008 Aralık Anneleri

selamlar herkese.. aybikea hoşgeldin aramıza.
bende çok sık giremesemde siteye arada uğruyor ve selam veriyorum aralık annelerine ve bebişlerine.
dün sonunda bende hastane çantamı hazırladım. yalnız valiz ve çanta dersem daha iyi olacak.. biraz abartım galiba. ee ne yapalım henüz ilk deneme.
sizler nasılsınız?? doğum şekli kararları alınıyor yavaş yavaş.
ha bu arada haftaya bende izne ayrılıyorum artık. aaa çok az kaldı, heyecanlıyım çook.

bu arada ben emzik ve biberonu 5 dak boyunca kaynattım. içinde öyle yazıyordu.

aybikea aramıza hoşgeldin canım
ilkim ve lora bende öyleyim çok uyku halindeyim hele yemek yedisem bebek gibi uyku basıyo.
ufacık bir iş yapsam uyku basıyor.
gece birkaçkez uyanıyorum olsun tabi okadar :)
yakında arıycaz bu uykularımızı
kızlar bu arada ben emzik ve biberon almadım gerek görmedim.
yavuzcum hadi gözün aydın az kalmış izne çıkmana.
evde pc varmı canım?a.s.

kızlar dün dr.gittim benimde doğum raporumu verdi artık izne ayrılabilirsin dedi,ama evde sıkılırım diye bir müddet daha devam edeyim diyorum .bebeğim gayet iyiymiş 2 kilo olmuş 5 aralıkta çatı muaynesi yapıp doğum için gün vericem dedi korkuyorum doğum denince

arkadaslar piyasada sterilizatör diye makineler var emzik biberon vs sterilize ediolar ama bayağı pahalı bi arkadfasım dediki ucuz yolllu ketıl almıs sadece bebeğe özel içine su koyup hep onda kaynatıuomus bebeğin kullandığı malzemeleri çok mantıklı geldi bizim buralarda bööle yapan çok yani belki ilgilenirsiniz sizde fikir olsun..

cnm hosgeldin aramiza desene aralik annelerinin ilklerinden olacan hayirlisi olsun isallah dogumdan sonra dogum hikayeni yazarsin artik madem geldin gitmek yok artik:))))kaydirigubbakcemile

hoşbulduk diyeyim öncelikle hoşgeldin diyen arkadaşlara, sağolun:)
bir de izne ayrılacak arkadaşlara: bana pek yaramadı izin, sanırım ofisdeki tempoya alışmışım. Aslında evde daha çok ayakta kalıyorum, sürekli yapacak bir iş çıkıyor ve bu söylediğimle çelişkili de olsa evde kendimi dinleyecek daha fazla vakit bulur oldum; ağrılarım, mide yanmalarım daha da arttı sanki (eğer bir haftada sıkıntılarım artmadıysa)

kavacıkta oturuyorum fenerbahcemine84, kavacık ulaşımı bazı yerlere çok rahat ama bazı yerlere çok ters olan bir semt olduğu için hastane için bayağı düşünmem gerekti, başta özel bir doktorda yaptırıyordum takibimi ve o amerikanla çalışıyordu fakat bana normal doğum için 6000 lira gibi bi fiyat çıkardılar, onun üzerine bayağı bi araştırdım ve medicalpark göztepe ye karar verdim. doktorum can şener, hastane emekli sandığıyla anlaşmalı olduğu için de ilk doktorumun verdiği rakamla kıyaslanmayacak bir fark vereceğiz sadece. Doktoru da hastaneyi ve odaları da çok beğendim. Bu cumartesi de sezeryan mi normal mi olacak diye ilk kontrolüm yapılacak, ben normal istiyorum şimdilik bir aksilik olmazsa.
Sen Kocaeli de yapacaksın değil mi? İlin Kocaeli görünüyor.

aybikeacım şimdiden hayırlı uğurlu olsun inş.
ben kocaelideyim ama 14 ay evvel ümraniyeden gelin geldim buraya :)
evet bizim burda yeni açılan bi hastane var temiz güzel biyer oranın doktoruna gidiyorum hep.
benimde doğum şeklim büyük ihtimalle yarın belli olcak ama sezeryan gibi görünüyor çünkü bebeğim ters bu haftadan sonrada dönmez diyorlar ama hayırlı neyse o olsun inş.
senin bebeğinn cinsiye nedir?isim ne düşünüyorsunz?

merhaba kızlar.elif ve aybike hoşgeldiniz aramıza,burası öyle biryerki bağımlılık yaptı adeta bizde.bol bol keyifli zamanlar geçirdik sıkıntılı mutlu günlerimizde,hala daha öyleyiz.eee şimdi heyecanımızı paylaşıyoruz zaman ilerledikçe.sizlerde ayrılmayın kızlar bu heyecan ve bekleyiş zamanlarımızı beraber geçirelim.sevgiler

eminecğim nasılsın canım

ilkimcim canım benim iyim canım çokşkr sen nasılsın?
ya benimki varya kafası rahatsız ediyo artık batıyo resmen (
wc de pardon ama popomuda silemiyorum kafası kocamanmı nedir?
bakalımyarın randecumuz varya dr nediycek.
senin güzel kızın nasıl bakalım napıyoo_?_:)

aynen canım ya,wcdeyken çok zor oluyor.zaten görüyorum karnımda net o şişkinliği,koca kafalı yavruşlarımız bizim bi yönlerini değiştirseler.hele geçenlerde çatı muayenesi olur diye temizlik yapayım dedim bigüsel,yok anam yaptırmadıki kafasından.ah kurban olurum ben onlara.

canım bkalım ne dicek dr.un bende merak ediyorum.sitrese felan girme oldumu

girmiyorum ama kendi annemde diyoki döner daha diyo hemen kestiirme kendini diyoo :))
ama böyle giderse zor koca kafalım zorluyoo :)
bazen minicik ayağını yakalıyorum hele bi gelsin ısırcam o ayaklarını :)
sende temizlik faln yorma kendini sakın canım :) senin kontrol nezman?

benim çarş.günü canım.zaman geçmiyo ki deli oluyorum,hem pozisyonunu merak ediyorum,hem suyumuz ne durumda,hem kilomuz.dr.sana sezaryan derse benimkide ozaman sezaryan kesin.bilmiyorum ki canım dönerlermi ne yaparlar.

hoşbulduk ilkim, geç buldum burayı ama bırakmaya pek niyetim yok :)
fenerbahcemine oğluş olcak bizimki, ismi de kerem düşündük, sağlıkla gelsinler inşallah. sezeryan ya da normal hangisi hayırlı ise o olsun sizler için de.

niyeyse başaramadım hepinizin kullandığı avatarlardan yüklemeyi ben de orda "keremimin gelişine ... gün kaldı" yazsın istiyorum süslü süslü,
iki ayrı siteden hem url hem html olarak denedim ama başaramadım henüz ama kararlıyım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…