- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.961
kızlar sizce deniz ismi nasıl kızlarada koyuluyo sanırım ama benim tanıdığım erkekler hep deniz of yaa bıktım artık fikir değiştirmekten deniz efe istiom ama okadar çok kafadan ses çıkıo ki oğlan gelcek nerdeyse her hafta baska bi isimle sevdim çocuğu kafası karıştı minnoşum yasıkk napsamki akıl verin bana
aybikea ve elif hoşgeldiniz aramıza.. Allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..
ceyrem bence deniz ismi erkeklere çok yakışıyor.. benim de çok begendiğim bir isim..
kızlar bugun sağlık ocagına gittim.. ebemizle konuştuk biraz.. çatı muayenesine gerek yok ki neden yapmak istedi doktorun dedi.. çatı muayenesi doğum esnasında belli bir açıklık olduktan sonra yapılır.. eger çatınız darsa sezeryana alınır ama müsaitse gerekli açıklıgın oluşması beklenir dedi.. üstelik tehlikeli de bir şey bebegin kordonunun dolanması riski oluşabilir dedi. kafam çok karıştı kızlar yaa. ne yapsak. büyüklerime sorunca da valla bizim de doğuma kadar böyle bi muayene olmadı dediler.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz-tatlicadiarzu- valla strese girdim heee
ben yarın gıdıyorum muayeneye ve catı kontrol yapıcam demıstı doktorum sana bılgı verırım ıstersen yarın konusup. sengözlerimebaksanab
çatı muayenesi ile alttan kontrol farklı şeyler galiba.. çatı muayenesini elle yapıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?