2008 Aralık Anneleri

kızlar sizce deniz ismi nasıl kızlarada koyuluyo sanırım ama benim tanıdığım erkekler hep deniz of yaa bıktım artık fikir değiştirmekten deniz efe istiom ama okadar çok kafadan ses çıkıo ki oğlan gelcek nerdeyse her hafta baska bi isimle sevdim çocuğu kafası karıştı minnoşum yasıkk napsamki akıl verin bana

deniz efe cok guzel bi isim canım basta bende ogluma efe koymak ıstedım ama bazı nedenlerden degıstırdım bı de soyadınız cok uzunsa ısmı kısa tutmak ıyı oluyor ama efe cok guzel denız de oyle kımseyı takma. nasıl hıtap etmek hosuna gıdıyorsa neyı yakıstırdıysan oyle devam et. bende Berk koyucam ogluma aylardır degıstırmedım. yerimseniben

aybikea ve elif hoşgeldiniz aramıza.. Allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin..

ceyrem bence deniz ismi erkeklere çok yakışıyor.. benim de çok begendiğim bir isim..

kızlar bugun sağlık ocagına gittim.. ebemizle konuştuk biraz.. çatı muayenesine gerek yok ki neden yapmak istedi doktorun dedi.. çatı muayenesi doğum esnasında belli bir açıklık olduktan sonra yapılır.. eger çatınız darsa sezeryana alınır ama müsaitse gerekli açıklıgın oluşması beklenir dedi.. üstelik tehlikeli de bir şey bebegin kordonunun dolanması riski oluşabilir dedi. kafam çok karıştı kızlar yaa. ne yapsak. büyüklerime sorunca da valla bizim de doğuma kadar böyle bi muayene olmadı dediler.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz-tatlicadiarzu- valla strese girdim heee

evet canım vajinal muayeneyi biz önermiyoruz.. hele de açılma yoksa hiç önermiyoruz dedi.. doğum esnasında belli bir açıklık oldugunda bile en fazla 2 defa yapılmasına izin veriyoruz dedi.. dedim ki neden peki? çünkü nadir de olsa bebeğin kordonu dolaşabiliyor ya da kese delinebiliyor ki bu ikisi de bebeğin hayatını tehlikeye atabilecek şeyler dedi.. nadir de olsa böyle bir risk almaya gerek var mı diye düşünüyorum şimdi kara kara

ben yarın gıdıyorum muayeneye ve catı kontrol yapıcam demıstı doktorum sana bılgı verırım ıstersen yarın konusup. sengözlerimebaksanab

anam benimde aklım karıştı şimdi.allah allah ne yapcaz ya,hayırlısıyla bir doğursakda geçse şu günler.ama mecbur bakacak doktorlar ya.çok çok önemli eğer böyleyse

ben yarın gıdıyorum muayeneye ve catı kontrol yapıcam demıstı doktorum sana bılgı verırım ıstersen yarın konusup. sengözlerimebaksanab

sevinirim canım.. aydınlanmak isteriz tabii. zira kafamız karıştı.. sen yaptırmayı düşünüyor musun? haftan benden de az..:uhm:

valla doktorum ne derse o ne bılıım hıc ıtıraz etmek gelmedı aklıma benım cevremdekı kımle konussam onlarda yaptırmıslar zaten. ama sızın duyduklarınızı aktarır bılgı verırım sıze. yanı ben doktoruma cok guvenıyorum acıkcası. ama dedım ya yıne de bı sorarım. yarın 2 de muayenem cıkar cıkmaz esımın telden hemen gırerım sıteye haber verırım

canım benim sağol.. aslında ben de doktora güveniyorum ama nedense içime bir şüphe düştü.. ilk bebeğim oldugundan herhalde..

sen de haklısın benımde ılk bılıyosun daha dogrusu ılkı dusuktu zaten. ama sanırım ıyı dusunmek cok onemlı herseyde. Hakkımızda hayırlı yazılar yazılmıs olsun ınsallah.

amin.. hayırlısı ile kucaklarız minişleri inşallah.. kolay kolay doğururuz, acısız, sancısız..

zaten ilk olduğu için bu telaşlarımız,korkularımız,heyecanımız.şimdikten zarar gelsin istemiyoruz asla yavrularımıza.içimizi ferah tutalım ama,çoğu arkadaşlarımız girdi çatı muayenesine fascığım o yönden de düşünelim.ne bilim yaa.bende sorcam doktoruma çarş.gittiğim zaman.

ilkim ilk defa duydum bende nasil alttan bakmak iyi olmuyomus benim doktorum her seferinde alttan bakiyo acilma varmi diye hatta simdi haftada bir gitmem gerek acilma varmi diye bu ücüncü benim iki ayri doktora gittim hepte alttan bakarlar bana biraz sacma geldi ama bilmiyorum belkide dogrudur ama bakmasa nasil bilcekler

çatı muayenesi ile alttan kontrol farklı şeyler galiba.. çatı muayenesini elle yapıyorlarmış

tamam banada ilk haftalar alttan ultrasyon yaptilar ilk üc ay sonrada göbekten ultrasyon ve hemen hemen her seferinde eliyle acilma varmi diye bakti

kızlar şimdi doktordan geldim, doktor bayboramın bütün gelişiminin iyi olduğunu söyledi, suyum filan yeterliymiş, 38 haftada nst ye göre sezeryan yaparız dedi, 27 kasım 3 aralık arası, ancak şeker hastası olduğum için ciğer geliştirici iğne yaptırma şansım yokmuş o yüzden şimdilik bir hap deneyeceğim, şekerimi yükseltmezse iki hafta onu kullanacağım, kilosuda 2674 olmuş tosunumun, ayrıca nst ye soktu ve kalp atışlarının çok iyi olduğunu herhangi bir kasılma olmadığını söyledi, bundan sonra doğuma kadar her salı ve cuma günü nst ye girmem gerekiyor, ona göre karar veririz tam güne beraberce dedi, renkli resimlerini de verdi, aynı bana benziyor gibi geldi ama kısmet tabi, çok uzattım kızlar ama çok heyecanlıydı, umarım bu hafta herkesin kontrolleri iyi gider,

canım maşallah oğluşa.. insan sona doğru geldikçe heyecan basıyor. bu çok normal.. inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsin bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…