- Konu Sahibi deryahakan
-
- #14.981
kızlar sizce deniz ismi nasıl kızlarada koyuluyo sanırım ama benim tanıdığım erkekler hep deniz of yaa bıktım artık fikir değiştirmekten deniz efe istiom ama okadar çok kafadan ses çıkıo ki oğlan gelcek nerdeyse her hafta baska bi isimle sevdim çocuğu kafası karıştı minnoşum yasıkk napsamki akıl verin bana
hayırlı cumalar hepimize...,
dün akşam üzeri karnımda bi tuhaflık hissedince 3 gün sonra olan kontrolüme dün öğleden sonra gittim çünkü doktorum son muayenemden sonra konntrole gelince gün verelim sana demişti...ben de buna istinaden gittim nst ye girmem gerektiğini söyledi...ve 40 lara varan sancı belirtileri çıkınca serum takmam lazım dedi...2 saate yakın hastanede kaldım daha sonra bi hap verdi bunu 4 saat ara ile kullan dedi ama ne mümkün müthiş başağrısı yaptı bende doktorumu arayıp devam edemeyeceğimi söyledim...o halde 8 saat ara ile kullan dedi doktorum bakalım bu defa ne olacak erken doğum riski olan hastaların kullanması şartmış ama yan etki olarak tansiyonu düşürüp baş ağrısı yapabilirmiş...
yani arkadaşlar aralık annelerinin llk annesi olabilme ihtimalim oldukça yüksek...
herşeyin hayırlısı tabiki..
offff lilyumcum onasil oluyo bee bidee usg ye goremi haftamiz varr ay ben en son cinssiyetini ogrendigimde girdim bidahada girmedimm nolcak simdii :)))
canım ilaçın adı pre par mı eger öyleyse o hap cok fena yapıyor insanı bende kullanıyorum ellerim ayaklarım titriyor kalp carpıntısı yapıyo canım
canım ilaçın adı pre par mı eger öyleyse o hap cok fena yapıyor insanı bende kullanıyorum ellerim ayaklarım titriyor kalp carpıntısı yapıyo canım
evet canim sormaa bende alt tarafim coook amaa coook aciyorr kizlar benim gibi olan varmi patliycak gibii birde geceleri ara ara sanciyla uyaniyorumm
ben sanirimm bu gidisle erken pirtliycamm
sorma canım ben bir aydan beri kullanıyorum ilk zamanlar günde 4 tane şimdi 3 tane kullanıyorum canım buarada benim kız 3 kilonun üstünde 3500 kiloyada cok yakın olmuş dr şaştı kaldı tosun gibi maşallah diyo 15 gün daha bekleticekler dogumumu 4,500 dogurabilirsin dedi dr tabi sezeryanla bende istiyorum normal ama dr mümkün değil dedi senağlamaAyo ilacı ben de biliyorum. İlk hamileliğimde 35. haftada erken doğum riski oluşunca vermişti dr. Ama beynim yerinden çıkacakmış gibi oluyodu. Hele gece yatağa yattığımda ölüyorum sanıyodum. Ay sağ salim şu 40 haftayı tamamlasam başkada bişi istemiyorum valla. Bu arada bugün dr randevum var. Ben artık bebişimin çok kilo almış olmasından korkuyorum. Eee ne de olsa normal doğum yapıcam 3500'ü aşmasa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?