2008 Aralık Anneleri

bende gidecektim bugün olmadı
cumartesi inşallah gidecem
4 boyutluya girmek için sabırsızlanıyorum bendesırnaşık şey

sevgili ceyrem, kendimi bildim bileli bir oğlum olursa deniz koyacağımı düşünürdüm, başka alternatif düşünmemiştim bile ama sevgili kocamın da en sevdiği ismin deniz olacağını ve bunu biz evlenmeden yıllar önce abisinin çocuğuna koyacağını hiç düşünmemiştim.
Ben koyamıyorum sen koy oğluşunun adını DENİZ. Adı gibi engin olsun, derin olsun, güzel olsun inşallah.

benim de cumartesi yapılacak çatı muayenem, bildiğim tüm arkadaşlarımda yapıldı bu muayene, zararı olsa her doktor yapmaz dı herhalde di mi. ben de telaş yaptım birden1no2: inşallah hepimizin kontrolleri de doğumlarımız da problemsiz geçer

ohhhhhh negüzel yaa gece kuşlarimiz toplaşmiş yine :))
bizde oğluşumla güzel bir duş aldik bu arada karnim sanki banyodan sonra dahada büyüdü :))
nasilsinz güzel kuşlar :))

Aybikea ve Elif hoşgeldiniz aramızahihoyyyt

Doru'cum gözün aydın.Bebeğine maşallahUmarım ilaç işe yarar.Beklediğiniz gibi olur doğuma kadar herşey.İlk Aralık annelerinden olacaksın ne güzel.Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz.

Emine'cim çok merak ettim doktor ne diyecek sana.Umarım çok güzel haberlerle gelirsin canım.Gelir gelmez haber ver olur mu?

İlkim'cim sakız falın harika çıkmış.Bu kadar olur yani.Sen de göbeğinin şekliyle bebeğin cinsiyetini karşılaştırmaktan vazgeç artık.Bak sakızda bile kız diyorkaydirigubbakcemile2Geçen gün eşim beni arabayla aşağıda bekliyordu.O sırada apartmandaki kadınlar kapının önünde toplaşmışlar.Eşime de beni sormuşlar ve bebeğin cinsiyetini.Eşim kız deyince hepsi karşı çıkmış.Yok o kesin oğlan taşıyo demişler.Hatta bi tanesi "Ben oğlan taşıdım.Biliyorum.Eşin kesin oğlan taşıyo"demiş.Ben kapıdan çıkınca hepsi bir bana baktı.Ben de ne oluyoruz dedim içimden.Meğer bebeğimin cinsiyetini tartışıyorlarmış:CüvCüv:Ama kızım olacak benim:ecrin_bebek::1rolleyes:

Çatı muayenesi yapmadı bana doktor.Yapıcam da demedi.Bilmiyorum hiç kızlar.Ama o muayene yüzünden bebeğin kordonunun dolanacağına inanmıyorum pek.

Kitabımı sonunda bitirdim kızlar.Artık daha sık gelirim foruma.
Bugün bebişimin cicilerini yıkadım,yeni ütümle ütüledim:1rolleyes:Kendi valizimi hazırladım.Bebişimin zıbın takımlarını ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine koydum.Temiz kalsın minik çamaşırları.Kundağı da kurusun hepsini çantasına koyacağım.Sadece emzik ve biberon almadım.Bir de kendime çantaya koyabileceğim minik kutu jöle ve pembiş çoraplar alacağım.Çantaları hazırlayınca insan eksiklerini de görüyor.İçim daha bi rahat şimdi.

Uzun süre gelmeyince böyle uzun yazdım.
Öptüm hepinizi güzel annelera.s.

hayırlı cumalar hepimize...,
dün akşam üzeri karnımda bi tuhaflık hissedince 3 gün sonra olan kontrolüme dün öğleden sonra gittim çünkü doktorum son muayenemden sonra konntrole gelince gün verelim sana demişti...ben de buna istinaden gittim nst ye girmem gerektiğini söyledi...ve 40 lara varan sancı belirtileri çıkınca serum takmam lazım dedi...2 saate yakın hastanede kaldım daha sonra bi hap verdi bunu 4 saat ara ile kullan dedi ama ne mümkün müthiş başağrısı yaptı bende doktorumu arayıp devam edemeyeceğimi söyledim...o halde 8 saat ara ile kullan dedi doktorum bakalım bu defa ne olacak erken doğum riski olan hastaların kullanması şartmış ama yan etki olarak tansiyonu düşürüp baş ağrısı yapabilirmiş...
yani arkadaşlar aralık annelerinin llk annesi olabilme ihtimalim oldukça yüksek...
herşeyin hayırlısı tabiki..

offff lilyumcum onasil oluyo bee bidee usg ye goremi haftamiz varr ay ben en son cinssiyetini ogrendigimde girdim bidahada girmedimm nolcak simdii :)))

canım ilaçın adı pre par mı eger öyleyse o hap cok fena yapıyor insanı bende kullanıyorum ellerim ayaklarım titriyor kalp carpıntısı yapıyo canım

offff lilyumcum onasil oluyo bee bidee usg ye goremi haftamiz varr ay ben en son cinssiyetini ogrendigimde girdim bidahada girmedimm nolcak simdii :)))

canım benim neredeyse hamileliğimin ilk aylarından bu yana usg ye göre hep 2 hafta önde gidiyordum ama ben ısrarla sat mi doğru kaydettiğimi düşünüyodum halada aynı fikirdeyim aslında ama neyse...
kızlar aceleci olurmuş diyenlerin hakkı var bence çünkü tüm erken doğum belirtileri yaşayan anneler kız anneleri:))

evet canim sormaa bende alt tarafim coook amaa coook aciyorr kizlar benim gibi olan varmi patliycak gibii birde geceleri ara ara sanciyla uyaniyorumm
ben sanirimm bu gidisle erken pirtliycamm

canım ilaçın adı pre par mı eger öyleyse o hap cok fena yapıyor insanı bende kullanıyorum ellerim ayaklarım titriyor kalp carpıntısı yapıyo canım

Ayo ilacı ben de biliyorum. İlk hamileliğimde 35. haftada erken doğum riski oluşunca vermişti dr. Ama beynim yerinden çıkacakmış gibi oluyodu. Hele gece yatağa yattığımda ölüyorum sanıyodum. Ay sağ salim şu 40 haftayı tamamlasam başkada bişi istemiyorum valla. Bu arada bugün dr randevum var. Ben artık bebişimin çok kilo almış olmasından korkuyorum. Eee ne de olsa normal doğum yapıcam 3500'ü aşmasa iyi olur

ilacımın adı nidilat zeynepcim korkunç başağrısı yaptı bende ama doktorum yazarken söylemişti bunu...
(mause tutukluk yapıyor cevap yazamayabilirim)

evet canim sormaa bende alt tarafim coook amaa coook aciyorr kizlar benim gibi olan varmi patliycak gibii birde geceleri ara ara sanciyla uyaniyorumm
ben sanirimm bu gidisle erken pirtliycamm

orkidem bende de aşağıya doğru baskı son 2 haftadan buyana vardı ve ben zaten bundan korkarak geçen hafta tüm hazırlıklarımı tamamladım çünkü oğlumda bu baskıyı hissedince doğumuma 10 yada 15 gün vardı...
ama istirahat edince kendimi daha iyi hissediyorum..

sorma canım ben bir aydan beri kullanıyorum ilk zamanlar günde 4 tane şimdi 3 tane kullanıyorum canım buarada benim kız 3 kilonun üstünde 3500 kiloyada cok yakın olmuş dr şaştı kaldı tosun gibi maşallah diyo 15 gün daha bekleticekler dogumumu 4,500 dogurabilirsin dedi dr tabi sezeryanla bende istiyorum normal ama dr mümkün değil dedi senağlama

aslında iyi de oldu bu korkuyu dün yaşamam çünkü hiç dikkat etmiyodum okulda beni gören arkadaşlar seyyar ebe getircez okula diye takılıyolardı bana galiba isabet oldu şimdi daha çok dinlenmeye vakit ayırcam artık...

iyi günler arkadaşlar
çatı muayenesi konum sanıyorum yanlış anlaşılmış. ben yaptırmayın ya da yaptırın demedim. sadece sağlık ocagındaki ebenin yaptıgı uyarı neticesinde kafama takılanları sizinle paylaşmak istedim ki belki bir fikri ya da bilgisii olan vardır diye.. yoksa isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz
lilyum geçmiş olsun canım. usg ye göre olan gebelik haftası kafa ölcümüne göre oluyor ve sanıyorum ilk 15 haftaya kadar sata göre kıyaslama yapılarak takip ediliyor. 15.haftadan sonra ise o gidişata göre doktor senin gerçek gebelik haftanı söylüyor. ne güzel işte sen de erken anne olanlardan olacaksın..
bu gidişle ben aranızda en son doğuranlardan olucam. çünkü hiç sancım kasılmam olmuyo. gerçi anneme sordum onun da sadece doğumdan önce olmuş ve doğurmuş.. öncesinde hiö sancısı olmamış.. belki ona çekmişimdir
hepinize hayırlı cumalar diliyor bu güzel günde dualarınızın kabul olmasını diliyorum. kolay doğumlar olsun diye dua ederken birbirimizi unutmayalım inşallah

Bütün güzel annelere hayırlı Cuma'lar!!

Lilyum geçmiş olsun mu diyeyim gözün aydın mı bilemedim.Doktor ne dedi bununla ilgili?Çok mu erken dedi?Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inallah.İlk senin bebeğin gelecekse doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…