- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.001
evet canim sormaa bende alt tarafim coook amaa coook aciyorr kizlar benim gibi olan varmi patliycak gibii birde geceleri ara ara sanciyla uyaniyorumm
ben sanirimm bu gidisle erken pirtliycamm
Bütün güzel annelere hayırlı Cuma'lar!!
Lilyum geçmiş olsun mu diyeyim gözün aydın mı bilemedim.Doktor ne dedi bununla ilgili?Çok mu erken dedi?Allah bebeğini sağlıklı kucağına almanı nasip etsin inallah.İlk senin bebeğin gelecekse doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruza.s.
canım teşekkür ederim ....doktorum 2 hafta daha kalmasından yana 38. haftada alırız diyor ama ben sat tarihimle uyuşmadığı için sancım vs olmassa aralığın ilk günlerinde doğsun istiyorum kısmet tabiki siparişle olmuyor...
eğer bir aksilik çıkmazsa ben aralığı beklicem yani...
edoşcum isabet oldu çünkü ben hafif hafif sancım olsa yalancı sancıdır baskı olsa bebek dönmüştür vs vs diyerek hala hamile moduna girmemiştim...düne kadar ağır temizlikler araba kullanmalar (inip binmek oldukça zorlanmasına rağmen) kendim dışında çevremdeki insanlar için zor da olsa koşturuyodum ama dün korktum ne yalan söyliyim...
artık dinleniyorum...
Allah yardımcımız oluyor işte böyle küçük ikazlarda bulunarak.Dinlenirsen istediğin tarihe kadar bekler bebişin herhalde.Zeynep de yüreğimizi ağzımıza getirdi ama zorla da olsa dinleniyor ve kızı hala beklemede:CüvCüv:
Zeynep'cim maşallah kızına.Kilo konusunda hepimizi sollayı verdi bakıyorum.Bundan sonra korkmam artık senin ve bebeğin için.Eminim çok sağlıklı,tontiş bir kızın olacakkaydirigubbakcemile2
Ben sürekli evde dinlenmeye çabaladığım için böyle bir sorun yaşamadım belki.En fazla pazara ya da alışverişe çıktığımda yürümekten kasıklarıma doğru sancı giriyor.Oturduğum anda geçen birşey.Doktor normal olduğunu söylemişti bebeğim ters durduğu için.Artık ayakta durduğumda da oluyor.Evde iş yapmak için ayakta durmak lazım.Bu yüzden de ev işi işkence gibi geliyor artık.Ben otururken bile ter içinde kalıyorum.En ufak bir iş yaparken bile kanter içinde kalıyorum.Size de sıcak basıyo mu?Hala günde 3 kere duşa giriyorum.
edoşcuğum aynen canım.2gün önc alt komşuma indim,orda bana bir ter bir sıcaklık bastı hemen geldim eve.zaten suratımda şişlik var hafif,sıcaklık bastımı yanıyorum alev alev.dün akşam halıma meyve yerken düştü.eşimde o sırada başka odadaydı,tez canlılık işte.onu alayım dedim keldım yerde,eşim elimden tutmayınca hayatta kalkamıyorum.ter basıyyyy beni:)))))kaydirigubbakcemile3
üç koca göbüş bir arada alışverişe çıktık bir ara, gerçekten komediydi, önce alışveriş merkezi girişi güvenlik kontrolünde bir komedi sonra nereye gitsek hangimize nezaket göstereceğini şaşıran satış elemanları, garsonlar, bi de biz birbirimize nezaket gösterelim diyince tam komedi oluyordu hakikaten.kaydirigubbakcemile3Ah canım benim kıyamam.Bir an için hepimizin bir arada yaşadığını canlandırdım gözümde.Al birini vur ötekine misali kıpırdayamayan koca göbüşlüler biarada.Çok komik olurdu kesin.Hepimiz ağır hareket ediyoruz.Bir iş yapacaz 5 dakikalıksa yarım saat sürüyor..Cidden eşlerimiz de olmasa ne yapıcaz.Ben de yerdeysem kalkamıyorum yardım olmadan.Şu emekleme olayını yapmaktan da korkuyorum açıkçası artık.Bacağımın kalçama bağlanan eklemi bi takılıyo,öyle kalıveriyorum kıpırdayamadan.kaydirigubbakcemile3Bu eklem ağrım sol tarafımda sürekli olduğu için de Emine'nin dediği gibi sürahi hanım yürüyüşüme devam ediyorum:CüvCüv:
Benim doğum tarihim belli olmadı henüz canım.Kasım sonu karar vercekmiş doktorum.O tarihe kadar da kontrole çağırmadı zaten.Doğurcak gibi görünmüyorum herhalde.
Bebeğin duruşunu da kafama takmıyorum artık ama ayakta durduğum sürece bunun acısını yeterince hissediyorum.Unutmam mümkün değil yani.
üç koca göbüş bir arada alışverişe çıktık bir ara, gerçekten komediydi, önce alışveriş merkezi girişi güvenlik kontrolünde bir komedi sonra nereye gitsek hangimize nezaket göstereceğini şaşıran satış elemanları, garsonlar, bi de biz birbirimize nezaket gösterelim diyince tam komedi oluyordu hakikaten.
bu arada aynı ağrı bende sağ tarafta, bi sürahi hanım da bizim evde var yani :)
sorma canım ben bir aydan beri kullanıyorum ilk zamanlar günde 4 tane şimdi 3 tane kullanıyorum canım buarada benim kız 3 kilonun üstünde 3500 kiloyada cok yakın olmuş dr şaştı kaldı tosun gibi maşallah diyo 15 gün daha bekleticekler dogumumu 4,500 dogurabilirsin dedi dr tabi sezeryanla bende istiyorum normal ama dr mümkün değil dedi senağlama
zeynepciğim maşallah canım.en kilolu bebişimiz seninki olcak annesi.maşllah canımyirim onun tombik poposunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?