- 25 Temmuz 2008
- 201
- 0
- 96
- 48
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.021
herkese hayırlı cumalar aralık anneleri.kızlar bizden önce doğuran olcak ya hani,inşallah vakit bulupta burda tekrar bizimle paylaşırsınız doğum hikayenizi bebeğinizi,heyecanınızı,duygularınızı tekrardan dimi.
edoşcuğum canım artık yapmıyorum takıntı ne yapim,çarş.günü kontrolüm var sağlığı yerinde olsunda canım.seninki ne zaman
bide bundan 2hafta önce benimde sancılarım oluyordu ara ara,ama şimdi yok,afedersiniz büyük wc ye çıktığımda çok zorlanıyorum,o an doğurcak gibi oluyorum sanki.biraz dinlenmeye bağlı kızlar,o sıralardada grip olunca yatakğa bağlandım mecbur sanırım ii geldi.
orkidem kızının kilosu nasıl canım
emineciğim kaçta gidiyosun dr.haber ver oldumu.
zeynepciiim, nasılsın canım? nasıl gidiyor? annenlerdemisin hala? ben hala annemlerdeyim. önümüzdeki perşembe buraya taşınacağız :))
iyi günler arkadaşlar
çatı muayenesi konum sanıyorum yanlış anlaşılmış. ben yaptırmayın ya da yaptırın demedim. sadece sağlık ocagındaki ebenin yaptıgı uyarı neticesinde kafama takılanları sizinle paylaşmak istedim ki belki bir fikri ya da bilgisii olan vardır diye.. yoksa isteyen yaptırır isteyen yaptırmaz
hepinize hayırlı cumalar diliyor bu güzel günde dualarınızın kabul olmasını diliyorum. kolay doğumlar olsun diye dua ederken birbirimizi unutmayalım inşallah
ilkimcimm
kabizlik sorununmu var canimm bendede tam tersi bisey anlayamiyorum guya gebelikte kabiz lik olunurmuss normalmi kizlar yaa
canim kizmin kilosunu inan hic bilmiyorum buradaki drlar demedii ama benim aldigim kilo 11 kilo oda normaldir heraldee
kizlar benim seyim yara gibi olmuss sismis acilmiss sizdede varmi oylee merak ettimm yanii aci varmii
lilyumcum geçmiş olsuncanım yaaaaa.
hakkten hiç beklemediğimiz annelerimizmi pırtlatcak acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?