2008 Aralık Anneleri

kızlar imdaaaaat, henüz iki gündür yazıyorum sitenin pek çok yerini didikledim ama herkesin mesajının altında görünen bebişlere ne kadar kaldığını gösteren şeyi bir türlü yüklemeyi başaramadım ben becerene kadar doğacak benim oğluşum. siteden adresi aldım ama yüklemeyi avatardan ya da resim den yapamadım acaba hangi sekme ile yapılıyor???
İmza: site acemesi

dün bende doktoruma gittim kızlar..oğluşum çok iyi durumdaydı.2kilo 200grm olmuş..
doğum pozisyonunu almamışş..
doktorum işte aralık 21olarak sezeryan tarihi verdi..
ben kendim kilolu hamile kaldığım için sezeryandan sonra çabuk iyileşmem için ..şu an bol bol hareket etmemi istedi.yürümeliymişim hep..
bende dedimki yürüyüşe çıkınca 15dakikadan sonra aşşağıya doğru çok basınç yapıyor doğuracak gibi oluyorum dedi..
doktorumda kilodan dolayı olması gayet normal dedi..
15dakikada bir dinlenme ver kendine ama muhakka hergün 1saat yürü dedi doğuma kadar..
epidural doğumuda sordum kendim için..bana tavsiye etmedi..
ve veeeeee kordonlarımı bağlatçaz onuda konuştuk..
oğluşumu görmek çok mutlu etti beni..
he bide doktorum sen ve bebiş çok iyi durumdasınız bellimi olur belki bayramdada sancın gelebilir doğum olabilir.ay negüel olur bebişim bayram şekeri olur ah ahhhhh...

canımcım randevum saat 17,00 de bakalım nediycek doktorumuz bana dananın kuyruğu buğün kopcakmış gibi geliyorkaydirigubbakcemile3

gözün aydın gülbeyza hem oğluşu görmen hem de tarihin netleşmesi ne güzel, ben normal düşündüğüm için şimdilik, belli bir tarih olamayacağını bilip her an sürpriz beklemek daha stresli. Allah sağlık versin sana da oğluşuna da. Aslında hepimize yani. Yürüyüşleri ihmal etmeyelim ama

Hayırlı cumalar kızlar.Hasta olanlarınıza çok geçmiş olsun kalanlara sağlıklı yaşamalar diliyom.Ben çok fena grip geçiriyorum.5 gündür kendime gelemedim.Kuşburnu,ıhlamur,havuç,mandalina ne bulduysam götüryorum banamısın demiyo.Kaynanamda sözde bana yardım edecek.Kadın benden kötü bu sene.Ne bana bakabiliyo,ne oğluma,ne eve ne de kendine.Hasta halimle ev işlerini halletmeye çalışıyorum.Napıcam bilmiyorum.Kızım da çok baskı yapıyo aşağı.Pazartesi NST ye bağlanıcam.İnş.gününden önce gelmez.Ayy gelin olmak ne zor,anne omak ne zor,hamile olmak ne zor..:CüvCüv:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

zeynepciiim, nasılsın canım? nasıl gidiyor? annenlerdemisin hala? ben hala annemlerdeyim. önümüzdeki perşembe buraya taşınacağız :))

ben iyiyim canım allaha şükür ben evime geçtim artık zor oldu annemlerde
eşylar burda ben annemlerde annem bize geliyo yoruluyo böyle ama ne yapayım idare edicez canım doguma kadar cok sevindim taşınmanıza ama dikkat et canım zaten zurnanın zırt dediği andayız hayırlı olsun yeni evin güzel ve iyi günlerde oturun canım:1hug:

canım benım kusura bakma soz verdıgım gıbı hemen mesaj yazamadım cunku kontrolum ertelendı doktorumun normal dogum hastası cıkmıs o yuzden yarına attık ama esımın ısı var yarın bı de mısafırlerım var yarına ı yuzden pzt gıtcem. kusura bakma tkr.

ilkimcimm
kabizlik sorununmu var canimm bendede tam tersi bisey anlayamiyorum guya gebelikte kabiz lik olunurmuss normalmi kizlar yaa
canim kizmin kilosunu inan hic bilmiyorum buradaki drlar demedii ama benim aldigim kilo 11 kilo oda normaldir heraldee
kizlar benim seyim yara gibi olmuss sismis acilmiss sizdede varmi oylee merak ettimm yanii aci varmii

kızlar nasılsınz?
ben çokmutluyum bebeğim dönmüş :)
15gün sonra tekrar gidip doğum şekline bakcaz :)
ilkimcim o gögsüme batan şeyde bizimkinn ayaklarıymış :)

gozun aydin canimm
benimkide donmus dun ogrendik soylemeyi unuttumm
benimde gogsumun altindaki gotuymuss:))))) diger taraftakide ayaklarii yani basi asagida dedii hadi gozumuz aydinn tabii tekrar donmezlerse

slm benım de bı ara oyle ıshal gıbı olmustu ama sımdı yıne dondu.Benım kabızlık sorunumu bırazda demır ılacı yapıyor acıkcası. Ben de 11 kılo aldım su ana kadar ama o yara olayını doktoruna gostermedınmı neden oyle olmus kı benneyaptımki

ilahi emine gamzesine kadarmi gordun deluuuuu:)))))
incircekirdegi canim nasil desem yara degilde boyle kipkirmizi olmuss acilmiss ilk defa baktimm
bugun soylemesi ayuppp:))
sok oldum nasil buyumuss off yaa nasil cikcak bu koca kafalar ordannn

elif sevde benimki L seklinde duruyorr bi gece coook acitmisti tekmelerii inledim hatta demek o zaman donmuss basakada bisey hisetmedimm

hımmm annadım galıba. Ama o oluyomus galıba. Nerden bılıosun dııceksın benım ayıptır soolemesı agdacım soolemıstı son zamanlar derın ıncelebılır sısebılır o zaman farklı agda kullanırız demıstı hatta. Ama cok sukur oyle bı prob yasamadım daha bıraz can yanıyomus yoksa. Kolay gelsın sana ama yıne de doktoruna danıs belkı bı formulu vardır acı ıcın.

elif bende hiisetmedim döndüğünü doktor söyleyince şaşırdım kaldım.çünkü gögsüme baskı yapan bişey vardı daral geliyodu bana.kafası sanıyordum meğersem ayaklarıymış :))))))))
gelsin oküçk ayaklarını yiycem ben .
orkidem bacım hakkaten nasıl çıkcam bacım yaaaaaa.
inş hık dedimmi bi bakmışız doğurmuşuz :))
çoköpüyorum canım hayırlı akşamlar hepinizzeee a.s.

emineciğim canım çok sevindim.demekki ayaklrıymış baksana,hınzır şeyler.benimde mi döndüki acaba,çünkü evelsigün akşam çok acayip bişeyini vurdu göğsüme doğru.sanki takla atargibiydi ama anlayamadım işte.sıkıntı yapıyodun okadar iyi canım ya.

orkidem canım,seninkide yaramaz dimi.bunlar gelsin dünyaya o tekmeleri görecekler.yicem yicem o ayakları.canımcım kabızlık sorunum yok,büyük abdestimi yaparken zor oluyo,sancı geliyo aniden geçiyo ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…