2008 Aralık Anneleri

Maşallah canım bebeğine.Sağlıklı doğsun inşallah:Saruboceq:
Ben de uzun yürüyemiyorum ve aynen yazdıklarını ben de yaşıyorum.Demek yürümek yine de iyiymiş.Benim gereksiz doktorum öyle bir tavsiye vermedi bana.Neyse ki ben yürümek için alışveriş gibi bahaneler bulup yürüyorum bi şekilde.Ben de kilolu hamile kaldım.Bi de doktor bana epidural sezeryan dedi.Sana niye tavsiye etmiyormuş ki?Merak ettim.

orkidem çok hoşsun yaaa:)))alemsin heee
canım bahsettiğin sorunların hepsi olası ve gelip geçici bebekler büyüdükçe rahimde büyüyor tabii ama daha sonra eski haline dönüyor canım rahat ol:)))

kızlar nasılsınz?
ben çokmutluyum bebeğim dönmüş :)
15gün sonra tekrar gidip doğum şekline bakcaz :)
ilkimcim o gögsüme batan şeyde bizimkinn ayaklarıymış :)

Gözün aydın canım çok sevindimhihoyyytYavaş yavaş da yerine yerleşir inşallah.
Orkidem sana da gözün aydın.
Normal doğum düşünmeye başlayabilirsiniz artıkyerimseniben
Benim kızım da göbeğimin sağ tarafına çok vuruyo dünden beri.Ayakları mı acaba diye aklımdan geçmadi değil.Yine de beklicem Kasım sonundaki randevuma kadar.Doktorum kayıtsızsa ben ondan daha kayıtsızım.Daha fazla kafa yoramıcam ben.O düşünsün beni nası doğurtacağını

orkidem kaşıntın varmı şeyinde gıı.eğer varsa ihmal etme dr.git hemen oldumu canım.ben şeyimi göremiyom ki tam ne var ne yok.

edoşcuğum bende bi bahane buluyorum yürümek için,ama tam evin oraya yaklaşırken bitiyorum adeta.küçük minicik çocuklar olur ya,eşim elimden tuta tuta çekeleyerek getiriyo eve.aslında yürümek lazım hergün 1saat.ben biraz uzanayım bugün yatmadım dinlenmedim hiç,gezdik kızımla biraz.ilerleyen saatlerde gelirim yavrularim.öptümm hepinizi

İyi akşamlar kızlar.Benim kızım taa 7.ayda dönmüştü.Şuanda başı tam doğum kanalında.ayakları sağ tarafıma uzanıyo.sağ göğsümün altına doğru gerilip duruyo.Geceleride başını vargücüyle itiyo.Doğum yapacam sanıyorum.Heralde en erken ben doğurcam.Ayy kızlar kabızlığım yok ama basur çıktı bendede.Kız kendini ittikçe benim popom çıkıcak sanıyorum.Ayy resmen şaşem dağıldı yani.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

slm kızlar nasılsınız hoşeldin aybike
dünürcümde gelmiş nerelerdeydin cadı efecim özledi sizi
benim bu aralar canim cok sıkılıyo çok yoruluyorum moralim bozuk şöyle değişik yerlere tatile falan gitmek istiyorum ama imkansız

Önce şu siteye giriyorsun canım:
Pregancy Baby Ticker Hip and Trendy for the Modern Mom -Pretty Cute Baby Pregnant Expecting Tickers
Fonu seçiyorsun önce,sonra da üzerinde duracak bebeği.En altta step2,step3 yazılarına tıklayarak sayfaları atlıyorsun.

3.sayfada son adet tarihini işaretliyorsun.
Hemen altına takviminle çıkmasını istediğin yazı varsa onu yazıyorsun.
Bir altındaki Gözat butonuna tıklayarak bilgisayarındaki herhangi bir resmi yükleyebilirsin.
Ve Create Ticker butonuna basıyorsun.

Açılan sayfada en altta image URL yazan yerin altındaki kutunun içini kopyala.Sitede kendi profilinde kilo-doğum takip bölümüne yapıştır ve kaydet.Çıkması lazım.

Yine yapamazsan sat(son adet) tarihini yaz ben yapmaya çalışayım sana.

ilkim canom kasinti yok gii
bende goremiyomdaa malumm aynaa yardimiylaa baktimm
mecburum temizlenmek icinn cok sik yapiyorum ne olur ne olmazzz temiz hazirda olayimm:)))
kocisten utanirim o istedi ama ben hayirrr dedim
hehehe

celikk dunurumm geldikk allaha sukurr ama cok rahatsizimm inan heran dogurabilirimm :)))

benimde göğüsümün kaburgalarımın altı kımıl kımıl oynuyo çok güzel tuhaf bi duygu acaba neresi ki :)

olabilir canım.çok merak ediyorum bende yaa.emineciğim sen kurdale almıştın ya,onu hazır mı aldın.kendin mi yptın.aldığını hatırlıyorum canım.

kızlar yaa altta şafaka sayıyodum o resmim kayboldu benim ama haftayla birlikte kaç gun kaldığını gösteriodu yapan olursa benim için 11 mart sat kayboldu çok üzüldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…