- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.061
fascığım bende de sendeki gibi hiç bir belirti yok ve yine senin annen gibi benim anneminde doğum öncesi ilk sancısı doğum için olanmış. herkeste bir hareket var, bende yok bişey derken senin de aynı durumda olmana sevindim, benim paranoyak hamile psikolojim benimle birlikte biri daha aynulanı şekilde olunca rahatlıyo sanırım. ikisinde birinin ii olduğunu düşündüğümden değil tabii ki herşeyin hayırlısı yani erken ya da geç hiç önemli değil önemli olan sağlıkları
olabilir canım.çok merak ediyorum bende yaa.emineciğim sen kurdale almıştın ya,onu hazır mı aldın.kendin mi yptın.aldığını hatırlıyorum canım.
hoşgeldin canım,maşallah kuzuna kilosu gayet yerinde oh nazar değmesin canım.
iyim bende canım,benimki çok yaramazlaşıyo bu saatte,sanki dönüyo dvamlı içimde.
Saol cnm. Ama sanki kilolu gibi. Dr a sordum iyi dedi. Ben normal doğum düşünüyorum çok kilolu olursa ne yaparım dedim. Dr çok güldü. Merak etme sonraları azalır kilo alması dedi. 15 gün önce 2 kiloydu. Ama bebiş kilo alırken ben hala aynı kilodaymışım. Dr tebrik etti. Ne yapıyosanız aynen devam dedi. Ben de her öğünde bir ekmek yiyorum dedim. Ada dehşete düştü kaydirigubbakcemile3
olabilir canım.çok merak ediyorum bende yaa.emineciğim sen kurdale almıştın ya,onu hazır mı aldın.kendin mi yptın.aldığını hatırlıyorum canım.
emine bence de beklemezsin.. bence biz aralığın başında doğururuz bacım.. bak sööledi dersin sen ben bhk aynı gün :)
kız nasıl oluyo ööle her öğunde 1 ekmek.. bayıldım valla.. gerçi ben de güzel yiyorum ama kilo almıyorum ama ekmekle pek aram yok.. normalde yesem tosun gibi olurdum herhalde:jeyyar:
tam tersi.bende tatlı yiyorum,heryemekten sonra tatlı mutlaka olsun istiyorum.önceden öyle değildi.tatlı diye kudurcam valla.
bende ekşiciyim :) hatta ilk başlarda sennki kız olcak faln diyolardı tatlı hiç istemiyordum yeni yeni yemeye başladım tatlı ama nadir a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?