2008 Aralık Anneleri

bende de aynı psikoloji var canım. yani sorun yaşasam bi türlü yaşamasam bi türlü.. hatta mide bulantılarının sağlıklı bir gebelik oldugunu okumuştum ilk aylarda bi sitede.. doktora neredeyse ağlayarak benim midem bulantım yok acaba bebeğimde sıkıntı mı var demiştim.. zavallı doktor da ne diyeceğini şaşırmıştı.. naapsın benim gibi kimbilir kaç deli geliyordur

incirçekirdeği canım ne demek.. düşünmen ve haber veremediğini yazman bile çok önemli.. değer verdiğini gösterir.. canın sağolsun. ben de zaten o konu ile ilgili fikirlerimi değiştirmeye başladım.. doktorumu dinlemeyi düşünüyorum bakalım:1ninca:

eminee valla o kadar çok sevindim ki cnım anlatamam. ayy ne güzel ikimiz bir arada doğursak.. senin normal doğurmayı çok istediğini bildiğim için sevindim aman yanlış anlaşılmasın yani:jeyyar: yirim o erenin gamzeli yanaklarını ben.. bugun aldıgım en güzel haberdi bu tatlımkaydirigubbakcemile5 orkidem senin de gözün aydın:içelim: edoş, ilkim; inşallah sizinki de dönmüştür.. belli mi olur canlarım..

çelik valla aynı şeyleri ben de istiyorum.. fırıl fırıl gezen biri olarak son birkaç haftadır alışveriş ve yürüyüşler hariç seyehat yapamadıgımızdan delircek gibiyim.. gezmelere gitmek eskisi gibi gezmek istiyorum. ama kocam korkuyor benim de doğurursan ben naaparrım diyor.. delü işteÇok üzgünüm çoook

bu arada gece kuşları.. ben de buradayımşakkıdı

hoşgeldin canım,maşallah kuzuna kilosu gayet yerinde oh nazar değmesin canım.
iyim bende canım,benimki çok yaramazlaşıyo bu saatte,sanki dönüyo dvamlı içimde.

iyi canım.. pek geziyoruz bugunlerde.. foruma giremememin sebebi bu.. malum havalar güzelken kaçırmayalım bu fırsatı dedik.. sen nasılsın..

olabilir canım.çok merak ediyorum bende yaa.emineciğim sen kurdale almıştın ya,onu hazır mı aldın.kendin mi yptın.aldığını hatırlıyorum canım.

kurdelayı kendim yapmadım canım aldım
taç şeklinde kocaman fiyonkk var üstünde :)
heves ediyorum bazen takıyorum öylee evin içinde :CüvCüv:

fas canım çok saol inş benim sıpam bidaha dönmez vallahi bu saaten sonra kafa üzeri yürüycez dönmesin die.
o gögsüme baskı yapanda bacaklarıymış ısırcamo bacakları gördüğümde.
dr bana arife günü doğurrsun dedi ama bence ozamanda kadar beklemem
hayırlısı olsun inş a.s.

hoşgeldin canım,maşallah kuzuna kilosu gayet yerinde oh nazar değmesin canım.
iyim bende canım,benimki çok yaramazlaşıyo bu saatte,sanki dönüyo dvamlı içimde.

Saol cnm. Ama sanki kilolu gibi. Dr a sordum iyi dedi. Ben normal doğum düşünüyorum çok kilolu olursa ne yaparım dedim. Dr çok güldü. Merak etme sonraları azalır kilo alması dedi. 15 gün önce 2 kiloydu. Ama bebiş kilo alırken ben hala aynı kilodaymışım. Dr tebrik etti. Ne yapıyosanız aynen devam dedi. Ben de her öğünde bir ekmek yiyorum dedim. Ada dehşete düştü kaydirigubbakcemile3

emine bence de beklemezsin.. bence biz aralığın başında doğururuz bacım.. bak sööledi dersin sen ben bhk aynı gün :)

kız nasıl oluyo ööle her öğunde 1 ekmek.. bayıldım valla.. gerçi ben de güzel yiyorum ama kilo almıyorum ama ekmekle pek aram yok.. normalde yesem tosun gibi olurdum herhalde:jeyyar:

olabilir canım.çok merak ediyorum bende yaa.emineciğim sen kurdale almıştın ya,onu hazır mı aldın.kendin mi yptın.aldığını hatırlıyorum canım.

ben de tac seklınde aldım hem daha duzgun duruyor resımlerde falan hemde cıkarıp cıkarıp takmak daha kolay. Ben Marks Spencer dan aldım(marka vermek yasak mı?????) :tomato:

kız nasıl oluyo ööle her öğunde 1 ekmek.. bayıldım valla.. gerçi ben de güzel yiyorum ama kilo almıyorum ama ekmekle pek aram yok.. normalde yesem tosun gibi olurdum herhalde:jeyyar:

Valla ben de anlayamadım. Ama ben tatlı hiç sevmiyorum. Belki onun etkisi oluyodur.Aklım fikrim ekşide. Yediğim limonun,greyfurtun hesabı yok.Ama çok yemek yiyorum. Sonrada bebiş çok hareket ediyo diye şikayet ediyorum. Eşimde çocuğu sıkıştırıyosun ondan diyo :)

bende ekşiciyim :) hatta ilk başlarda sennki kız olcak faln diyolardı tatlı hiç istemiyordum yeni yeni yemeye başladım tatlı ama nadir a.s.

Merhaba güzel annişler!
Dün banyo yapıp dışarı çıkmak durumunda kaldım.Hava güneşli ama soğuk esiyo gibi bir acayip burada.Güneş oldu mu ben habire terliyorum.Gölgede de o terle buz gibi oluyorum.Akşam hasta gibiydim.Bugüne grip olarak başlarım diye düşünmüştüm Ama Allah'a şükür hafif baş ağrısıyla idare ediyorum.

Orkidem dur az daha doğurma.Benim de dün gece kasıklarıma regl sancısı gibi bir ağrı girdi.Yattıktan sonra epey bi uyuyamadım.Geçti herhalde.Şİmdi yok ağrım.Ütü yapmıştım yatmadan.Çok yoruyo beni ayakta bir iş yapmam.Ona bağladım sancıyı.Ne biliyim.

Kızlar ben de tatlı aranıyorum hep.Çok aşırı tatlılar değil ama bir kere ekşi yiyeyim dedim,bütün gün midem yandı.Yani benim istememin dışında ekşi ve çok tuzlu şeyleri midem almıyo şu anda.Normalde de severim ben tatlıyı:)Tatlı kızım olcek benim de:))

günaydın kızlar
umarım herkes iyidir
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum edocum geçmişolsuncanım.
aman dikkat et kendine a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…