2008 Aralık Anneleri

slm kızlar
bende ekşiciyim efeden önce tam bi tatlıcıydım evde yapılan tatlı en fazla 24 saat dayanırdı şimdi haftalarca dursa yemiyom

bende tatlıcıyım arkadaşlar ama ne yazıkkı gebelikte şeker cıktığından dolayı tatlının t si yanımdan artık geçmez oldu:jeyyar:sabrediyom doğumdan sonra ilk işim tatlı türü şeyler yemek olcak artık

güsel bir hafta sonundan sevgiler ve öpücükler.a.s.yavaş yavaş işimi yaptım çok mutlu oldum.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.çok ayakta kalırsam benimde sancım geliyor.
bu sabah çok güsel rüya gördüm kızlar,paylaşmak istiyorum sizinle.çünkü rüyamda da sizleri gördüm.kızımı doğurmuştum,elimde ufacık bişi sarılıyordum.allahım nekadar güzel bir duyguydu o,kollarımın arasında ağlama sesini bile halen unutamıyorum.emzirdim,ilkden sütüm gelmedi.sonra emzirmeye başladım.erken doğum olmuş,hemen bir fırsatını bulup sizlere hber veriyorum.ben doğurdum diyekaydirigubbakcemile3.kalktım ve rüyaydı

az kaldı yavrularımıza kavuşmamıza.ben buara çok rüya görüyorum,sizde de oluyor mu:uhm:

orkidem kendine dikkat et erken falan doğurayım deme sakın satlarımız aynı 22mart aynı gün doğuralım yada ben senden önce doğurayım sonra senin kız nazlanır ben senden büyüğüm falan diye

ilkimcim maşllah bebeğini görmüşsün negüzel
amin canım muhtaç olmayalım inş kimseye.
rüya konusunda bir süre önce ben ve eşimde çok görüyoduk hep doğuruyorum faln bu ara pek görmüyoruz :)
rüyan hayırlara çıkar inş a.s.

selam kızlar nasılsınız bakalım.
hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. ve herkeze allah kolaylık versin.

bir kaç gün önce bende bir rüya gördüm hala etkisi altında kaldım.
göbeğimden üstünden bebeğimi göre biliyordum rüyamda bebeğim anne dedi bende yavrum dedim
o kadar tatlı o kadar tatlıydıki pespembe yüzü vardı fındık gibi burnu bir görseniz hayran kaldım
aaaa nasıl görünüyor dedim eşimde vardı yanımda rüyamda hayretle baktık ona göbeğimin üstünden
sanki derim yoktu o kadar net gözüküyordu. allahım hayır etsin neye çıkar hiç bilmiyorum
sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımızı bi alsak başka bişi istemiyorum:Saruboceq:.

hepiniz sevgiyle kalın kendinize iyi bakın tatlı anneler..
a.s.

pericim hayır diyelim hayırlara çıksın inş.
canım bebeğinin pozisyonu nasıl normal doğum olabilcekmiymiş?
çoköpüyorum a.s.

pericim hayır diyelim hayırlara çıksın inş.
canım bebeğinin pozisyonu nasıl normal doğum olabilcekmiymiş?
çoköpüyorum a.s.

sağol canım amin hayır olur inşallah:Saruboceq:
daha gitmedim canım pazartesi 11.20 de randevum var ozaman belli olur.
ama ben hala hissediyorum benim paşam yan yatıyor. azcuk keyfimize düşkünüz
sanırım. pazartesi belli olur nasıl olacağı ama büyük ihtimal sezeryanla olacağım.

slm kızlar nasılsınız
ben iyi değilim ya benim bulantılar geri döndü
bişey yemeye korkar oldum hele 5 ten sonra ne yersem yiyim midede durmuyo
ayy ne kadar kötü bişey ya canım tatlı yemek istiyo midemi fena yapıyo off az kaldı
hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bebişlerimizi

ballımcım geçmiş olsun canım yağsız tuzsun şeyler yemeyi denesen yine olurmu acaba?
bi dene istersen doktorun ne diyo bu duruma?

ballımcım geçmiş olsun canım yağsız tuzsun şeyler yemeyi denesen yine olurmu acaba?
bi dene istersen doktorun ne diyo bu duruma?

yağsız tuzsuz denemedim hiç bide ölemi denesem
dr aramadım aslında kontorolüm perşembe 1 ay oluyo ben 1 hafta daha bekliyim 36 haftalık gidiyim diyorum nst ye 36 da bağlıyomuş bidaha git gel olmasın

ballım aç kalma tatlım geçen haftalarda bendede öyle oldu bir bulantı bir bulantı sorma gitsin.
hemen patates haşladım onu yedim iyi geldi. bir dene ama yağzıs birşeyler yemeye özen göster
çok geçmiş olsun.

arkadaşlar panik oldum, paylaşayım istedim, bugün kontrolüm vardı. 37. haftanın içindeyim ama benim minnoş kendini 40 ta sanıyomuş, tosuncuk olmuş 3700 gr dedi doktor. o kadar büyüyeceğini düşünmemiştim. bin maşallah ama doktor "her an hazır ol" diyince telaş yaptım, çantam bile hazır değil henüz.
bi de bana ne nst yaptı, ne çatı kontrolü, Normal doğum istiyodum o yüzden doktora bebek böyle büyük giderse normal yapamaz mıyım diye sordum büyük ihtimalle rahat yaparsın boylu poslu iri annelerde problem olmayabilir dedi
Her şeyin hayırlısı tabii ama erken olma ihtimali ödümü koparıyo
Evimde kalabalık sevmediğim için de annemleri son dakika çağırayım istiyordum ki onlar da programlarını ona göre yapmışlardı.
Bir gün hissedecek miyim bilmem ama şu an doğum için hiç hazır hissetmiyorum henüz kendimi

ballım kusura bakma kendi telaşımdan henüz gördüm yazdığını, son aylarda üşütme dışı bulantılar önemli bildiğim kadarıyla bence doktoru aramalısın ama benim de geçen iki hafta boyunca bulantı ve kusmalarım oldu, şükür ki üşütmeymiş başka hiç bir belirti yoktu o yüzden anlayamamıştım ama biraz yağsız perhizi biraz sıcak ve biraz da nane limon bana bayağı iyi gelmişti. geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar benim de sabahları bulantım oluyor bi de 2 gündür iç çamaşırım çok ıslanıveriyor yoksa suyum mu geliyor diyorum pazartesi doktora gidicem idrarımı mı kaçırıyorum akıntı mı suyum mu geliyor bilemiyorum yaaa..offf of.

aybikea canım gözün aydın desem yerindemi olur bilmiyorum :)
hayırlısı neyse o olsun canım.
ailende heran tetikte olsuncanım ne olur ne olmaz :)
serpilcim canım akıntı bendede çok oluyor beyaz dün doktora sormayı unuttum bende umarım önemli bişeyin yoktura.s.

umarım canım bişey çıkmaz akıntılarımızdan..bugun kendimi iyi hissetmiyorum yaa psikolojim de bozuldu durduk yere ağlıyorum falan..çocuk da kasıldı kaldı karnımda napmam lazım bilmiyorum..

canım sakın bişeye üzülme.bbeişleirmiz biz mutluysak daha mutlu üzgünsek onlar dahada üzgün.
uzan dinlen güzel bir müzik koy kafanı dinle rahat ol.

hamileliğim boyunca kendimi daha güçsüz hissetmeye başladım sanki omzumdaki yükler ağırlaştı taşıyamıyorum gibi bişey..bebeğimi çok istiyorum onsuz bi hayatı düşünemiyorum artık ama çok da korkar oldum zorluklardan onu koruyamayacak olmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…