- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.101
merhaba arkadaşlar benim de sabahları bulantım oluyor bi de 2 gündür iç çamaşırım çok ıslanıveriyor yoksa suyum mu geliyor diyorum pazartesi doktora gidicem idrarımı mı kaçırıyorum akıntı mı suyum mu geliyor bilemiyorum yaaa..offf of.
hamileliğim boyunca kendimi daha güçsüz hissetmeye başladım sanki omzumdaki yükler ağırlaştı taşıyamıyorum gibi bişey..bebeğimi çok istiyorum onsuz bi hayatı düşünemiyorum artık ama çok da korkar oldum zorluklardan onu koruyamayacak olmaktan..
burdayım canım, yazdıklarınızı okuyorum, yazacak mecalim yok bu aralar.
Bende de bir isteksizlik hakim kaç gündür.
Nasılsın canım?Ogeday'ımız nasıl?
ogeday isminden vazgeçtik biz edoşcum. annemler falan alışamadı bi türlü, söylemek zor geldi çoklarına.. efe alp koymaya karar verdik.. bakalım inşallah gene değiştirmeyiz.
iki gecedir saat 3 gibi bir ağrı giriyor ki anlatamam. belimden giriyor karnıma kasıklarıma doğru yayılıyor. dün gece eşimi uyandırdım kalk bebek geliyo diye :roflol: yarım saat falan sürdü sonra geçti.. gündüz de çoğu arkadaşın söylediği gibi regl ağrısı şeklinde oluyor.
bugün gene annemlere gitmeye niyetliydim, çok yorulunca evde eşim göndermedi.. yarın sabahtan gidicem yine bir aksilik çıkmazsa. 1,5 aydır şurdan 1,5 saatlik yere gitmeye üşeniyorum. gitmeye niyetlendiğim zaman evdeki bütün işler gözüme gözüme bakıyor sanki.. ama 10 dakkalık işi artık 3 saatte yapabiliyorum, o da canımı sıkıyor.
günaydın canlarım.
hepinize güzel bir pazar günü diliyorum :)
hava güzel die temizliğe girişmeyin yormayın kendinizi
ve meleklerinizi sakın a.s.
ben de çok yatıyorum artık.
geçen ben de ıspanak almıştım, soğanla kavurdum fırına gönderdim :jeyyar: pide yaptırdım.. iyi oldu. zaten ıspanakları sirkeli suda bekletince çok daha kolay temizleniyor.
çok yorgun oluyorum yaa, bundan hiç hoşlanmıyorum ama napcaz yapcak bişe yok, dediğin gibi bu aralar hepimiz böyleyiz.
Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı pazarlar.Geberiyorum gripten.Yarın doktora gidicem.Bakalım hayırlısı.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı pazarlar.Geberiyorum gripten.Yarın doktora gidicem.Bakalım hayırlısı.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?