2008 Aralık Anneleri

selam kızlar
ballım geçmiş olsun canım.. tuzlu leblebi çok iyi geliyor bulantılara.. ben yaşamadığım için bilmiyorum ama yakın arkadaiım ceplerinde bir avuç leblebi koyuyordu.. bulantısı geldiğinde yiyordu.. yardımı olur inşallah

aybikea maşallah yavruşa.. kız ne olmuş öyle o. inşallah zamanında gelir , hazırlıksız yakalamaz seni tatlı melek:)

serpil, o ıslaklık aynen arada bende de oluyor.. ben de acaba akıntı mı nedir diye çok endişeleniyorum bazen. ama çok sık olmadığından üzerine düşmemiştim. gittiğimde ben de sorayım en iyisi.. bende beyaz renkli krem gibi bi akıntı oluyordu. doktorum rengi ve kokusu rahatsız edici olmadığı sğrece sıkıntı yok dedi. son haftalarda beyaz renkli ve koyu akıntılar görebilirsin, korkma demişti.. sen de endişelenme inşallah canım.

Son düzenleme:

çamaşırdaki akıntı bende de sıkça oluyor, normal dedi doktorum, idrar kaçırma ise bu aylarda çokca başımıza gelecekmiş engel olmak için kegel egzersizlerini önermişti dokturum, ben yapmaya başladığımdan bu yana daha rahatım tavsiye ediyorum. dilerim normaldir sizin akıntılar da .

İlkim'cim ne güzel rüya görmüşsün öyle.Elvira senin rüyan da çok ilginç.Hayra yorun hayırlısı olsun kızlar.Ben bi ara çok görüyodum.Şu sıralar uyku düzenim garipleşti.Rüya da görmüyorum pek.

Ballım geçmiş olsun canım.Doktora danış bence.Üşütmüş olmayasın?

Aybikea maşallah bebeğine canım.Kötü birşey değil ki yaşadığın.Belki erken gelebilir bebişin.Yeterince kilosu da varmış işte.Korkma bence.Ama artık çantalarınızı hazırla canım.İçin daha rahat olur.Annenlerle ilgili de endişelenme bence.Bebeğin erken gelirse haberleri olur,o zaman çıkar gelirler.Çok mu uzak oturuyorlar sana?

Serpilla bahsettiğin gibi ıslaklık bende de oluyor.Arada biraz koyu akıntı da geliyor.Doktoruma sordum.Önemli bişey değildir o,akıntı için istersen fitil yazarız dedi.Pek rahat işte benim doktor böyle.O rahat olunca ben de bi rahatlıyorum.Bazen de sinir oluyorum-tatlicadiarzu-

Elifcinoom!Nerdesiiiin??

Canım ben de kendimi çok güçsüz hissediyorum.Bazen sanki birisi omuzlarımdan aşağıya bastırıyor.kolumu kıpırdatacak halim yokmuş gibi hissediyorum.Annem yardıma gelsin istiyor ama ben reddediyorum.Yemeğimi kendim yapmaya alışmışım.Gücüme gidiyor yardım istemek bile.
Bebekle ilgili endişelerim de bazen çok yoğunlaşıyor.Karamsarlığa kapılabiliyorum ama kötü düşünceler geldiğinde onları hemen kovmaya çalışıyorum.Hepimiz bebeklerimize bir an önce kavuşmak,onlara en iyi şekilde annelik yapmak istiyoruz.Rahatlamaya çalış.Bu günlerin geçmesine çok az kaldı.Bebeklerimizi kollarımıza aldığımızda bunları düşünmek için vaktimiz olmayacak bileyerimseniben
Senin bebeğine senden daha iyi annelik yapabilecek bir başkası yok;unutmaa.s.

Bende de bir isteksizlik hakim kaç gündür.
Nasılsın canım?Ogeday'ımız nasıl?

ogeday isminden vazgeçtik biz edoşcum. annemler falan alışamadı bi türlü, söylemek zor geldi çoklarına.. efe alp koymaya karar verdik.. bakalım inşallah gene değiştirmeyiz.

iki gecedir saat 3 gibi bir ağrı giriyor ki anlatamam. belimden giriyor karnıma kasıklarıma doğru yayılıyor. dün gece eşimi uyandırdım kalk bebek geliyo diye :roflol: yarım saat falan sürdü sonra geçti.. gündüz de çoğu arkadaşın söylediği gibi regl ağrısı şeklinde oluyor.

bugün gene annemlere gitmeye niyetliydim, çok yorulunca evde eşim göndermedi.. yarın sabahtan gidicem yine bir aksilik çıkmazsa. 1,5 aydır şurdan 1,5 saatlik yere gitmeye üşeniyorum. gitmeye niyetlendiğim zaman evdeki bütün işler gözüme gözüme bakıyor sanki.. ama 10 dakkalık işi artık 3 saatte yapabiliyorum, o da canımı sıkıyor.

Ne yalan söyleyeyim,Efe Alp daha güzel olmuş canım.Söylenişi daha rahat ve daha kolay anlaşılır.Güzel karar.

Ağrılarımız hepimizde neredeyse aynı sanırım.Az kaldı.Yakında geçecek hepsi.
Üşengeçlik konusunda ben seni geçtim ama.Annem yan apartmanda oturuyo ve ben gitmeye üşeniyorum:CüvCüv:Çarşamba pazarından aldığım ıspanakları yıkamaya üşendiğim için bugüne kadar farklı yemekler yapıp durdum.Baktım çürümeye başladılar,bugün yemekten sonra yaptım ıspanağıkaydirigubbakcemile3Sabah da kendime kahvaltı hazırlamaya öyle üşendim ki elime geçen ilk bisküvi paketini açtım ve onu kemirdim.Kalktıktan sonra tekrar yatağa uzanıp bilgisayarla uğraştım.Dinlenmeyi de abarttım mı ne:CüvCüv:

ben de çok yatıyorum artık.

geçen ben de ıspanak almıştım, soğanla kavurdum fırına gönderdim :jeyyar: pide yaptırdım.. iyi oldu. zaten ıspanakları sirkeli suda bekletince çok daha kolay temizleniyor.

çok yorgun oluyorum yaa, bundan hiç hoşlanmıyorum ama napcaz yapcak bişe yok, dediğin gibi bu aralar hepimiz böyleyiz.

Senin ıspanak metodu daha iyiymiş.Nasıl düşünememişim ben?Sirkeli su da olsa kumu zor gidiyo canım.Onları yıkarken harcadığım suyla duş alırdım neredeyse.Acıyorum akan suya.Hep çocuğum ileride içecek su bulamazsa sorumlusu ben olacağım diye düşünüyorum ve suyu mümkün olduğunca idareli kullanmaya çalışıyorum.Bir yandan da hortumla halı ya da araba yıkayanları görüp küplere biniyorum.Çok derine indim galiba.Annelik hassaslaştırıyo insanı..

Ben duş alıp uzanıcam canım.Eşim çağırıyo.
Öpüyoruz oğluşunla senia.s.

günaydın canlarım.
hepinize güzel bir pazar günü diliyorum :)
hava güzel die temizliğe girişmeyin yormayın kendinizi
ve meleklerinizi sakın a.s.

herkese iyi pazarlar kızlar.bugün 2arkadaşım gelcek,birinin oğlu 4alylık,diğerinin kızı 8aylık.benimkide onların sesini dinlicek yavruşumgamyoncuiremsu.aslında hiç halim yok bugün kızlar böyle yatmak isityorum hep.kendime hizmet ettircem bugün:jeyyar:

öpüyoruz sizi kızlar.a.s.

İyi Pazar'lar güzel anneler!

İlkim aferin.Hizmet etsinler tabii canım.Sen sakın yorma kendini.

Emine'cim ben de az önce eve bi baktım nasıl pislenmiş diye.Eşimn yarın boş günü.Kardeşim de gelir temizlerler dedim kendi kendime ve sadece makinaya çamaşır attım:))Temizlik falan yapamıcam.Dinleneceğim bugün de.

Öptük kızımla hepinizia.s.

günaydın canlarım.
hepinize güzel bir pazar günü diliyorum :)
hava güzel die temizliğe girişmeyin yormayın kendinizi
ve meleklerinizi sakın a.s.

ne güzel söylemişsin şekerim biz kadınlar hep aynı düşünürüz işte ben de bugun kalkınca aklıma gelen bu oldu hava güzel tam temizlik havası diye bahçeyi falan yıkamayı düşündüm ama yapılmasa daha iyi aslında sonrasında kötü oluyorum..bugun de derbi var eşim bi kaç arkadaşını çağırdı eşlerini sevdiğim insanlar onlarla sohbet edip içinde bulundugum kötü psikolojiden kurtulmak istiyorum..benneyaptımki

slm arkadasım benım de zamanında dogru bıldıgım bı yanlısı paylasmak ıstedım. Bakterılerden ve kumdan arınması ıcın suda kullandıgımız sırke tam aksıne asıtlı bı ortam olusturuyor ve kanserojen maddelerın ortaya cıkmasına neden oluyor. Tum faydayı yok edıyor o sekılde. Temızlemek ıstedıgınız sebze meyve ve aynı zamanda bebegınızın bıberon ve mama kaplarını asagıda adını verdıgım urunle temızlemenızı onerırım. Ben de aldım. Kullananlarla gorustum ve nasıl sonuclar verdıgını aynı zamanda tv dende takıp ettıp.

Pigeon Likit Temizleyici 700ml
E-Bebek | Sağlık-Hijyen | Temizlik Ürünleri | Pigeon | Pigeon Likit Temizleyici 700ml

Sevgıler sositososito

Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı pazarlar.Geberiyorum gripten.Yarın doktora gidicem.Bakalım hayırlısı.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı pazarlar.Geberiyorum gripten.Yarın doktora gidicem.Bakalım hayırlısı.-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım.Bol C vitamini al.Sıcak tut vücudunu.
Havalar çok aldatıcı.Benim de arada boğazım acıyo,korkuyorum.Aman dikkat edin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…