- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.121
sma geçmiş olsun canım aman dikkat.
edo nasılsın bacım?
merhaba arkadaslar cok uzun zamandan sonra sizlere tekrar meraba diyorum umarım hepiniz ve bebişleriniz ii durumdadır bizde oglusumla ii durumdayız oglusumun suyu biraz az bugun kontrolum var ve bundan sonraki her hafta kontrola giricem suyunun durumunu kontrol etmek için benim gibi suyu az olan arkadaslarda varmı okadar uzak kaldım ki bilemiyorum neler oldu bitti kendinize ve bebişlerinize ii bakın
gecmiş olsun canım. ayrıca tekrar aramıza hoşgeldin.. benim bir arkadaşımın amniyos sıvısı azalması problemi olmuştu ve profösör olan doktoru bunun asla çoğaltılamayacağını ve bebeği sezeryanla erken almak zorunda oldugunu söylemişti.. fakat ebe hemşire olan teyzesi bol istirahat ve bol sıvı tüketmesini söylemişti.. çok değil bir sonraki kontrolde suyu çoğalmıştı.. ayrıca ayakları yüksekte tutup dinlenmek çok çok iyi geliyormuş.. istersen sen de böyle dinlenip bol bol su tüket. inşallah herşey yolunda gider canım..a.s.
merhaba arkadaslar cok uzun zamandan sonra sizlere tekrar meraba diyorum umarım hepiniz ve bebişleriniz ii durumdadır bizde oglusumla ii durumdayız oglusumun suyu biraz az bugun kontrolum var ve bundan sonraki her hafta kontrola giricem suyunun durumunu kontrol etmek için benim gibi suyu az olan arkadaslarda varmı okadar uzak kaldım ki bilemiyorum neler oldu bitti kendinize ve bebişlerinize ii bakın
cnm hosgeldin aramiza desene aralik annelerinin ilklerinden olacan hayirlisi olsun isallah dogumdan sonra dogum hikayeni yazarsin artik madem geldin gitmek yok artik:))))kaydirigubbakcemile
canım normal artık bu şikayetler benim hareket edince alt tarafıma doğru baskı oluyo çoğu zaman resmen şeyim zonkluyo herhalde normal dir bunlar da:)
watergirl iyi haberle dönmene sevindim.çünkü bende 18.11 bekliyorum sabırsızlıkla.
bence hiç endişelenme ben hiç endişelenmedim cunku endişe insanı mahvediyor dusun dusn zor valla doktor ve hastane acısından cok sanslıyım kızlar cok tatlı dilli bir doktorum var babamda doktor oldugu için artık dogumla ilgili hiç bir kaygım yok cok rahatım umarım hepimiz saglıklı cocuklar dunyaya getirirriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?