2008 Aralık Anneleri

merhaba arkadaslar cok uzun zamandan sonra sizlere tekrar meraba diyorum umarım hepiniz ve bebişleriniz ii durumdadır bizde oglusumla ii durumdayız oglusumun suyu biraz az bugun kontrolum var ve bundan sonraki her hafta kontrola giricem suyunun durumunu kontrol etmek için benim gibi suyu az olan arkadaslarda varmı okadar uzak kaldım ki bilemiyorum neler oldu bitti kendinize ve bebişlerinize ii bakın

gecmiş olsun canım. ayrıca tekrar aramıza hoşgeldin.. benim bir arkadaşımın amniyos sıvısı azalması problemi olmuştu ve profösör olan doktoru bunun asla çoğaltılamayacağını ve bebeği sezeryanla erken almak zorunda oldugunu söylemişti.. fakat ebe hemşire olan teyzesi bol istirahat ve bol sıvı tüketmesini söylemişti.. çok değil bir sonraki kontrolde suyu çoğalmıştı.. ayrıca ayakları yüksekte tutup dinlenmek çok çok iyi geliyormuş.. istersen sen de böyle dinlenip bol bol su tüket. inşallah herşey yolunda gider canım..a.s.

saol canım bu ikinci kontrolum olucak birazdan gidicem bakalım neler olmus iki haftada ayrıca cok su icen biriyim gunluk uc lt en az bilemiyorum sebebi ne benim doktorumda aynısını dedi su içmekle alakası yokmus offf offf heyecanlandım simdi

günaydın watergirl banada doktorum suyun azalmış 18.11 gel tekrar bakıcam daha azalırsa erken alırım dedi. şimdi randevu günümü bekliyorum.normalde zaten sezeryan olacak 04.12 de ama suyu azalmışsa erken alırım dedi.hayırlı haberle gel inşaallah.

slm kızlar hepimiz için güzel bir hafata olması dileği ile...
watergirl nerelerdesin sen ...hayırdır okuduğum kadarı ile kötü bi durum yok neyseki...

günaydın kızlar.
umarım herkes iyidir.
güzel bir hafta diliyorum hepinize a.s.
watergirl geçmiş olsuncanım umarım kontrolunde suyum çoğalmış olur.

günyadın herkese water kendini unutturdun bize gerçi bende yazmaktan çok okumayı tercih edenlerdenim geçmiş olsun naıl gidiyo hayat evlendin sanırım bu ara

cnm hosgeldin aramiza desene aralik annelerinin ilklerinden olacan hayirlisi olsun isallah dogumdan sonra dogum hikayeni yazarsin artik madem geldin gitmek yok artik:))))kaydirigubbakcemile

sağol lora inşallah son haftalarımı aranızda geçiricem.Benim doğum sezeryan pek hikayesi olmaz herhalde yeterince tedirginim zaten sezeryandan...:uhm:

iyigünler arkadaşlar, birşey sorucam aranızda bebeği hareket edince belinden kalçasına ağrı vuran varmı? benim kız biraz fazlaca maşallah hareketlide bu aralar bazı hareketleri ağrı yapıyor bende tedirgin oluyorum bununla ilgili bilgisi olan varmı?

canım normal artık bu şikayetler benim hareket edince alt tarafıma doğru baskı oluyo çoğu zaman resmen şeyim zonkluyo herhalde normal dir bunlar da:)

canım normal artık bu şikayetler benim hareket edince alt tarafıma doğru baskı oluyo çoğu zaman resmen şeyim zonkluyo herhalde normal dir bunlar da:)

ceyrem o kadar güzel tarif etmişsin ki aynen benimde öğle oynadınmı sanki alttan cıkacakmış doğum yapacakmış gibi oluyorum :1shok:kaydirigubbakcemile3garip duygular ya

evt evlendim 3 ay oldu işte zaten o yuzden nete giremiyorum okul da acıldı zaten hiç fırsat bulamıyorum simdik doktordan geldim oglusum cok saglıklıymıs allaha bin sukur suyum azalmamıs ama cogalmamısta işte az kaldıgı için surekli kontrol altında tutulcak azalma aolmassa bi sıkıntı yok normal dogum olucak off off hayırlısıyla bi dogsa yumos yumos hepinize tsk ederim

merhaba kızlar..
yazdıklarınız oku oku bitmedi masallah herkeste bir dogum modu..
bende persembe gittim doktora bebiş 2 kiloyu geçmiş biraz valla burada verdiğiniz sitede çıkan resime benziyor tombik yanaklı doktorumuza sordum suyundan dolayı ben tombik mi algiliyorum diye yok dedi gercekten tombik yanaklı, minik burunlu... Ayaklarını dikti havaya nerdeyse yiyecekti çok komikti, eli zaten hep yuzunde... Tam tahmin ettiğim gibi halen donmemiş ama 36-37 ye kadar yolu var...
aranizda mother and baby dergisini takip eden var mi? çok guzel bir dergi inanılmaz derecede guzel kitapçıklar veriyor bebek gelişimiyle ilgili bu ayki sayısında çok ilginç bişi okudum paylasayım istedim:
bebeklerin geliş tarihi annenin dogumuna gore degil babanin dogum tarihine gore sekillenirmiş ben nerdeyse 10 aylık dogdugum için bebegiminde geç geleceginden emindim ama babamiz erken doğmuş (7.5 aylık) bu yuzden biraz kafam karıştı..
neyse havadisleriniz genelde çok guzel eminecim bebişin donmesine çok sevindim az kilo da aldın bence becereceksin sen bu normal dogum işini...
doktora gittiğimde kendi doktorum beni anastezi uzmanıyla gorusturdu neredeyse 1 saat konuştuk bana normal, epidural ve anastazi hakkında herseyi iyi ya da kotu olarak anlattı... ozellikle normal durumda epidural bir mucize ama sezeryanda hamilenin ruh hali, yapisi çok onemli dedi... Zannediyorum benim bebiş 3.5 kiloyu çok geçmez bu yuzden epiduralli normal dogumu deneyecegiz (tabii donerse)
bu arada doktorum dedi ki bebegin kilosunda 200-300 grama kadar yanılma payı herzaman var burda bazı arkadaslar bir kilo yazıyor mesela 2374 ben sasıyorum... Dogum yapan arkadaslarımdan da biliyorum kendinizi daha tompik ya da biraz daha miniş bir bebeğe de hazırlayın...
son olarak sizler hastane çantanızı hazırlarken hastaneye sordunuz mu ne getirmeliyim diye cunku bazı hastanelerde bebeğin ilk ihtiyacı olabilecek (bez gibi,sampuan gibi annenin gazlı bezi gibi) herseyi zaten veriyorlar, ben bir daha ki gidişimde gorusecegim, sizlere onerim çantaları doldurmadan evvel dogum katındaki hemsirelerle gorusunuz...
rahatsiz annişlere acil şifalar diliyorum az kaldı kızlar hepimiz yatakta ters donen kaplumbaglara benzedik herhalde, uyku duzenimiz iyice sastı ama biraz daha sabir inşallah....

Son düzenleme:
ters dönen kaplumbağalar tam bana göre bi benzetme olmuss yattımmı kalkamıyom kalktımmı yatamıom artık

watergirl iyi haberle dönmene sevindim.çünkü bende 18.11 bekliyorum sabırsızlıkla.

bence hiç endişelenme ben hiç endişelenmedim cunku endişe insanı mahvediyor dusun dusn zor valla doktor ve hastane acısından cok sanslıyım kızlar cok tatlı dilli bir doktorum var babamda doktor oldugu için artık dogumla ilgili hiç bir kaygım yok cok rahatım umarım hepimiz saglıklı cocuklar dunyaya getirirriz

inşallah... Sen okula devam ediyorsun demek, kaçıncı sınıftasın?Arkadaarın seni hamiş hamiş görünce şaşırdılar mı? hocalar torpil yapiyor mu?şakkıdı
en son dugun mu yapsam, nikahtan mı gitsem diye kararsız bırakmıştık seni? neler oldu görüşmediğimiz aylarda, evliliğe alıstın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…