2008 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorucam sizdede kasılma oluyormu yani gece biraz sancılanıyorum normalmi yani çok korkuyorum erken doğurmaktan

çelikcim hadi gözün aydın canım çok sevindim a.s.
minecim canım bazı arkadaşlarımızda oluyo
doktoruna danış istersen önemli bişeye benziyor.
umarım hepimizin meleği zamanında gelir a.s.

naniknanik
kızlar bişey sorucam sizdede kasılma oluyormu yani gece biraz sancılanıyorum normalmi yani çok korkuyorum erken doğurmaktan

önce geçmiş olsun mine...
geçen hafta kasılmaya benzer bi sancı hissedip hemen doktora gittim nst ye bağladı ve ilaç yazıp dinlenmem gerektiğini söyledi..
bence sende doktoruna bi görünsen iyi edersin gibime geliyor..

merhaba mine benim bugün kontrolüm vardı aynı şikayetler bendede olduğu için doktoruma danıştım.
dr: böyle ağrıların ve sancıların olabileceğini söyledi. önemli olan beş dakika arayla on dakika arayla giren sancılar suyun gelmesi veya kanamanın gelmesi önemli olanlar dedi.
sen yinede bi doktoruna danış istersen gitmesen bile telefonda sorsan daha iyi olur. geçmiş olsun sevgiler.

lilyumcum hoşgeldin canım nasılsın?
meleğin nasıl?

eminecim hoş buldum canım..
teşekkür ederim dinlenince herşey daha bi yolunda sanki ama hala zaman zaman kasılmalarım oluyo çünkü
doktorum duymasın ilaç başağrısı yaptığı için kullanamadım:1rolleyes:
sizin keyifler nasıl nereleri gezdiniz bakalım...naniknanik

lilyumcum iyice dinlenelim sonradan dinlenemiycez :))
bizde kayınvalidemle komşuya gittik börekler çörekler oh oh çok güzel geldi :)
malum aralarında hamile olunca muhabbet hep gebelik doğum vs çok güzeldi :)
yarında onlar bize gelcek.
baş ağrısı yaptıysailaç bi dr danışsaydın keşke.
kasılmalarda inş uzun değildir a.s.

yok zaten kasılmanın olması normalmiş önemli olan düzenli olmaması imiş benimkide öyle zaten arada bir yokluyodu ama dinlenince sanki geçti gibi biraz...
ilacın yan etkisi canım başağrısı yapması bende baş ağrısına hiç gelemiyorum normal zamanlarda bile başım ağrıdığı zaman çok asabi oluyorum o yüzden kullanmayıp dinlenmeye gayret gösteriyorum...
sende amurişi börek çörek götür bakalım:)))yarasın erenimize....

herkes ben evine gidince dolapta nevar neyok koyuyo sen iki vcanlısın yeye ye diyolar allahtan çokkğ almadım :)
eğer komşu ziyaretlerimiz çok zık olsa kesin çok kğ alırdım :)
enson kontrole gittiğimde doktora 10günde 1kğ almışım bu 1kğnun 800gr erenime gitmiş :)
bu dk itibaren daha hızlı kğ alıyo meleklerimiz :)

okula devam canım son sınıftayım ben valla nikah yaptık dugun tarihini kesinlestiremedik subat diyen var mart diyen nisan diyen ama haziran sonunda olucak galiba herkes gelmek istiyor en uygunuda okulların tatil oldugu zaman oluyo dogal olarak

evlilige alısmak mı zor valla gecen gun tam 14 kişi misafir geldi ben esim ve ogluusm hariç cok zor bi geceydi yoksa bi zorlugu yok artık her sabah kalktıımda esimi yanımda gormek oglusumun hareketlerini izlemek beni hergun daha mutlu yapıyor

İyi akşamlar güzel anneler!

Watergirl bebişinin iyi olmasına sevindim.Bol bol dinlenmemiz gerekiyor artık.Umarım suyunda azalma olmaz daha.İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Çelik'cim gözün aydın.

Gold'cum iyi olmana sevindim.Merak ediyordum ben de seni.

Emine'cim ne iyi komşularnız varmış öyle.Börek,çörek...Yarasın sana da oğluşuna da canım.Bundan sonra daha çok bebişlere gidecek gibi görünüyor.Benim komşuya gittiğim falan yok tabii.Canım bişey çekti mi kendim yapıp yiyorum mecbur:)

çelik gözün aydın canım.. benim de 3 gün önce kuzenim doğum yaptı.. annemi bir telaş sarmış 25inden sonra gelirim erken gelmem diyen kadın ayy bu hafta sonu gelsem mi nolur noolmaz demeye başladı.. canım yaa o da yavrusuna kıyamıyo işte.. her telefon açışımda nooldu sancın mı var diye soruyo..
watergirl valla çok sevindim suyun normal çıkmasına. Allah korusun dikkat et. misafir ağırlamaları filan da artık doğumdan sonraya erteleyin bence.. ayaklarını uzat yat canım..
emine oh valla erencikle gezmelere gittiğiniz yetmiyor bi de pasta börekleri götürüyosunuz. şifa olsun yarasın tontişlerime:)
goldcum yetişemedim sana.. Akşam ben de gezmedeydim çünkü:)
bu arada gece kuşlarına iyi geceler.. edocum nasılsın tatlım? kızın nasıl?

günaydın arkadaşlar,
kızlar el ve ayakları şişenler varmı.iki gündür çok şiş ve ağrı yapıyor.
35+2 deyim.
bugün çok yorgunluk yaptı bende bu ağrılar.ama şükürler olsun herşey için.
Allah sağsalim evlatlarımıza kavuştursun vakti gelince.

kızlar gunaydin bende bişey merak ediyorum..
tuvalete çok sık çıkıyormusunuz?bende mi bir gariplik var yoksa gunde 3 kez tuvaletteyim

selam kızlar,

buralar birhayli sakinleşmiş,

herkes iyidir inşallah.

gold günde 3 kez mi? fazlamı yani? ben en az 10 kez gidiyorumdur WC ye.

gökdenizcim öncelikle geçmiş olsun...
bende de başladı özellikle ellerim ayaklarımda da oluyor ama fazla ayakta kalırsam...
tuzsuz yemeye çalış ve bol su iç demişti doktor bana...
birde kız annelerinde şişlik erkek annelerine oranla ostrojen hormonunun yüksekliği sebebi ile daha fazla olabiliyormuş canım...
ama çok takıntı yaptıysan sende albümin testi yaptır istersen...

kızlar gunaydin bende bişey merak ediyorum..
tuvalete çok sık çıkıyormusunuz?bende mi bir gariplik var yoksa gunde 3 kez tuvaletteyim

goldcum endişelenmene gerek yok çünkü son ayın içersinde bebeklerimiz iyice büyüdü ve mesaneye baskı arttı,dolayısı ile çok normal bende de aynı durum var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…