- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.161
goldcum endişelenmene gerek yok çünkü son ayın içersinde bebeklerimiz iyice büyüdü ve mesaneye baskı arttı,dolayısı ile çok normal bende de aynı durum var...
valla ne güzel 3 defaysa ben o kadar çok gdiyorumki çok su içtigimden belki ama artık sinir oldum afedersiniz ama kaçırıcam sanıyorum son bir haftadır kasılmalar ağrılar yorgunluk uyku o kadar değiştiki düzenim bide 8 kilo almıstım sadece karnım büyümüştü diye övünüyordum bugunlerde aynaya bakmak istemiyorum kendimi çok şişko hissediyorum az kaldı neyseki doğum 27 aralık hesaba göre ama ayın 20 sinde memlekete gidicem dr hastane ancak ayarlarım
sabrım tükeniyor giderek son zamanlarımız hem geçsin istiyorum hem geçmesin doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye acayip strese girdim bu kadar uzun yazmamdan belli olmustur herhalde
valla ne güzel 3 defaysa ben o kadar çok gdiyorumki çok su içtigimden belki ama artık sinir oldum afedersiniz ama kaçırıcam sanıyorum son bir haftadır kasılmalar ağrılar yorgunluk uyku o kadar değiştiki düzenim bide 8 kilo almıstım sadece karnım büyümüştü diye övünüyordum bugunlerde aynaya bakmak istemiyorum kendimi çok şişko hissediyorum az kaldı neyseki doğum 27 aralık hesaba göre ama ayın 20 sinde memlekete gidicem dr hastane ancak ayarlarım
sabrım tükeniyor giderek son zamanlarımız hem geçsin istiyorum hem geçmesin doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye acayip strese girdim bu kadar uzun yazmamdan belli olmustur herhalde
kızlar ben normalde zaten oldukça panik bir yapıya sahibimdir kolay kolay sağduyulu davranamam ama biraz geçince heyecanım belki herkesten daha sağlıklı düşünebiliyorum...
ayrıca son zamanlarda nedense!!! hayattan korkar oldum asansöre binemiyorum mesela yada geceleri sezaryenden korkarken gündüzleri çok rahatım mesela...üzerine hamile olduğumuda ekleyince çok hoş bi ruh hali çıkmıyor ortaya yanii...
özetle depresif bir dönem geçiriyorum galiba..son günlerde bunun iyiden iyiye farkındayım ve doğum zamanı nın yaklaşmasının bunu tetiklediğini düşünüyorum...
depremden sonra ,annemi kaybettikten sonra da benzer ruh haline bürünmüştüm ama passiflora ile atlatmıştım şimdi ilaçta kullanamıyorum...
o yüzden Allah a hep dua ediyorum inşallah rabbim dualarımı kabul ederde sezaryena gireceğim zaman rahat olurum...
arkadaslar ilginize tesekkurler ama yanlış anlamaya mahal vermeyeyim üç kere tuvalete çıkıyorum derken idrar degil.. yani anladınız herhalde, mesane değil bagirsaklara baskı yapiyor sanirim bizim oglan...
merhaba kızlar umarım herkesler iyidir :)
biz erenimle çokşükür çokiyiyz kontrol günümüzü bekliyoruz heyecanla :)
zeacım hoşgeldin canım nasılsınz?benim güzel gelinim nasıl?dr sezeryan tarihi verdimi?
goldcum canım o wc gitme olayı bendede ççok var gece çok sık kalkıyorumgeçecek buğünler azkaldı :)
gökdenizcim bende şişme yok lilyumun dediği gibi kız annelerinde daha çok oluyo sanırım allah yardımcımz olsun inş.
zeacım sorma sesizleşti burası ben seviniyordum siz tatile ayrılınca daha neşelenecek buralar die ama tam tersi oldu
hepinizi çoköpüyorummm a.s.
arkadaslar ilginize tesekkurler ama yanlış anlamaya mahal vermeyeyim üç kere tuvalete çıkıyorum derken idrar degil.. yani anladınız herhalde, mesane değil bagirsaklara baskı yapiyor sanirim bizim oglan...
merhaba kızlar umarım herkesler iyidir :)
biz erenimle çokşükür çokiyiyz kontrol günümüzü bekliyoruz heyecanla :)
zeacım hoşgeldin canım nasılsınz?benim güzel gelinim nasıl?dr sezeryan tarihi verdimi?
goldcum canım o wc gitme olayı bendede ççok var gece çok sık kalkıyorumgeçecek buğünler azkaldı :)
gökdenizcim bende şişme yok lilyumun dediği gibi kız annelerinde daha çok oluyo sanırım allah yardımcımz olsun inş.
zeacım sorma sesizleşti burası ben seviniyordum siz tatile ayrılınca daha neşelenecek buralar die ama tam tersi oldu
hepinizi çoköpüyorummm a.s.
Evet kizlar ya sitenin sanki eski tadi kalmadi gibi kimse yok kimse yazmiyor...
Bendede bacak arasi ağrisi çok oluyor son zamanlarda sanki bacaklarim uzun süre açik kalmiş gibi çok canim yaniyor sizlerde varmi böyle ağrilar
aynen benimde zonklamalarım var zaten yatakta dönerken bile acıyor.canım normal artık bu şikayetler benim hareket edince alt tarafıma doğru baskı oluyo çoğu zaman resmen şeyim zonkluyo herhalde normal dir bunlar da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?