2008 Aralık Anneleri

valla ne güzel 3 defaysa ben o kadar çok gdiyorumki çok su içtigimden belki ama artık sinir oldum afedersiniz ama kaçırıcam sanıyorum son bir haftadır kasılmalar ağrılar yorgunluk uyku o kadar değiştiki düzenim bide 8 kilo almıstım sadece karnım büyümüştü diye övünüyordum bugunlerde aynaya bakmak istemiyorum kendimi çok şişko hissediyorum az kaldı neyseki doğum 27 aralık hesaba göre ama ayın 20 sinde memlekete gidicem dr hastane ancak ayarlarım
sabrım tükeniyor giderek son zamanlarımız hem geçsin istiyorum hem geçmesin doğumu düşünüyorum nasıl olacak diye acayip strese girdim bu kadar uzun yazmamdan belli olmustur herhalde

merhaba kızlar umarım herkesler iyidir :)
biz erenimle çokşükür çokiyiyz kontrol günümüzü bekliyoruz heyecanla :)
zeacım hoşgeldin canım nasılsınz?benim güzel gelinim nasıl?dr sezeryan tarihi verdimi?
goldcum canım o wc gitme olayı bendede ççok var gece çok sık kalkıyorum geçecek buğünler azkaldı :)

gökdenizcim bende şişme yok lilyumun dediği gibi kız annelerinde daha çok oluyo sanırım allah yardımcımz olsun inş.
zeacım sorma sesizleşti burası ben seviniyordum siz tatile ayrılınca daha neşelenecek buralar die ama tam tersi oldu
hepinizi çoköpüyorummm a.s.

kızlar ben normalde zaten oldukça panik bir yapıya sahibimdir kolay kolay sağduyulu davranamam ama biraz geçince heyecanım belki herkesten daha sağlıklı düşünebiliyorum...
ayrıca son zamanlarda nedense!!! hayattan korkar oldum asansöre binemiyorum mesela yada geceleri sezaryenden korkarken gündüzleri çok rahatım mesela...üzerine hamile olduğumuda ekleyince çok hoş bi ruh hali çıkmıyor ortaya yanii...
özetle depresif bir dönem geçiriyorum galiba..son günlerde bunun iyiden iyiye farkındayım ve doğum zamanı nın yaklaşmasının bunu tetiklediğini düşünüyorum...
depremden sonra ,annemi kaybettikten sonra da benzer ruh haline bürünmüştüm ama passiflora ile atlatmıştım şimdi ilaçta kullanamıyorum...
o yüzden Allah a hep dua ediyorum inşallah rabbim dualarımı kabul ederde sezaryena gireceğim zaman rahat olurum...

goldcum endişelenmene gerek yok çünkü son ayın içersinde bebeklerimiz iyice büyüdü ve mesaneye baskı arttı,dolayısı ile çok normal bende de aynı durum var...

arkadaslar ilginize tesekkurler ama yanlış anlamaya mahal vermeyeyim üç kere tuvalete çıkıyorum derken idrar degil.. yani anladınız herhalde , mesane değil bagirsaklara baskı yapiyor sanirim bizim oglan...

Evet kizlar ya sitenin sanki eski tadi kalmadi gibi kimse yok kimse yazmiyor...
Bendede bacak arasi ağrisi çok oluyor son zamanlarda sanki bacaklarim uzun süre açik kalmiş gibi çok canim yaniyor sizlerde varmi böyle ağrilar

7 gunde hastane ayarlayabilecek misin? bir de bebekler genelde 1-2 hafta erken gelebiliyteor bence sen işini saglama al daha erken git memlekete... ne guzel sadece 8 kilo almışsın...eminim fistik gibisindir hiç bozma moralini, butun hamişler guzeldir...

teşekkür ederim doğum 27 aralık ben bu ayın 20 sinde gidicem kasımda yani 7 günde deiğin gibi bişi yapamam bugün tartılıcam bi bakalım hala 8 kilodamıyım

Bence bir bebegin sorumluluğunu alacak olmak seni tedirgin ediyor olabilir.. Gerci senin ikinci dogumun ve bir çogumuzdan tecrubelisin ama yine de hamilelik tum duyuları karmakarısık yapabiliyor... Doğurmak degil, layıkıyle buyutebilmek gercek mucize..

arkadaslar ilginize tesekkurler ama yanlış anlamaya mahal vermeyeyim üç kere tuvalete çıkıyorum derken idrar degil.. yani anladınız herhalde , mesane değil bagirsaklara baskı yapiyor sanirim bizim oglan...

baskı her yönde olabilir tabiki bağırsaklarda nasibini alır gibime geliyor...
ayrıca yediklerile alakalı olabilir mesela kuru kayısı bu anlamda oldukça işe yarıyor...
hem ne güzel işte ...

sağol canım arkadaşım. gelininde kardeşide iyiler çok şükür. onları beslemeye çalışıyorum bütün gün. her hafta kontrole gidiyoruz ve kilo artışlarını duydukça çok mutlu oluyorum. bu arada benim kilo artışımı hiç sormayın. tam 26 kilo almışım -tatlicadiarzu- ama doktor şaşırdı hiç beklemiyodum dedi göstermiyormuşum kiloyu -tatlicadiarzu- pantolonumu indirip basenlerdeki selülitleri gösterseydim görürdü nerden almışım kiloyu ama neyse:CüvCüv:

canım geçmişi okudum eren paşa doğru yolu bulmuş :) çok sevindim. gözünaydın.

haklısın izne çıkınca daha az yazar oldum bende. ama yatmaktan o kadar sıkıldımki hiç bişey yapmakda gelmiyor içimden. bilgisayarı alıp açmaya üşeniyorum. sadece kitap okuyabiliyorum. televizyonda baydı beni. kırasım geliyor tv.yi. hep aynı şeyler, saçma sapan programlar. nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum.

offf çok uzatmışım -tatlicadiarzu-

:)))) bendede aynı durum var canım-tatlicadiarzu-

bu arada eminem yazmayı unutmuşum,

benim doktorumu değiştirdim. eski dktorum 37. hafta dolunca alırız demişti 29 kasımda yani.,
yeni doktorumda 36. hafta bir dolsun sonra plan yaparız dedi. ama genelde ikizleri çok bekletmiyorlar canım. en geç aralığın ilk haftası sezeryan olur herhalde.

selamlar arkadaşlar, nasılsınız?? hayat nasıl? ya bebişleriniz?
dün kızımı gördüm çok özlemişim canımı. 3 gün içinde doğum çizgisine gireceğimi söyledi doktorum. bir hafta sonra tekrar görüneceğim. nst falanda istedi bu sefer. bakalım neler olacak...

Merhaba güzel Aralık annelerihihoyyyt

Bugün sayı olarak biraz artmışız galiba.Maşallah diyeyim de..Aman kaybolmayın biyerlere.Merhaba bile yazıp çıksanız herkes iyi olduğunuzu bilecek.Üşenmeyin kızlar,yazın.Şu anda birbirimize ihtiyacımız varkaydirigubbakcemile5

Fas'cım iyiyiz canım kızımla.Görmedim ben senin yazdığını.Girmemle çıkmam bir olmuş foruma;kimseleri göremeyince.Daha erken yatağa giriyorum son zamanlarda.Ama yine öğlene kadar kalkmadığım oluyo.Bazen de gece kabus üstüne kabus görüp uyuyamıyorum.Havanın aydınlanmasıyla resmen sızıp kalıyorum.

Evet kizlar ya sitenin sanki eski tadi kalmadi gibi kimse yok kimse yazmiyor...
Bendede bacak arasi ağrisi çok oluyor son zamanlarda sanki bacaklarim uzun süre açik kalmiş gibi çok canim yaniyor sizlerde varmi böyle ağrilar

Canım bahsettiğin ağrılar bende neredeyse 4.aydan beri var.Son bir aydır da daha şiddetli olduğundan Sürahi Hanım yürüyüşü ile geziyorum.Normal yani:CüvCüv:

Gold'cum keşke senin gibi çıkabilsem ben de wc'ye.Benim iki günde bir şurup içerek üçüncü günü çıkabilmem şeklinde sürüyor wc maceram.Doktoruna bi sorarsın yine tabii ki.

Zea'cım özlettin kendini.TV parçalamak benim de aklımdan geçmedi değil.Bu yüzden hiç açmıyorum.Hergün görevinmiş gibi üşenmeden bilgisayarını açıp bize birkaç kelime yazıver 3 canlı annemiz bizim:CüvCüv:Kilolarını da takma canım ya.Vericez doğumdan sonra.Hele sen iki katı koşturacağın için daha çabuk vereceksinyerimseniben

Son düzenleme:
selam kızlar
bugun kontrolümüz vardı. inatçı kızım yine elleri ile yüzünü kapattı ve tüm ultrasonografi sırasınca çekmedi ellerini yüzünden. çok kızıyorum ona çok..
çok şükür herşeyimiz yolunda. ama bugun doktorumun bayram tatili sırasında izinli olacağını öğrendim. ve olur da doğum bayrama sarkarsa doktorum giremeyecek doğuma.. biraz üzüldüm ve moralim bozuldu aslında, ama yapacak bişey yok sanırım. dua edin bana da kızım çok da geç kalmasın, vaktinde gelsin. hatta birkaç gün erken de gelebilir:)) şaka bi yana ne bileyim birazıcık etkilendim açıkçası. bunlar dışında çok fena grip oldum kızlar. kbb uzmanı herhangi bir iltihaplanma görmediğini endişelenecek bişey olmadığını söyledi ama ardarda gelen hapşuruk krizleri ve kafamın sağ tarafını hissedememek biraz canımı sıkıyor. inşallah atlatırız bir an evvel.. ikinci kez nst ye bağlandık, onda da sancı çıkmadı. aslına bakarsanız ilk kez tuhaf br şekilde sancı çıksın istedim:) artık haftada 1 görüşücez doktorumuzla..

sizler nasılsınız. sitede bir ara mesaj yazılmıyordu. sanırım ondan kimsecikler yok şu anda.. bir an önce gelin de iki belini kıralım muhabbetin.. özledim 2 gündür doğru dürüst giremedim zaten.. şimdilik hoşçakalın a.s.

Siteye yazılabiliyo sonunda.Oh be!

Fas'cım gözün aydın kızını görebilmişsin ve sağlıklı olduğunu öğrenmişsin.İnşallah bayrama sarkmaz dilediğin gibi doğumun ve doktorun doğuma girebilir.Bu arada nerden çıktı şimdi grip ya...Çabuk geçer inşallah.Sıcak tut vücudunu.Yat dinlen de geçsin hemen yoksa hapşurdukça kızın sıkılıp çıkma kararı alabilir:))

sağol canım benim.. valla ben de bilmiyorum nerden çıktı bu grip.. bu yaşıma kadar hep kuvvetli bünyemle övünürdüm o da ters yüz etti beni.. hayırlısı bakalım.. güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.. kızın nasıl? sizin doktor görüşmeniz de bugun diilmiydi.. nedense aklımda 11 kasım diye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…