2008 Aralık Anneleri

geçmiş olsun fas inş. en kısa zamanda iyileşirsin.a.s.

Kızım tavşan gibi zıp zıp zıplıyo maşallah.Bizim görüşmemiz taaa Kasım'ın sonunda.O zamana kadar tavşanım doğma kararı almazsa tabiikaydirigubbakcemile3

edolina izmirin neresindensin canım

Karşıyaka'dayım canım,sen?

bende şirinyerdeyim izmirli olduğunu okuyunca merak ediyodum nerede olduğunu doğumunu nerede yapacaksın bellidir heralde dimi.

maşallah kızına. hareketlerini duymak çok güzel bişey değil mi? en çok da kıpırdanmalarını özliycem yavruşumunçç bugun nst de bebegim az hareket etti gibi geldi.. çok üzüldüm ben de.. doktor sonuca bakınca oyy ne kıpırdak bi bebek bu dedi.. Allah Allah ben de üzülmüştüm ne az hareket etti diye diyince ne bebekler var biliyor musun? 35 dk da hiç hareket etmediği için bi 35 dk daha nst de kalan hamileler var dedi.. Allah korusun öyle olsa çok üzülürdüm herhalde..

Kelebeğim ben Özel Gazi Hastanesi'nde doğum yapacağım inşallah.Doktorum orada olsun istiyor.Fiyatları da diğer özel hastanelere göre daha uygun geldi.Özel sağlık sigortam ödüyor %80'ini.Sen nerede yapacaksın?

Fas'cım ben de aynı senin gibi düşünüyorum.İçimde hareket etmesi beni mutluluktan sarhoş ediyor.Maşallah bebeklerimize.

biz burdayız.. ööle kek mek deme yahu. hastayız biz bak canımız ister.. kalkıp yapamayız da.. illa bi dilim isteriz ben karışmam:)

biz burdayız.. ööle kek mek deme yahu. hastayız biz bak canımız ister.. kalkıp yapamayız da.. illa bi dilim isteriz ben karışmam:)

Ay kıyamam.Tamam söylemicem ne yaptığımı.Yakında olaydın da yollayaydım sana.Benim de sözde yememem lazım hamurişi.Ama canım çok istiyo.Canımın istediği şeyi bulamayınca farklı şeylere saldırıyorum.O zaman daha çok yiyorum.Midem şişiyo ama istediğim şeyi yememiş olduğum için doymuyorum.Şiştim iyice:CüvCüv::icecream:

arkadaşlar sanırım dün oğluşum döndü yaa öldüm resmen kafasını hep sağda hissediyodum dün sola geçti sağa geçti bi durmadı karnım devamlı sertleşti ve ağırıdı ve ilkimim deyimiyle şeyim zonkladı inş doğru tarafa dönmüştür sıpam bide kokmayaada başladım erken doğum tehdidi yaşayan arkadaşlar nsl bişe dün okadar cnm yandıki acaba doğ sancısı böle bişey mi dedim

günaydın kızlar
hepinize mutlu bir gün diliyorum.. ne bu bööle calışanlar izne ayrıldı sessizleşti buralar.. olmuyo ama böyle..

edocum teşekkür ederiz canım. düşünmen bile yeter.
çelik inşallah doğru yere dönmüştür yavruş. şu doğum sancısını bi ben hissedemedim daha.. nasıl bişiy o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. sürekli aklımda o var. ne zaman girecek diye bekliyorum işte..

Jasper sen de bizden oldun demek ki.Şu bebişlerimiz doğru yolu bulsalar diyorum.Şimdiden inatçılar baksana:)Kafalarının dikine gidiyorlar:))

Çelik gözün aydın,seninki doğru yolu bulmuş:)Vallahi ben her türlü acıya razıyım sırf başaşağı dönsün diye.Ters durduğu için yaptığı baskı daha işkence gibi sanki.

Fas'cım dediğin gibi kimseler kalmadı Aralık annelerinde.Doğum hikayelerini yazmaya gelirler inşallah:)Sen canın bişey çektimi kalk gel İzmir'e.Ben sana ne istersen pişirir,doyururum seni:)

Öptüm Güzel göbüşlerinizia.s.

sağol canım edocum.. ay ne güzel olur izmire gelmişken aydına anneciğimin yanına da giderdim. ama nerdeee.. bu koca göbekle istanbula yollamıyo kocam beni. izmire hiiç yollamaz.. sağlık olsun napalım. kayınvalidemin tavuk suyu çorbasına talim ederiz bebiş doğana kadar..

merhaba kızlar
keyifler nasıl? benim bebekte donmuyor anacım
bugun bebişimin odası geldi...
gardrobu duvara monte ettirecektim, unuttum çok uzgunum..nasıl unuttum ya

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm.. biz grip olduk, yarı uykulu yatıyoruz.. odanız hayırlı olsun canım. güzel güzel uyuyun inşallah

merhaba kızlar
keyifler nasıl? benim bebekte donmuyor anacım
bugun bebişimin odası geldi...
gardrobu duvara monte ettirecektim, unuttum çok uzgunum..nasıl unuttum ya

canım hayırlı olsun oda takımınıza.s.
benimde oğluşumun geldi o da takımı
güzel bi mutluluk yaaaa tarifsizzzzz..

merhaba kızlar.kaçgündür misafirlerim vardı,yorucu 2gün geçirdim doğrusu.ve:çok üzgünüm: özledim sizleri.
kızımı gördüm bugün teyzeleri,suyumuz biraz fazla hala ama dr.risk yok dedi.bayramdan önceki hafta bidahaki kontrolüm.kızım halen yan duruyor.

sizlerde iyisiniz inş.doğuran yok henüz değil mi:asigim:

Gold'cum oda takımın hayırlı olsun.Bebeğinin sağlıklı günlerinde kullanırsınız inşallah.Bebişler dönmezse kolayına kaçacaz mecburen;sezeryan olcaz çıkcaz.Açılma oldu mu olmadı mı,nefes al ver,ıkın gibi şeyleri yaşamadan çıkacak bebekler göbekten.Bizim bebekler için hayırlısı böyleymiş belki de.Ben dert etmiyorum artık canım:CüvCüv:

Edam senin de oğluşunun odası hayırlı olsun.Sağlıklı günlerinde kullanın inşallah.

Fas'cım sen Aydın'lı mısın yoksa?Benim anne ve baba tarafım hepten Aydın'lı.Anneannemler falan orada.Bayramlarda Hep Aydın'a gideriz akraba ziyaretine.Bu bayramda ben gidemeyeceğim.Kısmetse seneye bayram buluşuruz Adnan Menderes Bulvarı'ndayerimsenibenNasıl oldun bu arada?Daha iyi misin?

İlkim'cim hoşgeldin canım Özlettin vallahi kendini.Kızının iyi olmasına sevindim canım.
Benim kız göbek deliğimin hemen üstünden delik açıp çıkacak sanki poposuyla.Öyle bir dayanıyor ki ciddi canım yanıyor.Sağ taraftan da kafayı çıkarıyor bazen.Benim göbek sol tarafa doğru çıkık duruyo genelde.Komik geliyo öyle durması bana.Bi de orasının popişi oduğunu bilmek..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…