- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.201
jaspercım; tavsiyelerin için sağol canım.. neler içmedim ki.. ah ah.. burda millete akıl veriyordum şimdi kendime çare bulamıyorum. inşallah çabuk gecer.. valla zeynep de dahil olmak üzere çoğu aralık annesi kayboldular. asıl şimdi çoşup fikir alışverişi yapmamız gerekiyorken birilerini bulmak çok zor oluyo bugunlerde burada.. şimdiden böyle sessiz bu hatunlar, bebekleri kucaklayınca hiç girmeyecekler herhalde.. özledim hepsini
maydanoz hoşgeldin.. iyi dileklerin için teşekkür ederiz.
merhaba kızlar,sabah kızım çok hareketsizdi.hersabah hareketlerini dinleyerk kalkıyorum,panik yaptım sormayın gitsin.allahtan kımıldadı güzel kızım.bişi dicem kızlar gece uyku sersemiyle sağa sola dönüyorum,sırt üstü yatıyorum.acaba çok dönmek zarar verir mi.:uhm:
merhaba kızlar,sabah kızım çok hareketsizdi.hersabah hareketlerini dinleyerk kalkıyorum,panik yaptım sormayın gitsin.allahtan kımıldadı güzel kızım.bişi dicem kızlar gece uyku sersemiyle sağa sola dönüyorum,sırt üstü yatıyorum.acaba çok dönmek zarar verir mi.:uhm:
allah korusun benimde aklım gözüm hep karnımda ama buyuklerim bana bu aralar şunları öğütlüyo sanırım haklılar bacak bacak üstüne atma,bide gece dönerken uyanıksan önce kalk otur sonra diğer tarafına dön diyolar ama bende çok uyamıyorum zaten kalkıp oturmam bir dk sürüyo :)
günaydın kızlar
şu doğum sancısını bi ben hissedemedim daha.. nasıl bişiy o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. sürekli aklımda o var. ne zaman girecek diye bekliyorum işte..
sağol canım edocum.. ay ne güzel olur izmire gelmişken aydına anneciğimin yanına da giderdim. ama nerdeee.. bu koca göbekle istanbula yollamıyo kocam beni. izmire hiiç yollamaz.. sağlık olsun napalım. kayınvalidemin tavuk suyu çorbasına talim ederiz bebiş doğana kadar..
aynen ben de nasıl merak edıyorum su sancı nası bısıı dıye. Catlııcam zaten sırf bundan. Ve heyecanlanıyorum hep hayal kuruyorum bırden suyum gelecek mı sancı ıle beraber mı olacak. Yoksa sadece suyum gelecek ben sancıyı farketmıyecek mıyım??? vs vs vs
Bu arada benım de annem ızmırde ve bende cok ozledım ve annem benım sadece 3 haftalık halımı gordu sonra bı turlu kavusamadık bırbırımıze saglık nedenlerınden ınsallah dogumuma sorun cıkmaz da gelebılır.Coooook ozledım cooookkkkkkk senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?