2008 Aralık Anneleri

evet aynen canım.bazen göbeğimden çıkcak diye bakıp gülüyorum.çok komik bunlar yafff.
ben şimdilik kaçayım edoşcuğum inan beynim çok yorgun.dinleneyim biraz.öptüm canım

eda, goldgelb hayırlı olsun takımlarınız, allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin. biz de bekliyoruz daha gelmedi
goldsen deprem için önlem almak içinmi monte ettirmek istiyorsun
ilkim sen de fazla yorma kendini, bizim bebiş de öyle bakalım ne yapcaklar ilerleyen zamanlarda.
edolina, belki döner bunlar 37.haftaya kadar yolu var herhalde;

günaydın hepinize tatlı aralık anneleri
edocum benim annem denizlili ama babam aydınlı. bakma sen öyle olduguna tüm sülale cümbür cemaat aydında ama.. ben ramazan bayramında bile gidemedim aydına. kociş korktu yollarda doğurursam diye. ama nerdee. hala tık yok, ne sancı ne bişiy.. inşallah seneye kızlarla görüşürüz belkim neden olmasın.. gribim hala çok kötü. hiçbir düzelme yok, sesim borazan gibi oldu.. en sonunda kbb doktorunun verdiği penisilinli hapı aldım dün.. bakalım birkaç güne kadar etkisini gösterir inşallah.. kulaklarım çınlıyor valla..
ilkim ben de bu kız nerelerde diyodum.. misafirin de olsa haber et anacım, artık korkuyoz doğurdu mu acaba diye.. ikinizin de iyi olmanıza sevindik..

günaydın kızlar
fas çok geçmiş olsun, karabiberli ballı süt içtinmi, boğazlara iyi geliyo, bi de nar ekşisi, sirke benim bildiklerim, limonlu ıhlamur
zeynepten haberi olan varmı, ben mi raslamadım acaba, ama genelde okumaya çalışıyorum hepsini

Merhaba

Günaydın kızlar
Mutlu sabahlar.İnşallah;bugün dünden daha hayırlı,iyilik,güzellik,sağlık dolu geçer.
Sevgiler.a.s.:teytey:

jaspercım; tavsiyelerin için sağol canım.. neler içmedim ki.. ah ah.. burda millete akıl veriyordum şimdi kendime çare bulamıyorum. inşallah çabuk gecer.. valla zeynep de dahil olmak üzere çoğu aralık annesi kayboldular. asıl şimdi çoşup fikir alışverişi yapmamız gerekiyorken birilerini bulmak çok zor oluyo bugunlerde burada.. şimdiden böyle sessiz bu hatunlar, bebekleri kucaklayınca hiç girmeyecekler herhalde.. özledim hepsini
maydanoz hoşgeldin.. iyi dileklerin için teşekkür ederiz.

[Btünaydın aralık anneleri..
eda, goldgelb takımlarınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın canlarımŞenizfascım geçmiş olsun canımŞeniz
benim bebişimde hala dönemedi gerçi haftası size bakılınca küçük ama.bellimi erkende döner dimi kızlar..
edolina aynen dedin gibi benimde sol taraf bir çıkıyor görüntü çok komik oluyor:ecrin_bebek:edolina kız bende pek oburlaştım..acayip tatlı yiyesim var kendimi frenlicem diyom ama nerdecokacimcoookfrenler tutmuyor yavgamyoncuiremsu
sanırım daha doğum yapan arkadaşlar yok..hakkaten buralar baya sessizleşti..
neyse doğumlar yapıldıkça herkesin doğum hikayelerini dinlemek güzel olacak ..allah hepimizin yar ve yardımcısı o lsun..
kendinize ve bebişlere iyi bakın canlarımŞeniz
[/B]

Son düzenleme:

Merhaba

Hoş buldum,teşekkürler.Pek yazamasamda sürekli takipteyim.Rica ederim.
Son zamanlar olduğu için sanırım annelerimiz dinlenmedeler.
İnşallah,herkesler için hayırlı bir dönem olur.Doğum ve sonrası da hayırlısıyla geçer(amin).
Sevgilera.s.

bütün aralık annelerine iyi günler, esasında tüm yazılanları okuyorum ama yazmaya gelince tembelliğim tutuyor, doğuma iki hafta kaldı ve ben çok sakinim, Allaha şükür hiçbir rahatsızlığım yok, sorunlu bir 8 aydan sonra son ayda rahatım, haftada iki gün nst giriyorum ve hala iki hafta sonra oğlumun kucağımda olacağına inanamıyorum, canım sadece uyumak istiyor, zaten uyanıkken de canım hiçbirşey yapmak istemiyor, belki diğer hamişlerde benim gibidir ondan siteye girmiyorlardır artık eskisi gibi, ama zeynebi bende merak ediyorum, diğer ayların annelerine de bakıyorum, her ayda genelde bir erken doğum vakası oluyor, bizde daha erkenci çıkmadı bakalım,

merhaba kızlar,sabah kızım çok hareketsizdi.hersabah hareketlerini dinleyerk kalkıyorum,panik yaptım sormayın gitsin.allahtan kımıldadı güzel kızım.bişi dicem kızlar gece uyku sersemiyle sağa sola dönüyorum,sırt üstü yatıyorum.acaba çok dönmek zarar verir mi.:uhm:

ilkimcim sen sağa sola dönüyorum diyorsun, ben hamilelikten önce sürekli yüzüstü yatardım, şimdi uyku sersemi onu yapıyorum tabi karnım acıyor hemen uyanıyorum, ama sağa sola dönmenin hiçbir zararı olduğunu sanmam, çünkü sürekli aynı tarafta yatınca insanın bütün vücudu acıyor ve kasılıyor, sabah yataktan resmen yorgun kalkıyor insan, geçen benim oğlanda çok az hareket etti diye korktum ama sonra farkettim ki yerini değiştirmiş, zannedersem yeni yerine alışırken oynamadı hiç

allah korusun benimde aklım gözüm hep karnımda ama buyuklerim bana bu aralar şunları öğütlüyo sanırım haklılar bacak bacak üstüne atma,bide gece dönerken uyanıksan önce kalk otur sonra diğer tarafına dön diyolar ama bende çok uyamıyorum zaten kalkıp oturmam bir dk sürüyo :)

kızlar bugün bebeğim çok kasıntılı duruyo karnımda.sanırım döndü benim ki yaa.duruş yeri değişti.

ceyrem banada büyüklerimiz öyle diyor.ama uyku sersemiyle oturupda öbür tarafa dönemiyorum doğrusu.özellikle bu ara koyverdim kendimi,sırt üstü bile yatmıyordum şimdi yaylıyorum yatakda adeta.dikkat etmek gerekiyor

canım bacak bacak üstüne atmada ne gibi sakınca varmış

buyukler hep bişiler sööler belkide haklılar hayat deneyimleri olsa gerek sanırım bacak bacak üstüne atılınca bebeği sıkıştırırsın falan dediler gerçi bebek çok daha yukarda ama napalım vardır bi bildikleri işte

günaydın kızlar
şu doğum sancısını bi ben hissedemedim daha.. nasıl bişiy o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. sürekli aklımda o var. ne zaman girecek diye bekliyorum işte..

aynen ben de nasıl merak edıyorum su sancı nası bısıı dıye. Catlııcam zaten sırf bundan. Ve heyecanlanıyorum hep hayal kuruyorum bırden suyum gelecek mı sancı ıle beraber mı olacak. Yoksa sadece suyum gelecek ben sancıyı farketmıyecek mıyım??? vs vs vs

Bu arada benım de annem ızmırde ve bende cok ozledım ve annem benım sadece 3 haftalık halımı gordu sonra bı turlu kavusamadık bırbırımıze saglık nedenlerınden ınsallah dogumuma sorun cıkmaz da gelebılır.Coooook ozledım cooookkkkkkk senağlama

sorma canım yaa. kabus kabus. napıcam bilmiyorum. sancıyı bırak kasılma bile yok bende.. ya da ben çok rahatım, kasılma nasıl oluyo onu bilmiyorum.. anlamadım gitti valla..

senin anneciğin en azından görmüş 3 haftalık olsa bilem. benimki beni hiç görmedi zavallım. anneannem hasta oldugu için ve ona bakmak zorunda oldugu için gelemedi. ama inşallah 2 haftaya kadar gelicek.. hatta 10 güne kadar. düşündükçe çok heyecanlanıyorum. eşimin annesi burda yakınımda ama annem de görsün onunla da bişiyler paylaşayım istiyorum. inşallah o gelene kadar doğurmam..

bu arada gece kuşları yok mu yaa. çok sıkılıyoruz biz kızımla. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…