2008 Aralık Anneleri

valla eşim 4 kilo ve ayaktan doğmuş.. hep söylerim. neden olmasın edoşum.. ters diye aslında normal yaptırmayanlar doktorlar.. yapılamayacak bişiy değil yani..

Bence de mümkün.Hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Bu arada ayaklarımı uzattım şimdi,kızım harekete başladı.Fakat garip bi şekil aldı ilk defa.Sağ göğsümün altında çıkıntı yaptı.Kafası vardı en son o tarafta.Canı sıkıldı heralde.Değişik pozisyonlar alıyor

Doğur sen zaten bayramdan önce.Gelir gelir,merak etme.Bayrama kalmaz senin kız dediğin gibi.

hadi hayırlısı belkim seninki de dönmüştür.. bak eminenin kaçıncı haftadan sonra döndü.. belkim o hissettiğin tontiş ayaklarıdır.. ay yirim o ayaklarını şeker fasulyesinin..

bence de aralığın başına kalmaz doğururum ben.. inatçı bi kızım var ama bakalım bu konuda nasıl davranacak..

Ben de her gece en hareket li olduğu zamanlarda gözümü kapatıp döndüğünü hissettiğime odaklanıyorum ama ertesi gün,o minik ayacıklarını barsaklarıma pıtır pıtır vurduğunu hissediyorum ve aynı şekilde durduğunu anlıyorum.Tabii ümidi kesmiş değilim.Bir yandan da onun için hayırlısı sezeryanla doğmasıdır belki diyorum.Bu sebepten de illa ki dönsün diye bir istek yok içimde.Ne bileyim.Ne düşüneceğimi de şaşırıyorum.Çok düşündüm mü kafam karışıyo.Mümkün olduğunca zamana bırakıyorum ve düşünmemeye çalışıyorum.

Oooh yandan!!Nez yine coşturuyo vallahi.

aman bence de kafaya takılcak bişiy yok. millet kendi isteğiyle sezeryana giriyo.. bi de sancı çekip çekip girmek zorunda olanlar var ki onların durumu hele çok daha vahim.. ben hayırlısını diliyorum, ama normalden mi sezeryanden mi korkuyorsun diye sorarsan sezeryandan çok korkuyorum derim ben.. kızım da nezle birlikte coştu, aman babası görmesin.. çok kızar oynak kız çocuklarına.. aman işte o da ağır adam sevmiyo ööle şeyleri.. ama fıtrat canım napalım kızlar oynak oluyo.. göbeğimin hareketlerini çekmeye kasıyorum akşamdan beri.. öyle coştu ki kızım, kıpır kıpır.. inşallah yakalıycam güzel çekimler.. inat ettim

Ben de sezeryandan korkanlardandım ama bu konuda bana moral verecek ne kadar yazı varsa okudum ve zorla da olsa o korkuyu yendim.Tabii olay anında sakin olur muyum olmaz mıyım bilemiyorum.Genellikle insanların çok heyecanlandığı durumlarda inadına çok sakin olurum ben.Bakalım doğumda nasıl olcam.

Biz ailece kıpırdak kızları çok severiz.Babam da beni hep oyun havalarıyla oynatarak büyütmüş.Hareketli şarkıları duyduğumdaki heyecanım kızıma yansıyordur herhalde.Onun da oynak olması kaçınılmaz yani:)

kızlar sizi de uyku tutmamışa benziyor bu saatte benim gibi buralarda olduğunuza göre aralık annelerinin de uykusuz geceleri başlamış anlaşılanmirmirmirmir

peki epidural mi yapıcaksın yoksa genel anestezi mi tabii sezeryan olursa.. ne düşünüyorsun bu konuda.. ben şahsen bayılmaktan korkuyorum da.. ööle bişiy olsa epidural tercih ederdim heralde..

lavinya hoşgeldin bacım.. biz gece kuşlarıyız aralık annelerinin.. artık heyecandan mı stresten mi bilemiyorum tabii bu uykusuzlukların nedenişakkıdı

doğru bir tercih.. ama bana nedense denin kız dönecekmiş gibi geliyo. hadi bakalım hayırlısı olsun.. sağlıklı bir doğum olsun da nasıl olursa olsun

Etrafımda da kim duysa göbeğime bakıp doğuma kadar döneceğini söylüyor.Dediğin gibi hayırlısı nasılsa öyle olsun,yeter ki sağlıklı doğsun.

Canım benim içim uyumaya başladı sanki.Yatarsam uyuyacağım sanırım.Sen de sabahı bekleme istersenDozunda sabahlayalım der gibi oldu:))Öptük sizi kızımlaa.s.

yat canım.. ben bugun misafirleri yolcu ettikten sonra bi yatmışım.. valla o kadar çok uyumuşum ki hala felfecir gözlerim:) kızım da kıpırdak fadime.. yatsam da uyutmıycak sankim.. bakalım belkim sıkılırım da ben de yatarım... tatlı rüyalar ikinize de..

canım az kaldı ama benim kızımın gelmeye pek niyeti yok haftalardır uyku uyutmuyo benim zilloş kızımkaydirigubbakcemile2

aramızda 1 hafta var lavinya.. bir haftaki önceki halinden farklı mı hissediyorsun şu anda, yoksam aynı mı? yani doğum denilen şey acaba birden mi başlar yoksa kendini hissettirir mi? benden daha yakın görünen biri olarak merak ediyorum hissettiklerini:)

canım yaklaşık bir haftadır hafif hafif sancılarım başladı belim hele de çok kötü 3-4 gündür olmuyordu pek sancım rahattım ama bu gece karnımda ağrımaya başladı ama rahatsız edici değil pek bakalım geçmezse yarın hastahaneye gidicem normlade kontrolüm pazartesi ama umarım bir an önce teşrif eder meleklerimiz...
sende başladımı hiç sancılar

canım doğum sancısı gösterir kendini karnındaki kasılmalar,kasıkğa belden doğru gien sancılar bunların sürelerini takip etmek önemli olan beimki öyle düzenli değil istirahatle geçiyo çok şükür

yok canım yaa ben de sancı filan.. gerçi ben bugune kadar kasılmam da yok diye biliyodum ama rahatsız edici bişiy diye hayal ettiğimden o bebeğin toplanmalarını kasılma sanmıyordum. cehalet işte.. yani belki sancım oluyordur farketmediğim ama hafif bel ağrıları dışında bişiy hissetmiyorum.. nst de de herşey normal görünüyo.. salı günü benim de kontrolüm. inşallah sağlıkla teşrif eder melekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…