2008 Aralık Anneleri

günaydın anneler.. umarım herkes bebekleriyle beraber iyidir..kocimi işe yolladım yavrum pazarları bile çalışıyor hafta içi izinli olup beni hastaneye götürebilmek için..o işe giderken içim bir tuhaf oluyor.çok özlüyorum ben kocimi ya zaten evde olmaya alışık değilim can sıkıntısıyla geçiyor günlerim..bu arada şafa kaç konusuna yazmıştım ama belkiokumayan vardır.. doktorum mecburi sezeryana karar verdi ayın 2 haftaya kadar alırız dedi ayın 28 i oluyor..korkuyorum bir taraftan sevinç ve heyecan yaşıyorum.Allahım sağlıkla kollarıma almamı nasip etsin inşallah cümlemizin yavrusunuda benim yavrumuda..

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
gece kuşlarımız kaynatmış yine süpersinz :))
nurgüncüm hayırlısı olsun bacım :)
çok öpüyorum hepinizi a.s.

nurgüncüm valla ben de çok özlüyorum eşimi.. hep yanımda olsun benle ilgilensin istiyom. herhalde sona yaklaştık diye, bilmiyorum.. sezeryan tarihiniz hayırlı olsun.. galiba aralık ayı içerisinde çok az doğuran olucak bizden. genelde kasım sonu dikkat ediyorum da..

eminecim sen de hoşgeldin bacım.. biz iyiyiz maşallah kızımla siz nasılsınız? geceleri edoşum da olmasa naparım bilmiyom valla.. çekilmez yoksa yahu:)

teşekkürler kızlar.. fascım haklısın sona doğru yaklaştıkça iyice hassas olmaya başladık eşim sürekli benle ilgilensin istiyorum hep yanımda olsun nazlasın istiyorum..bencede kasım sonu çoğunluk doğuracak sezeryan yada normal aralıkta 3-5 kişi anca doğurur gibi geliyor ama doğum hikayelerimizi aralık annelerine yazalım sakın kasıma yazmayın kızlar..benim zaten satıma göre aralık 5 görünüyordu doğum tarihim doktorum 1 hafta öncesinden alıcaz dedi hayırlısı olsun bakalım..

İyi Pazar'lar güzel annelerhihoyyyt
Kaynattık vallahi Emine'cim.N'apalım bizde saatler biraz ters işliyor:1rolleyes:

Nurgün'cüm benim de eşim bugün çalışıyor ama zaten hafta içi bir boş günü var.İşi öyle gerektiriyor.Senin eşin fazla mesai gibi mi çalışıyor böyle?Bir de doğumun haftaiçi olup olmayacağını bilemeyiz değil mi?Sonradan kolay izin alabilsin diye mi çalışıyor Pazar günleri de?Anlayamadım da..
İlgi istemen de gayet doğal.Bizim Fas'la eşlerimize neler çektirdiğimizi okumadın galibaşakkıdıGece döktürdük.
Sen de Aralık'ı beklemeden doğuracaklardansın demek.Hayırlısı olsun canım.Sağlıkla gelir bebişin inşallah.

iyi pazarlar herkese kızlar.hihoyyytbugün çok mutlu uyandık kızımızla,babamız kahvaltı hazırlamış bize.çok sevindim ya..allah başımızdan eksik etmesin onları.

bide bebişler geldimi evimize düşünsenize süper olcak ya..rabbim herkese nasip etsin.

gece kuşları kaynatmışsınız,aslında bende uyumadım osaatlerde,oturamadım pc başına belimin ağrısına.maşallah sizlere kuzucuklarım:teytey:

ilkimcim sorma dün eşimle çarşı pazar baya yürüdük 4km yakın :))
akşamda bel ağrısı fena oldum tabi bi ara hastaneye gidelimmi bile dedim yani düşün :))
neyseki uyuynca geçti :)
maşllah size ilkimimm maşllah

iyi pazarlar kızlar
bugün çok keyfim yok mide bulantısı filan var offf bi geçse hayırlısıyla
az kaldı sabredecez artık
az önce eltim aradı ıkıa ya gidiyolarmış benide çağırdılar evede durmaktansa gidiyim bari değişiklik olur

aman aman bu ne şenlik böyle pazar pazar maşallah aralık annelerine
nurgülcüm kasıma yazmak olur mu hiç, biz aralık anneleriyiz.. herkes doğum hikayesini burada yazacak tabii ki.. modlara ispiyonlarım valla kasım annelerine yazan aralık annelerini:)
gece çok güzel muhabbetler oldu, iyi oluyo böyle.. ilkim keşke gelseydin sen de..

selam kızlar iyi pazarlar nurgüncüm sana da hayırlı olsun..korkma inşallah herşey yolunda gider..:teselli:

Çık Ballım bence de.Evde otur otur ağrılarımız artıyo.Kafan dağılır çıktın mı.

Ya kızlar Elifcino yok ortalarda.O da mı doğurdu acaba.En azından okumaya gelirdi yazmasa da.

cnm benim eşim hafta içi izinli olmak ve beni hastaneye götürüp getirebilmek için pazarları mesai yapıyo.. yani pazar yerine hafta içi izinli oluyor..hem mesai parası alıyor hemde hafta içi işlerimizi yapıyoruz..doğum da zaten resmi olan 3 gün doğum izni mevcut onun dışındada bu sene kullanmadığı doğuma sakladığı 15 gün izni var izinden yana sıkıntımız yok çok şükür..valla bende eşime baya çektiriyorum adamcağızda kızıp bağırsamda gülüyor güzel şeyler söylüyor bana..garibim bazen çok kötü olduğumu düşünüyorum..Evet ya aralıkğı beklemicez hayırlısıyla kasım sonunda yepyeni fırından yeni çıkmış bir doğum hikayesi okuyacaksınız.. Bütün ayrıntılarıyla yazıcam inşallah çünkü bende ayrıntılı okumak isterim hep..

slm kızlar ayağını sürüdü zeynep heralde pıtır pıtır dökülcez galiba ben son aralık annelerinin arasındayım ama sürpriz yaparmışım
çok ksılıyo karnım bugün 1 damla sütte geldi çantamda hazır
oooo acele edin karışmama geçerim hepinizi

çelikcim mehmet efemiz sağlıkla gelsinde biz yolları açtık arkandan tezahürat yapıyoruz..nasılsa hepimiz pırtlatıcaz ha önce ha sonra..

cicilerini yıkadım dün nurgüncüm zaten sabırsızım hepten dayanamaz oldum 41 gün çok geliyo bana yaw seninde dediğin gibi sağlıkla gelsinde
bide zeynep çok az kilo almıştı bebişide maaşalllah kilolu doğmuş eski formuna kavuşmuştur bizimki gelsede bi kaynatsak

Bende henüz doğru dürüst bi kasılma falan yok. Arada belim biraz ağrıyo. Göğüslerimi sıkınca çok az açık renk bi sıvı geliyo ama büyüme yok hala hamile kalmadan önceki çamaşırlarımı kullanıyorum. Doğumdan sonra büyürmüş kızımın memecikleri :)
Kızım çok çok hareketli maşallah, sanki ''yeter artık beni burdan çıkarın'' der gibi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…