- 7 Mayıs 2008
- 1.342
- 31
- 158
- 44
- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.501
günaydın anneler.. umarım herkes bebekleriyle beraber iyidir..kocimi işe yolladım yavrum pazarları bile çalışıyor hafta içi izinli olup beni hastaneye götürebilmek için..o işe giderken içim bir tuhaf oluyor.çok özlüyorum ben kocimi ya zaten evde olmaya alışık değilim can sıkıntısıyla geçiyor günlerim..bu arada şafa kaç konusuna yazmıştım ama belkiokumayan vardır.. doktorum mecburi sezeryana karar verdi ayın 2 haftaya kadar alırız dedi ayın 28 i oluyor..korkuyorum bir taraftan sevinç ve heyecan yaşıyorum.Allahım sağlıkla kollarıma almamı nasip etsin inşallah cümlemizin yavrusunuda benim yavrumuda..
İyi Pazar'lar güzel annelerhihoyyyt
Kaynattık vallahi Emine'cim.N'apalım bizde saatler biraz ters işliyor:1rolleyes:
Nurgün'cüm benim de eşim bugün çalışıyor ama zaten hafta içi bir boş günü var.İşi öyle gerektiriyor.Senin eşin fazla mesai gibi mi çalışıyor böyle?Bir de doğumun haftaiçi olup olmayacağını bilemeyiz değil mi?Sonradan kolay izin alabilsin diye mi çalışıyor Pazar günleri de?Anlayamadım da..
İlgi istemen de gayet doğal.Bizim Fas'la eşlerimize neler çektirdiğimizi okumadın galibaşakkıdıGece döktürdük.
Sen de Aralık'ı beklemeden doğuracaklardansın demek.Hayırlısı olsun canım.Sağlıkla gelir bebişin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?