2008 Aralık Anneleri

Göster ama elletme :roflol: Kıs görünce dayanamıyo napsın :roflol::roflol:

Sağolun kızlar.. Dur ben ona diim erken doğum oluyomuş diye, bidaha elini bile sürmez sırnaşık şey

o sütler çok kıymetli burcucum.. bebişe lazım.. benim duştan sonra bazen çamaşırıma akıyo, ay nasıl üzülüyom bi bilsen.. antibiyotik onlar antibiyotik:)

aslında ben süt konusunu çok takntı yapıyorum.ya gelmezse ya olmazsa sütüm.memişler gayet iyi ama inş.gelir yaaa.

gecen tv de bi cocuk doktoru çıktı.. anneler ilk günler sütüm az diye endişe etmesinler dedi.. bebeklerin ilk 2 hafta mideleri bilye kadar oluyormuş.. e o bilye kadar mideye o kadarcık süt yeter de artar bile dedi.. sonraki 2. haftada biraz daha büyür zaten eme eme de süt üretimi artar dedi.. aslında bilinenden farklı olarak gerçekten foşur foşur süte gerek yok ilk haftalarda.. ay yerim ben onların bilye kadar olan midelerini.. emcekler büyücekler allaaam yaa.

evet canım bilye kadarmış mideleri.kurban olurum onlara ben yaa.ilk ağız sütünü özellikle vermemiz lazım.allahım emzirmek bile ne güzel duygudur dimi

merhaba kızlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim nedense. karnım ağrıyor. bu doğum sancıları nasıl olur nasıl başlar su gelemeden nişan gelmeden olurmuş onu biliyorum. birde bacaklarımda öyle bir ağrıyorki anlatamam.
yarın nst girmek için randevu vermişti dr yarına kadar bişi olmaz inşallah evde ne eşim var nede ulaşabileceğim yakınımda insan. offf ya offf kızlar bana akıl verin ne oluyor bana. bu uzun süreli ağrılar normalmi yani?

canım öncelikle çok geçmiş olsun.
eğer düzenliyse ve uzanınca geçmiyorsa doğum sancısıdır.
geçmesse ve hastane yakınsa bi git derim.
bide kasım annelerine sor istersen.
haber bekliyoruz cnaım:1hug:

sağol canım ya biraz hamur filan yaptım ağrı başaladı bi ılık bi duşla geçermi diye gircem şimdi bakalım. sonrası allah kerim artık

Geçmiş olsun Elvira.Ben de pek iş yapamıyorum son zamanlarda.Kasıklarıma doğru sancı giriyor.Evde tek başınaysan duşa girmek için eşini bekle canım.Dinlen bol bol.Geçer inşallah.

merhaba kızlar.biraz dolaştık kızımla geldik.artık öyle fazla uzun süreli yürüyemiyorum.aşağıya doğru iniyor sanki,baskı yapıyor.sizlerde iyisiniz inş.
elviracığım geçti mi sancıların.

Elvira telefonla ulaşamaz mısın doktoruna?Yani inşallah geçer falan dedim ama sancının boyutunu sen hissediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…