2008 Aralık Anneleri

edocum bizde iyiz canım çokşkr :) hava çok güzeldi buğün orası nasıldı?ağrın sızın yoktur umarım=?

Burada da hava çok güzeldi bugün.Ben yan apartmana anneme kadar gittim sadece.Ağrım yok çok şükür.

Hoşgeldin İlkim'cim.Ben de çok yürüyemiyorum.Benim göbeğimin üst kısmı öne doğru geriliyor çok yürüyünce.Popoyu dayıyor kızım.Dışarı çıkıp kendi de gezmek istiyo sanki:CüvCüv:Aşağı da baskı yapıyor tabii dediğin gibi.Dinlene dinlene geziyorum ben de.

ağrı olarak geçti gibi öyle şiddetli yok şuan ama karnım açıyor ve çok sert taş gibi oldu.
doktoruma ulaşamadım şuan ama elim telde. gerçi bişi yoktur aslında ama ben telaş yapıyorum.
sabah bi olsa hemen gidicem şimdi gitsem elleşcekler falan filan başak bi doktor bakacak bir sürü iş zaten sitres oldum tahammül edemicem herhalde.
yatayım bari belki uyuyunca geçer allahım yardımıcızmı olsun.

online dan takip ediyorumda.bi arkadaş hamileymiş ama kendini hazır hissetmiyomuş,ısınamıyorum diyo.ben böyle şeye çok kızıyorum ya,çok sinirleniyorum.millet çocuk sahibi olmaya can atıyor,rabbim veriyo hatalı oluyo ya.ablam bebek hasretiyle mücadele ediyo mesala.neyse uzatırsam olmıcak

elvira iyimisin canım

iyi akşamlar kızlar yarın yeni bir haftaya giriyoruz ve bu benim için bir hafta daha doguma yaklaşıyorum demek çooook güzel..yalnız bu aralar bebeğim çok fazla hareket etmiyor sanki o iyi değilmiş gibi hissediyorum bu durum da beni üzüyor sanırım geçirdiğim stresli günler onu da etkiledi karnım da çok sertleşmeye başladı şeyim de zonkluyo(bu arada bu kimin tabiriydi:)ay siz çok yaşayın emi) kızlar bilemiyorum yaa tedirginim doktora da bir hafta önce gitmiştim 3 hafta sonra gel demişti yarın gitsem mi acaba doktorum çok ilgisiz yaa numarası bile yok bende arayamamki..

herkese iyi akşamlar.. iş yaptık kızımla, hazır babası evdeyken.. şimdi de yemek yiyip yürüyüş yapıp geldik.. valla biraz yorulmuşuz herhalde... duş alıp yatmak istiyorum..
elvira canım geçmiş olsun.. aman dikkat et bugunlerde her an herkes doğurabilir gibi geliyor bana.. inşallah yarın herşey normal çıkar..
serpil canım sen de bence bir an önce doktorundan telefonunu iste.. çok önemli, bence her an telefon açıp danışabilmelisin.. valla bugun benim de belim ağrıyo ve şeyim zonkluyo.. artık sona yaklaştık ya ondan diyorum ben.. bu arada şeyim zonkluyo ilkimciğimin lafıydı diye hatırlıyorum ben:)
öptük hepinizi kızımla..

aynen gıdıklanır gibi zonkluyor haklısın fas cım sen de doktorun telini almam gerekir ama doktorum uzak duruyor yakın ama uzak işte ya da ben erkek oldugu için öyle hissediyorum..tecrübesine güvendiğim için bu doktoru tercih ettim yoksa bayan doktorlarla bu anlamda iletişim daha iyi olabiliyor..bayan doktorlarda da nedense benim gördüğüm özgüven eksikliği var..neyse az kaldı artık konuşmanın faydası yok..

valla ben burdayım canım da belim ve sırtım ağrıyo yaa oturamıyom fazla bilg başında..başka da kimse yok henüz herhalde..yatsam yatamıyorum uyuyamıyorum oturamıyorum offf hiçbişeyi uzun süre yapamıyorum..

canım sorma bende öyleyim gündüz hayatım yemek yiyip uyumaktan ibaret azcık iş yapsam yorulup acıkıyorum :)
geceleride dönmek zehir neyseki az kaldı .
ozamanda bebişlerimiz olcak inş a.s.

emineciğim ablam iyi allaha şükür.sonuçları iyi çıkıyor,6.ayına girdi oda.sağ sağlim inş.bekliyoruz yiğenimi.onunda tosunu olcak. ay bide ben hala oluyorum kızlar temmuzda.yengemde hamile 1aylık.

sıraya dizildik,annemlere peş peşe torunlar geliyo valla

ay canım gördüm şimdi,çok tatlı.bende böyle model düşünüyordum.son anda fikir değiştirmiştim.cibinliğide yeşil dimi.çok güzel.allah güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…