2008 Aralık Anneleri

saol canımm.
bizde dün aldık çok beğenerek 2ve3numaralı meleklerimizi düşünerek ortak bir renk aldık yatak odamızada yerleştirdik.çekmecelere giysileri koydum :) Süper oldu .
çok güzel duygularmış bunlar yaaa.allah isteyen herkese nasip etsin inş.
o küçük yatağa minicik bebeğimizn yatacağı fikri bile heyecan verici a.s.

Gözün aydın ilkim'cim.
Benim kız artık az hareket ediyo kızlar ya.Demin eşime onu söylüyodum.Şİmdi barsaklarıma ayacıklarıyla ritm tutuyo.

Hip hop müziklere tepki veriyo benimki.Alıştırcam ben onu oynamaya,hele bi doğsun da.
Emine'cim ben de park yatağına bakıp içinde hayal ediyorum minnoşumu.Çekmecelerine mini mini giysilerini katladım koydum.Çıkarıp giyilmeyi bekliyo cicileri.Ben de düşündükçe içim bi hoş oluyo.

ii aksamlar kizlar ya kafama bir sey takildi gelip sizede sorayim dedim bir ara bu sitede bisey okumustum dogumun ne kadar yaklastigi konusunda bir bayan demistiki yere oturuyomusuz ve belimizi 90 derece duvara yasliyormusuz tam ve dik bir sekilde.ondan sonra bacaklari birbirine dogru kapatacakmis eger bacaklar kapanamiyorsa bu dogumun yaklastigina isaretmis demisti ama yok eger tam kapatabiliyosak doguma daha var demisti bende bi deneyim dedim ama bacaklarimi kapatamadim acaba siz boyle bisey duydunuzmu ve oyle oturdugunuz zaman bacaklarinizi kapatabiliyomusunuz benim icin bir denermisin kizlar ve haber verin bekliyorum

Lora'cım ben her açıda bacaklarımı kapatabiliyorum ama bu yazdıklarını ilk defa okuyorum.Daha önce de duymamıştım.

Lora'cım ben her açıda bacaklarımı kapatabiliyorum ama bu yazdıklarını ilk defa okuyorum.Daha önce de duymamıştım.

ne bileyim ben de oyle okumustum ama o zamanlar hamile olmadigim icin pek ilgimi cekmemisti ama bir gun kalirsam diye okumustum demek sen kapatabiliyosun tam tarif ettigim gibimi yaptin cnm ben niye kapatamiyorum peki acaba dogruluk payi varmidirki valla panik oldum simdi edolinacim sen toplam kac kilo aldin cnm

İyi geceler Emine ve kareteci oğlua.s.

Lora bence göbeğin aşağıya inmesiyle,yani bebeğin kafasının yerleşmesiyle alakalı bu deneme.Benim kızın kafası aşağıda olmadığı için hala göbeğim aşağıya düşmedi.Yani bacağımı kapatmam için bir engel yok bende.

peki sence kafasi asagi yerlesmisse dogum yaklasmismi demek edolina ne biliyosun bu konuda cnm valla iyice kuskulandim simdi yav

20 kilo aldım canım ama kiloyla alakalı değil bence.Az önce yere oyurup aynen dediğin şekilde denedim.Göbeğim biraz daha aşağıda olsa kapatamıcaktım ama henüz o kadar aşağıya inmedi dediğim gibi.

Bence panik yapma canım.Kağan Kocatepe'nin internet sayfasını takip ediyorsan orada sanırım bu konuda bilgi vardı.Öyle yerleştiği anda doğum gelmiyor.Zaman alıyor kafanın tam yerleşmesi.Senin daha sancın falan da yok ortada.Egzersize gitmiyor musun sen hala?Oradaki hemşirelerden bilgi aldığını söylüyordun.Bu konuda da danışabilirsin herhalde.

sali gunu kontrolum var cnm artik dr a soracam bakalim ne diyecek ama ne bileyim birden oyle aklima gelince sizlere sorayim dedim artik saliya kadar icim icimi yer erken dogum riskim falan yok ama ne bileyim iste insan yinede sormadan edemiyor isallah benim kerata 2 hafta daha dayanir tek dilegim bu valla 36 haftaligi tamamlasin sonra ne zaman isterse buyursun gelsin artik allah yüzümüze baksin ne güzel sizler 36 haftayi bitirmisiniz bile darisi basima öff ya zamanda gecmek bilmiyoki bugun ruyada gordum zaten dogum yapiyormusum rüyada artik herseyin hayirlisi bakalim

Hepimizde arasıra huzursuzluk,endişe var artık.Ne de olsa çok yaklaştık sona.İnşallah senin bebeğin de zamanında,sağlıklı gelir canım.Aksini düşünme sakın.İyi olanı düşün,iyi olsun.Doktorunla da görüşmen yakınmış zaten.Benimki ay sonunda.O zamana kadar doğurabilirm bile düşünsene.Öyle kaygısızyani adam.Ama ben kızımı sağlıklı doğurmakta kararlı bir anneyim:CüvCüv:
Allah hepimizin bir avazda doğurmasını nasip etsin.

arkadaşlar ya du tür bişiy başına gelen varmı?geçen hafta iki kere burnum kanadı.üç gün arayla,ikinci kanamada tansiyonumu ölçtüm 15,10 du.normalde hep düşüktür.bebeğime zarar verirmi acaba.kontrolüm 10 gün sonra doktorumlada görüşücem bu konuyu.bilgisi olan varmı?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir :) güzel biir hafta diliyorum herkeze.
ezgicim malesef bu konu hakkında benim bir bilg yok.dr ara bence.
umarım önemli bişey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…