- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.561
Lora'cım ben her açıda bacaklarımı kapatabiliyorum ama bu yazdıklarını ilk defa okuyorum.Daha önce de duymamıştım.
İyi geceler Emine ve kareteci oğlua.s.
Lora bence göbeğin aşağıya inmesiyle,yani bebeğin kafasının yerleşmesiyle alakalı bu deneme.Benim kızın kafası aşağıda olmadığı için hala göbeğim aşağıya düşmedi.Yani bacağımı kapatmam için bir engel yok bende.
Bence panik yapma canım.Kağan Kocatepe'nin internet sayfasını takip ediyorsan orada sanırım bu konuda bilgi vardı.Öyle yerleştiği anda doğum gelmiyor.Zaman alıyor kafanın tam yerleşmesi.Senin daha sancın falan da yok ortada.Egzersize gitmiyor musun sen hala?Oradaki hemşirelerden bilgi aldığını söylüyordun.Bu konuda da danışabilirsin herhalde.
sali gunu kontrolum var cnm artik dr a soracam bakalim ne diyecek ama ne bileyim birden oyle aklima gelince sizlere sorayim dedim artik saliya kadar icim icimi yer erken dogum riskim falan yok ama ne bileyim iste insan yinede sormadan edemiyor isallah benim kerata 2 hafta daha dayanir tek dilegim bu valla 36 haftaligi tamamlasin sonra ne zaman isterse buyursun gelsin artik allah yüzümüze baksin ne güzel sizler 36 haftayi bitirmisiniz bile darisi basima öff ya zamanda gecmek bilmiyoki bugun ruyada gordum zaten dogum yapiyormusum rüyada artik herseyin hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?