2008 Aralık Anneleri

nerlerdesin sen kız.bebeğin nasıl iyimisin canım.bizler aynıyız şafak sayoyoruz.zeynebimiz doğum yaptı ilk aralık annelerinden.senden ne var ne yok

ilkimcim iyiyim canım sağol sen nasılsın bebişim iyi bi problem yok çok şükür bizde gün sayıyoruz artık hazırlıklar bitti miniğimize kavuşmayı bekliyoruz. okudum canım zeynebi çok sevindim ve heyecanlandım zeynep sırasını savdı darısı bizlerin başına inşallah hayırlısı ile.

biraz sancım oluyor ama dinlenince geçiyor haftada bir kontrole gidiyorum nstye falan girdik.herşey normal allahıma çok şükür sezeryanlık bi durumun yok diyor doktor.bende normal istiyorum ama bilmiyorum ya karışık kafam herşeyin hayırlısı olsun inş. senin durum nasıl?

aynen canım bende hep normale şartladım kendimi ama artık korkmaya başladım yaklaştıkça çok duygusallaştım hep ağlamak geliyor içimden kendimi çok garip ve şaşakın hissediyorum

bütün aralık annelerine iyi haftalar, benim oğlan beni dün felaket korkuttu kızlar bu arada, dün bir arkadaşımı kendi doktoruma götürdüm, doktorda beni görünce hadi nst gir dedi,( normalde haftada iki kez giriyordum zaten,) normalde yarım saatte bitiyordu işim ancak 1,5 saat boyunca nst bağlı kaldım, sürekli gelip kontrol edip aralarında konuştular ancak bana hiçbirşey söylemediler, sorun mu var dedim hayır dediler ama ben acayip panik yaptım, eşimi filan çağırdım, doktor daha sonra perşembeden sonra en ufak bir rahatsızlık hissedersen hemen sezeryana alırım hergün hastanedeyim dedi, kendini iyi hissetmezsen hiç beni aramadan direkt hastaneye gel , gündüzse ben yaparım ancak gece olursa nöbetçi doktorun takdiri doğrultusunda işlem yapılır dedi ve ben dün geceden beri acaba geliyormu diye paniğe kapılmaya başladım, halbuki belirgin hiçbir rahatsızlığım yok yani ağrı sızı filan başlamadı daha bende, çok nadir kasılmalarım var gibi, ama anladım ki artık sona gelmişim her an herşey olabilir , uzun oldu kusura bakmayın ama hala kendimi dinliyorum sürekli acaba bir değişiklik var da ben mi anlamıyorum diye

doru cum peki doktor bir açıklama yapmadımı sana en azından içini rahatlatsaydı.seni telaşa sokup göndermiş şimdi sürekli tedirgin olacaksın buda seni ve bebeği etkileyecek.

doru cum peki doktor bir açıklama yapmadımı sana en azından içini rahatlatsaydı.seni telaşa sokup göndermiş şimdi sürekli tedirgin olacaksın buda seni ve bebeği etkileyecek.

sordum , bir sorun yok sadece sende şeker olduğu için tedbir amaçlı tuttum dedi ama ben dünden beri resmen doğuruyorum modunda ortalıkta dolaşıyorum, Allahtan yarın gene nst günüm bu sefer birşeyler söyler herhalde

kızlar merhaba,
bebişi donmeyen anneler cumartesi bir ahbabımız normal dogum yaptı bebek son hafta donmuş, dondugu gibi de pirtlamış... Endiseye mahal yok.

merhaba kızlar,

doru geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. çokda panik yapma etkiler bu seni. inşallah bir sorun yoktur doktor keşke daha tatmin edici bir açıklama yapsaydı. ama canım zaten 37 haftan bitiyor. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini. (hepimiz inşallah)

meltem hoşgeldin, nerelerdesin sen bi gittin pir gittin? nasıl gidiyor? bebişimiz nasıl. evdesin değilmi?

merhaba anneler..
ya ben emin olamıyorum ama bugün aynada karnıma bakınca sanki inmiş gibi geldi.
psikolojik mi bilmiyorum.
nasıl anlaşılır bu durum ya:uhm:

9. ay hiç geçmek bilmez diyorlardı da bana hiç öyle değilmiş gibi geliyordu.

Allahım sağ salim kurtarsın inş bizi.
ben her gece rüyamda doğum yapıyorum,cok özledim artık kızımı :))

kızlar, arkadaşların başına gelenleri okudukça panik oldum. seryan tarihinden önce kızlarım gelmek isterlerse diye. hem doktorda demişti herna normal doğum bile olabilir demişti.

neyse bende şimdi temizliğimi falan yaptırdım kardeşime. ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım dimi

ha bide unutmadan sizede söyleyeyim bugün güzel bir haber aldım. kuzenim (aynı zamanda komşum) hamileymiş hemde ikiz :)))))))))) kaç nesildir bizim çevrede bi bende bide onda ikiz oldu :)))))))) bakalım devamı gelecek mi?

dorucum biliyosun ki şeker de moral çok önemli sakın endişe telaş yapma tamam mı zaten 37.haftan olmuş
kızlar 35.haftadan sonra sorun olmuyormuş bebekler sağlıkla doğuyormuş.ve erken doğum initesine gerek kalmıyormuş.

zeamays iyiyim çok şükür bi problem yok evde oğluşumla oturuyoruzbayadır girmeye çalıştım ama sitede onarım vardı galiba. sen nasılsın?

zeamays iyiyim çok şükür bi problem yok evde oğluşumla oturuyoruzbayadır girmeye çalıştım ama sitede onarım vardı galiba. sen nasılsın?

çok sevindim canım, oturun bakalım ana oğul, :CüvCüv:

bizde kızlarımla evde dinleniyoruz erken doğum riski nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır yatıyoruz evde. :CüvCüv:

çok sevindim canım, oturun bakalım ana oğul, :CüvCüv:

bizde kızlarımla evde dinleniyoruz erken doğum riski nedeniyle yaklaşık 1.5 aydır yatıyoruz evde. :CüvCüv:

en iyisi ya yatın dinlenin bende öyle yapıyorum senin sezeryan olacak dime doktor tarih falan verdimi bu arada zeynep kaçıncı haftada sezeryan oldu bilgin var mı çok şaşırdım bebği olduğunu okuyuncahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…