- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.601
en iyisi ya yatın dinlenin bende öyle yapıyorum senin sezeryan olacak dime doktor tarih falan verdimi bu arada zeynep kaçıncı haftada sezeryan oldu bilgin var mı çok şaşırdım bebği olduğunu okuyuncahihoyyyt
...
ve bir soru :
mobilyalı takım alan arkadaslar, mobilyalarda koku oldu mu? odayı ne kadar havalandirdıktan sonra esyaları yerlestirdiniz?
slm kızlar..
goldcum ben dolabı ve karyolası olmak üzere mobilya aldım.. çilekten almıştık hiç koku falan olmadı.. yalnızca montajcıların ayak kokularının çıkması yaklaşık 2 gün aldı.. iğrençti tek kelimeyle:) ama dediğim gibi mobilya kokusu olmadı..
dorucum geçmiş olsun canım.. senin doktor da ortaya bişiy atmış, bari ne oldugunu da sööleseymiş.. pimpirik yapar insanda.. inşallah artık korkulacak bişiy yok ama dert etme
bhk benim de eşim sürekli göbeğin aşşaya indi deyip duruyo. ben de anlamıyorum ama hala nefes darlıkları devam ettiğine göre son derece yukarıda bebeğim diye düşünüyorum.. şahsen artık inse hiç fena olmayacak. annemin dediğine göre hiç inmeden de doğum yapılabilirmiş bazen..
meltem hoşgeldin sen de canım.. zeacım bayaa az kalmış kızlarına kavuşmana.. hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
bizim de yarın kontrolümüz var. çok heyecanlıyız..
ustaların ayak kokusu mu;? :1rolleyes::1rolleyes::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?