2008 Aralık Anneleri

en iyisi ya yatın dinlenin bende öyle yapıyorum senin sezeryan olacak dime doktor tarih falan verdimi bu arada zeynep kaçıncı haftada sezeryan oldu bilgin var mı çok şaşırdım bebği olduğunu okuyuncahihoyyyt

26 kasımda haftaya çarşamba günü sezeryan olacak canım.
zeynepde sanırım 36+2 günlüktü. o da yaklaşım 1 ay falan yattı evde açılması olmuştu. evde dinlenerek geciktirdi 1 ay. ama maşallah bir tosuncuk dünyaya getirdi darısı başımıza :)

ayy valla çok az kaldı ben çok heyecanlanıom artık sanki işler yetişmicek yarım kalcak oğlum çıkıp gelcek gibi geliyo gerçi sancı falan görünmedi nst de ama bellimı olur bu afacanlara

meltem hoş geldin,
dorucum geçmiş olsun valla senin yerine ben heyecanlandım
bhk cım zeynoyu en son burada gordugumde o da göbeğinin çok dustugunden bahsediyordu valla bilemeyecegim...,
pericim gittin mi doktora bişi dedi mi durumlar nasıl?
zea sana ve guzel kızlarına da selam...
emine yatagin tekrar hayırlı olsun
ve bir soru :
mobilyalı takım alan arkadaslar, mobilyalarda koku oldu mu? odayı ne kadar havalandirdıktan sonra esyaları yerlestirdiniz?

merhaba kızlar nasılsınz?
meltem hoşgeldin canım nerelerdesin kız?
zea dünürüm nasılsın canım ? kızlar nasıl?
dorucum çok geçmiş olsun canım a.s.

slm kızlar..
goldcum ben dolabı ve karyolası olmak üzere mobilya aldım.. çilekten almıştık hiç koku falan olmadı.. yalnızca montajcıların ayak kokularının çıkması yaklaşık 2 gün aldı.. iğrençti tek kelimeyle:) ama dediğim gibi mobilya kokusu olmadı..
dorucum geçmiş olsun canım.. senin doktor da ortaya bişiy atmış, bari ne oldugunu da sööleseymiş.. pimpirik yapar insanda.. inşallah artık korkulacak bişiy yok ama dert etme
bhk benim de eşim sürekli göbeğin aşşaya indi deyip duruyo. ben de anlamıyorum ama hala nefes darlıkları devam ettiğine göre son derece yukarıda bebeğim diye düşünüyorum.. şahsen artık inse hiç fena olmayacak. annemin dediğine göre hiç inmeden de doğum yapılabilirmiş bazen..
meltem hoşgeldin sen de canım.. zeacım bayaa az kalmış kızlarına kavuşmana.. hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
bizim de yarın kontrolümüz var. çok heyecanlıyız..

ben zaten emin değilim inip inmediğinden..
ama sanki bugün aynaya bakınca öle geldi gibi..
dediğiniz gibi doğum sırasında da aşağı indiği oluyormuş bu yaramazların.
hiç belli olmuyor..

walla annem pazar günü gelicek yanıma..
en azından o güne kadar beklesin başka da bir şey istemiyorum. :))

...

ve bir soru :
mobilyalı takım alan arkadaslar, mobilyalarda koku oldu mu? odayı ne kadar havalandirdıktan sonra esyaları yerlestirdiniz?

goldcum ben odanın pencerelerini iki gün açık bırakmıştım.
baya boya vs kokuyordu cünkü..
ben bi de baya erken aldığım için takımı eşya yoktu zaten yerleştirecek..

sen de biraz havalandır,sil et falan bir hafta en az bekle derim ben..
koku kolay cıkmıyor..

benim bir arkadasımın bebişi kordonuna dolanmıştı (boynu degil de gövdesi) zaten hayatımda gordugum en buyuk en sivri göbekti ve asaği inemedi hiç, doguma oyle gitti...
mobilyayı esasen bende su bazlı, kursunsuz boyayla boyanmış aldım.. çok arastırdım ama yine de kokuyor gibi geldi, çok sinirliyim... bu gun biraz gitti koku, dun butun gece ruyamda tek tek cekmeceleri sildim, esyaları yerlestirdim cok heves ediyorum ama persembeye kadar bekleyecegim sanirim, siz ne dersiniz?

ustaların ayak kokusu mu;? :1rolleyes::1rolleyes::roflol:

ustaların ayak kokusu mu;? :1rolleyes::1rolleyes::roflol:

vallahi yaa. mobilyanın kokusunu onlar da bastırmış olabilir diye düşündüm şimdi.. bizim mobilya geldi ama dolabın tacı yanlış geldiği için 1 hafta sonra yenisi gelir dediler ve dolabı öylesine kurmuşlardı.. ee ben de nasıl olsa 1 hafta sonra tekrar sökülüp takılacağından boşuna yerleştirmeyeyim dedim.. tabii zor dayandım.. dediğin gibi inan ben de sabaha kadar rüyalarımda onların düzeniyle uğraştım. bence sen 1-2 gün havalandır eger koku varsa. havalar da serinleyecek zaten hemen çıkar kokusu..

kızlar, biz mobilyaları alırken (ki çok erken aldık biraz görgüsüz davranıp:)) hem aldığımız, hem baktığımız mağazalar uyarmışlardı: "kurşunsuz boya olsa bile hazır değil de sipariş üzere yeni yapılacak mobilya alıyor iseniz en az bir ay havalandırmanız gerekir" diye. Havalar güzelken kapı pencere açık havalandırmama rağmen 1-1,5 aydan önce geçmedi kokusu.
Bu arada bizim dolabımız yerleşti hazır, oğluşu bekliyoruz; annesi, babası, yatağı, dolabı....
:1hug:

kızlar bir de sorum olacak, dün akşamdan beri karnımın kasılması hiç geçmedi, sanki daha da şişti gibi geliyor bana, belki normal doğum yapacak olmam ve her an doğum belirtisi beklemem yüzünden çok dinliyorum kendimi ama yine de normal olmayan bir şey var gibi geliyor. Herhangi bir ağrı sancı yok ama neyin nesi bu kasılma fikri olan var mı? normal midir acaba, öyle sert ki karnım

mobilyaların çok iyi havalandırılması lazım doğru ama hemen doğar doğmaz yatırcak olanlar dikkat ese iyi olur fakat biz herhalde yaza doğru yatırırız diye düşünüyorum nasipse ama gerçekten ya eve gelen her montajcı yada tamircilerin ayakları çok piss kokuyo geçende bilgisayarcı geldi bizede koca gün koku geçmedi pöff

valla bana da oyle geliyor aybikecim hatta gozumde bebişim kollarını ve ayaklarını iyice acarak kendine yer acmak için geriniyor gibi hayal ediyorum çünkü sürekli oyle bir his içersindeyim..
bence ağrın, sancın, suyun, nişanın yoksa beklemeye devam :)))

kızlar bu arada bebek odası ile ilgili fikirleriniz için teşekkurler..
butun gun oturup boyle sacma sapan ufak-buyuk seylere kafayı takip eşimi arayıp taciz ediyorum...
Bugun canım yemek bile yapmak istemedi...

kızlar dun dugune gittim orada bir kadıncagız bana dogum anında ne dilersen Allah'tan gerceklesir dedi, siz de bebişleriniz için dogum anında dua edin; yiyen, uyuyan ve okuyan bebişlerimiz olsun

Son düzenleme:
kızlar bende bugün dr gittim
kızım 35+4 günlük 2800 boyuda 47.5cm
suyum fazla çıktı dr şekerden şüphelendi 10 gün sonra nst için çağırdı hergün aç ve tok olmak üzere 2 kere şekerim ölçülecek evde ölçecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…