2008 Aralık Anneleri

bende kızımın mobilyalarını nekadar havalandırdıysamda çıkmadı kokusu.ama yaza kadar beşikte yatırcam.oda yatak odasında baş ucumda durcak yavruşum.ama hergün açıyorum kapaklarını yok anam çıkmıyo.eşyalarınıda yerleştirdim.hergün koklayıp duruyorum acaba kokusu sardımı diye.

balımcım çok iyi kilosu kilosu ve boyu maşallah.benimde suyum fazla yine.dr.korkma dedi endişenecekdurum yok dedi.hatta kontrole bayramdan önceki hafta gitcem.demek seninde fazla suyun

masallah bebişine bu saatten sonra cok onemli olmaz herhalde şekerin çıksa bile degil mi? içini ferah tut... bu arada gobusun de ilk hallerini bildiğimden tam tahmin ettiğim gibi 41 kere masallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün doktora gittim nst için çok güzel birşeymiş doğrusu hiç bitmesin istedim nst yi:asigim:
bebeğimin hareketlerinin çok düzgün olduğunu söyledi önümüzdeki hafta pazartesi tekrar çağırdı nst için ve büyük gün tarihi bir hafta sonu belli olacak inşallah.bu hafta verseniz olmazmı günü dedim her an suyun gelir belki doğurursun dedi anlamadım neden öyle dedi anlamadım:uhm:

dünkü ağrılarımı sordum normal dedi ama bana sanki normal değilmiş gibi geldi. neyse vardır bir bildiği:ecrin_bebek:
çok güveniyorum doktorumuza.:hooray:

bugün çarşıda dün geceki ağrılardan tekrar girdi zehir oldu bugün alışverişim:çok üzgünüm:. ama olsun ben yılmadım yinede bebişimin bütün eksiklerini aldım tabiki kendiminkileride.
:jeyyar:

dün gecek

ballım geçmiş olsun.. bebegine de maşallah.. ama bu saatten sonra seker bile çıksa sıkıntı olacagını sanmıyorum. inşallah bşr sorun çıkmayacaktır merak etme canım..

aybikea beni yanlış anlama ama o kasılma sandığın şey gaz olmasın.. gecen gün bana da oldu da aynısı.. yani bütün gün geçmeyen kasılma mutlaka sancı oluşturur gibi geliyor bana.. goldun da dediği gibi eger nişan yoksa, suyun sancın da gelmiyosa dediğim gibi gazdır o gaz:)

peri dünkü ağrıların nemsiz olmasına sevindim arkadaşım.. su nst de bi tek ben sıkılıyorum herhalde.. maşallah bebeişine de.. sağlıklı olduklarını duymak yetiyor insana ne güzel değil mi:) hadi bakalım hayırlısı olsun..

peri dünkü ağrıların nemsiz olmasına sevindim arkadaşım.. su nst de bi tek ben sıkılıyorum herhalde.. maşallah bebeişine de.. sağlıklı olduklarını duymak yetiyor insana ne güzel değil mi:) hadi bakalım hayırlısı olsun..

sağol fascım inan bende çok sevindim önemsiz olduğu için.hemde çok güzel birşey:asigim:

canım benim aşağıya indi doğrusu. sağlık ocağındaki ebe bebek dönünce aşağıya doğru inme olur dedi birde kafası acı verebilir dedi. :teselli:

kız senin anan mı gelcek pazar günü ay ne duygulandım senağlamasenağlamaşimdi anlatamam. benim anacığım yok offfff offffff :çok üzgünüm::çok üzgünüm:vlla kısakandım şimdi. ablamda ne zaman gelecek belli değil. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Selam kızlar bugun saclarımı kısalttırdım. Malum kıs gelıyor acı acı ve soguklarda hasta olmamak ıcın sacları ıyı kurutmak lazım gelıor. Bende kestırdım sacımı cunku cok zor kuruyorlar.

Bende sunu duymustum eger bacak bacak ustune atamıyorsanız doguma az kalmısmıs. Ama bence bunlara fazla takılıp gunlerı uzatmaya gerek yok. Hem bence herkesın vucut seklı dogum seklı yapısı farklı dı mı?

Benım arkadasımında burun kanaması olmustu onemlı bısey degılmıs ama onemlı olan anne adayının ıcının rahat olması bı tel acıp doktora sormaktan zarar gelmez bence. Gecmıs olsun.

Sen cok yasa emı sana cok guluyorum ben yaa. kaydirigubbakcemile3 Benım de mobılyalarım su bazlı yapıldı. 1 hafta dınlendırdım camları acıp. Sonra temızledık. Ama temızlık ıcın de dıkkat edın arkadaslar her temızleyıcıyı kullandırmayın bebegınızın odasına kokullu parfumlu olmasın. Ben Amway den aldıgınm Loc'u kullanıyorum bebeqımın odasına. Bu arada benden kucuk bı onerı eve gelen tasımacı elektrıkcı vs. ıcın galos bulunduruyorum eve onlara ayakkabı cıkarttırmıyorum hemen galos verıyorum. Alan memnun satan memmnun oluo yanı.

Fas'cım ben de soylemeye korkuyordum hep bende mı tuhaflık var acaba dıe ama bende nst de acayıp sıkılıyorum. Esımle beraber dondurmaları yıyoruz bıtınce hemen kalkmak ıstıyorum o yataktan :icecream: Bı ortak noktamız daha cıktı kasıntılar olarak gamyoncuiremsu

kızlar dun dugune gittim orada bir kadıncagız bana dogum anında ne dilersen Allah'tan gerceklesir dedi, siz de bebişleriniz için dogum anında dua edin; yiyen, uyuyan ve okuyan bebişlerimiz olsun

Bunu bende duydum hatta arekadaslarımın hepsı gelın ayakkabısının altına ısım yazdırır mısalı dılek dosedıler bana ama bu ıs sezeryanda gecerlı dııl bıldıgım kadarı ıle o normal dogum ıcın gecerlı :1ninca:

ay şimdi bayılcam.. yok yok sen benim yıllar önce kaybettiğim gardaşımsın kız incir.. biz de kuaförlendik bugun.. saçlarımı kestirdim manikürümü yaptırdım.. malum son anda nolur nolmaz dedik.. bakımsız kalmayalım kızımlan.. şaka bi tarafa kafa dağıtmak için yaptık bakımla ilgisi yok aslında yanimirmirmirmir

ben de saçımı kestirmek istiyorum, hem bebiş geldiğinde yeni tempo içinde daha da zor olur uğraşmak diye düşünüyorum zaten sinüzitim olması kestirme fikrimi destekliyor. Ama sürekli erteliyordum acaip tembelim bu aralar. Şimdi manikür falan görünce birden aşka geldim gideyim ben de yarın:)
doğum öncesi moral olur hem

kestir bacım kestir.. değişiklik iyidir.. koca göbek olmasın tek değişikliğimiz.. saçımız başımız da değişsin ki dikkati başka yerlere çekelim di mi ama. saçları kesik görenler göbege konsantre olmasınlar

aybikea beni yanlış anlama ama o kasılma sandığın şey gaz olmasın.. gecen gün bana da oldu da aynısı.. yani bütün gün geçmeyen kasılma mutlaka sancı oluşturur gibi geliyor bana.. goldun da dediği gibi eger nişan yoksa, suyun sancın da gelmiyosa dediğim gibi gazdır o gaz:)

niçin yanlış anlayayım fas, aksine sevindim çünkü bingoo. sanırım haklısın gazdı ki şimdi bir problem yok gibi,bütün gün kötüydüm neyse ki şu an rahatım.

niçin yanlış anlayayım fas, aksine sevindim çünkü bingoo. sanırım haklısın gazdı ki şimdi bir problem yok gibi,bütün gün kötüydüm neyse ki şu an rahatım.

ben şahsen eşim gaz dediğinde uyuz olmuştum da.. sancı işte doğum yaklaşıyo diye tutturmuştum.. hahaha adam haklı çıktı.. pırtlatamadım gitti:roflol:

ben de cumartesi kestirdim ama rahatlık olsun diye degil sadece gorsel amaclı oyle uzamıstı ki katları v.s. sekle girmiyordu artık...
hımmm neyle temizleyecegimi hiç dusunmemiştim amwayde her yerde bulunmaz bir ara yesilkoy pazarında satılıyordu carsamba gidip baksam mi? baska neyle temizlediniz kızlar?

hedefim kısacık kestirmek aslında ama tek korkum yüzüm zaten toplu bi de şişerse doğum öncesi, bunalım olacağım dönem katmerlermiyim aynalara bakamayıp.
kendi kuaförüm de karşıda bakalım civarda bulduğum yerdekine güvenip fikir alırım artık:) ama manikür pedikür de iyi gelecek:) hihoyyyt
walla 1,5 aydır gitmiyorum, sanki millete göstermeye mi yaptırıyodum
asıl kendimize yaptırmak lazım dimi

ben prontoyla sildim canım.. amway kullanıyordum ama bıraktım artık.. farketmez bence neyle temizlediğin..

ayy valla bana kalsa kestirirm kısacık ama eşim hep tembihliyo kuaföre gitceem zaman. aman yüreğime indirme, az kestir diyor.. :dilcikar:

mobilyayı aldığım mağazanın sahibi bana sadece suyla silin demişti kızlar, yeterli olur mu bilmem ama o ara adamı bilirkişi ilan ettiğim için dediği gibi suyla silmiştim

evet kızların buyuk telasıydı dogumdan sonra bakımlı gözükmek.(zeynep, zeren, zea...)..hastane odasında manikur pedikurler tam olsun diye konusuyorlardı..normal dogumu beklersek 39. haftadan itibaren her banyodan sonra fön için kuafore mi yollanacagız acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…