- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.621
kızlar bende bugün dr gittim
kızım 35+4 günlük 2800 boyuda 47.5cm
suyum fazla çıktı dr şekerden şüphelendi 10 gün sonra nst için çağırdı hergün aç ve tok olmak üzere 2 kere şekerim ölçülecek evde ölçecem
ben zaten emin değilim inip inmediğinden..
ama sanki bugün aynaya bakınca öle geldi gibi..
dediğiniz gibi doğum sırasında da aşağı indiği oluyormuş bu yaramazların.
hiç belli olmuyor..
walla annem pazar günü gelicek yanıma..
en azından o güne kadar beklesin başka da bir şey istemiyorum. :))
ii aksamlar kizlar ya kafama bir sey takildi gelip sizede sorayim dedim bir ara bu sitede bisey okumustum dogumun ne kadar yaklastigi konusunda bir bayan demistiki yere oturuyomusuz ve belimizi 90 derece duvara yasliyormusuz tam ve dik bir sekilde.ondan sonra bacaklari birbirine dogru kapatacakmis eger bacaklar kapanamiyorsa bu dogumun yaklastigina isaretmis demisti ama yok eger tam kapatabiliyosak doguma daha var demisti bende bi deneyim dedim ama bacaklarimi kapatamadim acaba siz boyle bisey duydunuzmu ve oyle oturdugunuz zaman bacaklarinizi kapatabiliyomusunuz benim icin bir denermisin kizlar ve haber verin bekliyorum
arkadaşlar ya du tür bişiy başına gelen varmı?geçen hafta iki kere burnum kanadı.üç gün arayla,ikinci kanamada tansiyonumu ölçtüm 15,10 du.normalde hep düşüktür.bebeğime zarar verirmi acaba.kontrolüm 10 gün sonra doktorumlada görüşücem bu konuyu.bilgisi olan varmı?
slm kızlar..
goldcum ben dolabı ve karyolası olmak üzere mobilya aldım.. çilekten almıştık hiç koku falan olmadı.. yalnızca montajcıların ayak kokularının çıkması yaklaşık 2 gün aldı.. iğrençti tek kelimeyle:) ama dediğim gibi mobilya kokusu olmadı..
dorucum geçmiş olsun canım.. senin doktor da ortaya bişiy atmış, bari ne oldugunu da sööleseymiş.. pimpirik yapar insanda.. inşallah artık korkulacak bişiy yok ama dert etme
bhk benim de eşim sürekli göbeğin aşşaya indi deyip duruyo. ben de anlamıyorum ama hala nefes darlıkları devam ettiğine göre son derece yukarıda bebeğim diye düşünüyorum.. şahsen artık inse hiç fena olmayacak. annemin dediğine göre hiç inmeden de doğum yapılabilirmiş bazen..
meltem hoşgeldin sen de canım.. zeacım bayaa az kalmış kızlarına kavuşmana.. hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
bizim de yarın kontrolümüz var. çok heyecanlıyız..
kızlar dun dugune gittim orada bir kadıncagız bana dogum anında ne dilersen Allah'tan gerceklesir dedi, siz de bebişleriniz için dogum anında dua edin; yiyen, uyuyan ve okuyan bebişlerimiz olsun
ay şimdi bayılcam.. yok yok sen benim yıllar önce kaybettiğim gardaşımsın kız incir.. biz de kuaförlendik bugun.. saçlarımı kestirdim manikürümü yaptırdım.. malum son anda nolur nolmaz dedik.. bakımsız kalmayalım kızımlan.. şaka bi tarafa kafa dağıtmak için yaptık bakımla ilgisi yok aslında yanimirmirmirmirSen cok yasa emı sana cok guluyorum ben yaa. kaydirigubbakcemile3 Benım de mobılyalarım su bazlı yapıldı. 1 hafta dınlendırdım camları acıp. Sonra temızledık. Ama temızlık ıcın de dıkkat edın arkadaslar her temızleyıcıyı kullandırmayın bebegınızın odasına kokullu parfumlu olmasın. Ben Amway den aldıgınm Loc'u kullanıyorum bebeqımın odasına. Bu arada benden kucuk bı onerı eve gelen tasımacı elektrıkcı vs. ıcın galos bulunduruyorum eve onlara ayakkabı cıkarttırmıyorum hemen galos verıyorum. Alan memnun satan memmnun oluo yanı.
Fas'cım ben de soylemeye korkuyordum hep bende mı tuhaflık var acaba dıe ama bende nst de acayıp sıkılıyorum. Esımle beraber dondurmaları yıyoruz bıtınce hemen kalkmak ıstıyorum o yataktan :icecream: Bı ortak noktamız daha cıktı kasıntılar olarak gamyoncuiremsu
niçin yanlış anlayayım fas, aksine sevindim çünkü bingoo. sanırım haklısın gazdı ki şimdi bir problem yok gibi,bütün gün kötüydüm neyse ki şu an rahatım.
kestir bacım kestir.. değişiklik iyidir.. koca göbek olmasın tek değişikliğimiz.. saçımız başımız da değişsin ki dikkati başka yerlere çekelim di mi ama. saçları kesik görenler göbege konsantre olmasınlar
hedefim kısacık kestirmek aslında ama tek korkum yüzüm zaten toplu bi de şişerse doğum öncesi, bunalım olacağım dönem katmerlermiyim aynalara bakamayıp.
kendi kuaförüm de karşıda bakalım civarda bulduğum yerdekine güvenip fikir alırım artık:) ama manikür pedikür de iyi gelecek:) hihoyyyt
walla 1,5 aydır gitmiyorum, sanki millete göstermeye mi yaptırıyodum
asıl kendimize yaptırmak lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?