2008 Aralık Anneleri

((Bu arada benden kucuk bı onerı eve gelen tasımacı elektrıkcı vs. ıcın galos bulunduruyorum eve onlara ayakkabı cıkarttırmıyorum hemen galos verıyorum. Alan memnun satan memmnun oluo yanı.))

incir çekirdeği aklınla bin yaşa, bundan sonra bi köşede galoş bulunduracağım ben de kesin, bi ara evde suyla ilgili bir problem vardı, semtin bilumum tesisatçısı geldi gitti, niye o zaman düşünemediysem :)

istanbul ölçülerinde evet yakınmışız. bilmiyordum ilkim in ümraniye de olduğunu, yani ben ankaralıyım aslında onun için hala yakın dediğimde bir düşünüyorum:))
sen neredesin

naber fıstıklar.eşimle yürüdük biraz,baktım şiştim demin.hava almam iyi geldi.bu saatlerde yüzüm şiiyo yaa.yarım ekmek arasını doldurup yersem olacağı bu zaten.-tatlicadiarzu-

loracım bende denedim bacaklarım düzken kapanıyo da dizlerden kırarsam kapanmıyotam olarak nasıl yyapmalı ki

ama sanki benim karnımda düştü gibi

hoşgeldin, fenerbahçemine, hep ertesi gün görüyordum gece yazışmalarını bugün vaktinde burda olayım kaçırmayım hiçbir şey dedim:)

aybikeciğim ümraniyede değilim canım ben.bizim hatun karıştırdı.kaydirigubbakcemile3meltem orda oturuyodu.ben sarıyerdeyim,bayağı uzağız kızmirmirmirmir

slm gece kuşları
biz de burdayız bugun.. babamız nöbetçi işe gitti.. bize süt parası kazancak:)
ilkim sen yiyon yiyon nerene gidiyo bacım.. valla ben o kadar yesem tosun olurum tosun

benim bugün göbeğimin üstündeki çizginin olduğu yerde içerden gelen bir sızı var gibi, umarım anlatabilmişimdir, başka yaşayan varmı

kızlar istanbul da her yer uzak geliyor bana zaten, en yakın mesafe yarım saat, ahhh ankaram ahhh.
dorucum benim son hafta bir kaç kez oldu bahsettiğin tipte birşey sanki içerden çekiyolar bi iple gibi, sanırım normaldir:)

benim göbeğimdeki sanki içerden benim yaramaz tırmalıyor gibi, fascım o bacak arası ağrıları bende sabahları çok oluyor, doktora söylediğimde suda eriyen kalsiyum gibi birşey verdi , düzenli ondan içince hafifliyor sanki,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…