2008 Aralık Anneleri

ah benimki nasıl şeyime basınç yapyo kızlar şuan.ya bişi dicem bebeğiinz ters duruyo ya hani,poposu nerde kalıyo.bana tarif edin yaa,şu benim cimcime halen yanmı duruyo yoksam,döndümü diyekaydirigubbakcemile2

kızlar ben yatıyorum, hamilelik öncesi geç saatlere kadar otururdum hiç farketmeden artık tavuklar gibi oldum 11 de esnemeye başlıyorum 11 buçukta zor atıyorum kendimi yatağa:) yarın okur kıskanırım artık sizi:)
iyi geceler

benimkinin ayakları resmen kaburgalarımda. yaklasık 2 aydır da böyle.. popsunu da tam midenin oldugu taraflarda bi sağa bi sola kaydırıyo.. tombik kızım benim.. ilkimim açıklayıcı olmadı ama bizimki böyle işte.. napalım:)

hmm kalsiyum mu magnezyum mu? kasılmalara magnezyum diasporal kullanıyom da ben

ben yanlış söylemişim canım magnezyum diasporal mış benimkide hatta bahsedince bir tane yaptım içiyorum şimdi,
bu arada benim oğlan yan duruyor gibi çünkü hareketlerini sürekli yan taraflarımda hissediyorum, o yüzden de dönmediğini düşünüyorum hala, doktorda sezeryan olacak diye hiç pozisyonundan bahsetmiyor, galiba bu arada benimki haftaya gelecek gibi ama kısmet tabi

Yalniz az once nasil hapsurduysam bebegiminde esiminde odu patladi. Benimde kalca ayriliyordu neredeyse.

ben bu hapşurma olayına takmıştım bi ara.. ünv. de okurken okulun tıp fakultesine bi kadın gelmişti.. 9 aylık hamile ve hapsururken kendini sıktıgı için yoğun bakımda yatmıştı.. o günden beridir kendimi kasmıyorum diye çok sesli hapşuruyom.. çok komik oluyo.. her seferinde eşimin de aklını alıyorum başından zavallım..

Ben geldim kızımlahihoyyyt

Benim kızım poposunu göbek deliğimin sol üstünden öne doğru çıkartarak,kafasını sağ taraftan iktirip,ayaklarıyla barsaklarıma vurabileceği pozisyonda duruyor.Yan mı oluyo,ters mi oluyo bu pozisyonu bilmiyorum.Aşağıya inmedi ama.Göbek deliğimden aşağısı yumuşak.Boş gibi.Üst taraf şişiyo.Sabah çok komikti göbeğimin hali.

Kızlar izmir'de bugün hava kirliliği hat safhada.Akşamüstü şehir merkezinden arabayla geçtik mecburen ve tam oksijen alamadığım için başıma ağrı girdi eve gelinceye kadar.Denizdeki gemiler isten görünmüyo.Allah'tan bizim ev yukarıda kalıyor da havamız temiz.Yoksa nasıl nefes alırdım bilmiyorum.

yay burçlarının doğası aykırıdır bacım.. bizim veletlerden başka bişiy beklenemez zaten..

Bu aksam sanki istanbulun havasi da bi tuhaf. Saglam soguk gelecek. Ben yarin kontrole gitcem bakalim bi sefer keyfi yerinde mi . Canimi sikmaz insallah bi defa.

Edolina benim annem de Alsancakta sen nerdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…