2008 Aralık Anneleri

yay burçlarının doğası aykırıdır bacım.. bizim veletlerden başka bişiy beklenemez zaten..

Doğru diyosun Fas'cım.Aynen katışlıyorum sana.

kaydirigubbakcemile3sivri götlü kızım benim diye seviyom ben onu teyzesi.ozaman indriyo popusunu

Ben göbeğimi sevenlerin elini direk oraya koyuyorum.Ağızları açık kalıyo hissedebildiklerinden.Tam o anda işte bu kızımın poposu diyorumkaydirigubbakcemile3N'apayım,popoyu çıkarıyo sevdirmek için.

İlkim'cim biz de seni öptük canıma.s.

Bu aksam sanki istanbulun havasi da bi tuhaf. Saglam soguk gelecek. Ben yarin kontrole gitcem bakalim bi sefer keyfi yerinde mi . Canimi sikmaz insallah bi defa.

Edolina benim annem de Alsancakta sen nerdesin.

Ben 18 yaşıma kadar ailemle Alsancak'ta yaşadım.Şimdi Karşıyaka tarafındayız.Örnekköy'de.

buradada şimdi yağmur başladı kızlar, benim oğlanda bazen tam göbek deliğimin ordan bir çıkartıyor kendini sanıyorum şimdi oradan çıkacak , ayrıca beni görenler senin göbek ne kadar çok hareket ediyor öyle diyorlar, bende çıkıncada böyle olursa yanarız diyorum ama, çıksında hareketli olsun bebişim herşeye hazırım yani

Maasallah. Benimki de bugun kuaforde sacim yikanirken durmadi. Utandim sanki biraz.

Maşallah canım ne güzel.Ben de son zamanlarda çok hareket etmiyor diye düşünceliyim.
Benimki de göbek deliğime bastırıyo.Acıyo bazen.Bu arada benim göbek deliğim hala çukur.Pırtlamadı.

Bu arada edolina sen benim doktorun sitesinin takipcisisin galiba ne zaman baksam oradan bilgiler okuuorum.

Ay senin doktor Kağan mı?Ne şanslısın o zaman.Öyle bir doktorum olsun isterdim.

yalnız kagan biraz sezeyancı gibi geliyo bana.. sen nasıl yapıcaksın.. böyle sezeryan yapın kurtulun der gibi bi havası var adamın...

benim de göbeğim pırtlamadı bu arada, ayrıca çatlak durumları nasıl kızlar

hergğn yağlanmama ragmen çatır çatır çatladım malesef. cildim çok kurudur normalde ve doktorum da yapı ile ilgili oldugunu çok da kasmamam gerektiğini söylemişti.. hala yağlanıyorum ama artık çatlamam heralde bu saatten sonraklava:

Selamlarini soolerim yarin :)

Söyle canım valla.Harika bir site hazırlamış.Soyadı da benim kızlık soyadım olduğu için daha bi sıcaklık duyuyorum herhalde ona karşı.

benim de göbeğim pırtlamadı bu arada, ayrıca çatlak durumları nasıl kızlar

Göbeğim kasıklarıma doğru çatladı.Sola doğru 4,5 çizgi şeklinde.Sağ tarafa doğru iki çizik var.Aynada görebiliyom ancak.Eşim söylemese hiç farketmicektim.Övünüp duruyodum çatlağım yok diye-tatlicadiarzu-

Evet yapisi cok onemliymis cildin. Ben anneme sordum catlamazsin dedi. Ben karnimda cok ciknadi zaten. Bi de hep yaglandim 3. Aydan itibaren. Bisey yok simdilik. Bi de banyoda senelerdir jhonsons baby oil suruyorum benim de cildim cok kuru iyi geliyor bana

hayret bişiy yaa. hersey normalse neden sezaryen diyor ki.. ben de buna hasta oluyorum..
hangi hastanede düşünüyorsun doğumu

ben hiçbirşey yapmadım ama çatlak yok çok şükür, ancak ben hamile kalmadan önce 10 kilo vermiştim, şimdide 10 kilo aldım, fazladan almadığımdan oldu belkide diyorum, çünkü son zamana kadar kimse hamile olduğumu anlamadı benim, herkes kilolu halimi biliyordu çünkü

hayırlısı olsun canım.. hastane önemli, ne biliyim ya da ben çok kafama takıyorum bu hastane işini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…