- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.681
yay burçlarının doğası aykırıdır bacım.. bizim veletlerden başka bişiy beklenemez zaten..
kaydirigubbakcemile3sivri götlü kızım benim diye seviyom ben onu teyzesi.ozaman indriyo popusunu
Bu aksam sanki istanbulun havasi da bi tuhaf. Saglam soguk gelecek. Ben yarin kontrole gitcem bakalim bi sefer keyfi yerinde mi . Canimi sikmaz insallah bi defa.
Edolina benim annem de Alsancakta sen nerdesin.
buradada şimdi yağmur başladı kızlar, benim oğlanda bazen tam göbek deliğimin ordan bir çıkartıyor kendini sanıyorum şimdi oradan çıkacak , ayrıca beni görenler senin göbek ne kadar çok hareket ediyor öyle diyorlar, bende çıkıncada böyle olursa yanarız diyorum ama, çıksında hareketli olsun bebişim herşeye hazırım yani
buradada şimdi yağmur başladı kızlar, benim oğlanda bazen tam göbek deliğimin ordan bir çıkartıyor kendini sanıyorum şimdi oradan çıkacak , ayrıca beni görenler senin göbek ne kadar çok hareket ediyor öyle diyorlar, bende çıkıncada böyle olursa yanarız diyorum ama, çıksında hareketli olsun bebişim herşeye hazırım yani
Bu arada edolina sen benim doktorun sitesinin takipcisisin galiba ne zaman baksam oradan bilgiler okuuorum.
Ay senin doktor Kağan mı?Ne şanslısın o zaman.Öyle bir doktorum olsun isterdim.
benim de göbeğim pırtlamadı bu arada, ayrıca çatlak durumları nasıl kızlar
Selamlarini soolerim yarin :)
benim de göbeğim pırtlamadı bu arada, ayrıca çatlak durumları nasıl kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?