2008 Aralık Anneleri

Günaydııııııııııııın kızalr.Yağmurlu bir İstanbul sabahında nasılsınız bakalım.Yazdıkılarınzı biraz okudum.Fascım ve Edolina canım hiç korkmayın hayatınızın eğlenceniz daralacak diye.Çocuksuz insan çocuklu bir hayat,Çocuklu bir insan da çocuksuz bir hayat düşünemezmiş.Benim 3.5 yaşında oğlum var.Hayatın bütün eğlencesi bence herşeyi onunla yapmak.İnanın denize girmekte,yemeğe gitmekte,eğlenmekte,yatakta boğuşmakta,sabahları kapıdan birinin gizlice girip aranıza yavaşça sızmasıda mükemmel bi duygu.Hepinizi öptüm.hihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:CüvCüv:

gunaydın guzel annişler,
kontrolculer daha dokulmediler bakıyorum..iyi haberleri bekliyoruss :))
Eminem ne guzel ne içten dua etmişsin oyle gece ruyamda bebişimi gördüm hep...tosuncuk bişeydi, kucagımdan birakamadım...
Dogunca naparım bilemiyorum herhalde bir sure inanamam benim olduguna sanki kucagıma alacagım, sevecegim ama çıkarken hastaneye geri verecegim gibi gelir... Benim ki sanki halen karnımdaymış gibi..
Şu son 10 hafta gercekten hiç geçmedi..Allah hepimize sabir versin arkadaslar..

günaydın canlarım benim :)
hoş öğlen oldu :)))
umarım hepiniz ve melekleriniz iyidir.hepinizi kocaman öpüyorummm a.s.
bugün kayınvalidemin günü var bende gidicem sonkez hanımlar koca göbeğimle görsün beni :) sonra bebeğimle görürler artık :)

merhaba kızlar.hava oldukça soğuk ve yağmurlu.sabah bebeğimle konuşuyordum,seni kış çocuğu diye.allah korusun sıcak tutmalıyız minklerimizi.dr.gidip gelirken aşılarını olurken felan.
bizim gece kuşları kaynatmış yine maşallah,zeynebinde hikayesini okudum demin ağlaya ağlaya.artık geçsin şu zaman çok özledim kızımı.rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizleri

ilkimcim, ben kış bebeklerimiz konusunda şanslıyız diye düşünüyorum. yazın çok bebek haberi aldım yakın çevremden ve sonrasında hastalık haberleri. ve herkes aynı şeyi söylüyordu; yaz bebeği daha zor çünkü evin ısısını sabit tutmak daha zor,bunalsan bile bi pencere açamıyorsun, açsan hemen burnu akmaya başlıyor vs diye. kışın hiç değilse sabit ısıda olur evler, yani öyle umuyorum :) ya da üşütürmüyüm oğluşu falan diye düşünüp panik olunca bunu düşünüp avunuyorum kaydirigubbakcemile3
gerçi arka arkaya gelen doğalgaz zammı da belimizi bükecek gibi görünüyor ama bebişlerin sağlığı söz konusuyken lafı bile olmamalı değil mi :)

selam kızlar,

geveze gece kuşlarımız kaynatmışlar yine, kızlar hiç uykunuz gelmiyormu sizin yaaaw, ben uykudan gözümü açamıyorum.
oku oku bitmedi son iki sayfayıda okuyamadım site çok yavaş açıyor,
siteyi açarken acaba doğuran varmı diye açıyorum bundan sonra her an bir doğum haberi gelebilir, sağlıklı haberler alalım inşallah.

bu gün bbeişlerin son kalan giysilerini yıkadım battaniyeleri falan, ama nasıl kuruyacak bilmem yağmur yağıyor geceden beri. Meteorolojiyi inceledimde biraz haftayada bol bol yağmur hatta karla karışık yağmurlar yağacakmış :))

gerçi arka arkaya gelen doğalgaz zammı da belimizi bükecek gibi görünüyor ama bebişlerin sağlığı söz konusuyken lafı bile olmamalı değil mi :)

lafı olmaz tabi ama az buz değil canım zamlar, gece gündüz yakacağız doğalgazı, faturalarını tahmin bile edmiyorum
bir sobamı edinsek acaba odun yakarız fisfisfis

Son düzenleme:
goldcuum ben hala kuaför işinde kararlıyım, sezeryandan bir gün önce gidip fön çektireceğim ama evde kim götürür eni kuaföre bilmem. söylediğim herkes deliymişim gibi tepki gösteriyor. belki evde kendi kendime çekerim fönümü. manikür pedikür olayına ise hijyen kaygımdan dolayı girmem :)

acaba zeynep çektirebildimi fönünü merak ettim şimdi :))

valla kızlar ben şimdilik 2odamızı yakıyorum.merak ediyorum bakalım fatura nekadar gelcek.üşütmemiz lazım bizlerin.valla allah yardımcımız olsun,elektriğede zam gelir yine yılbaşından sonra.zor anam zor işimizkötükedihüso

kızlar benim geçende arkadaşım geldi.özelde doğum yaptı.orda ojeleri çıkarıyolarmış ebeler,yüzük müzük bilmem ne.bende gitcem kuaföre doğumdan önce inş.

bebişler 4. aydan sonra cevresini algiliyor, sokak istiyor bizimkiler o aylara gelince bahar gelmiş olacak rahat rahat gezdirecegiz kuzuları

valla kızlar ben hamileliğimi öğrendiğimden beri, kimyasal içerdiği için oje moje sürmedim, bir iki düğün dışında makyaj bile yapmadım

zea cim benim kendi manikur aletlerim var doktora sormuştum onlarla yaptırabiliyorum manikur... Dogumdan önce elleri ayakları kısacık kestirip french ya da seffaf oje surebiliriz... Hem temiz hem bakımlı görünür... Hele senin sezeryan zamanında belli valla bir gun once sardır saçlarını kırmızı kurdelanı da takarsin ohh mis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…