- Konu Sahibi deryahakan
-
- #15.721
Memorialda olacak insallah. Ya da anerikan dioduk ama son kadar burasi cunku normal dogumda amerikanda yer bulmak cok zor.
basi asagida poposuda sol tarafa yatik hafiften gogsumun altinda benimkinin.
Günaydııııııııııııın kızalr.Yağmurlu bir İstanbul sabahında nasılsınız bakalım.Yazdıkılarınzı biraz okudum.Fascım ve Edolina canım hiç korkmayın hayatınızın eğlenceniz daralacak diye.Çocuksuz insan çocuklu bir hayat,Çocuklu bir insan da çocuksuz bir hayat düşünemezmiş.Benim 3.5 yaşında oğlum var.Hayatın bütün eğlencesi bence herşeyi onunla yapmak.İnanın denize girmekte,yemeğe gitmekte,eğlenmekte,yatakta boğuşmakta,sabahları kapıdan birinin gizlice girip aranıza yavaşça sızmasıda mükemmel bi duygu.Hepinizi öptüm.hihoyyytkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu:CüvCüv:[/QUOT
ben de çocuk sonrasını düşünüp panik olduğumda bu söylediklerini getirmeye çalışıyorum aklıma, çocuklu arkadaşlarımı düşünüyorum ve rahatlıyorum.
zaten öyle olmasa insanlar ikinci çocuğu hiç düşünmezlerdi değil mi:)
merhaba kızlar.hava oldukça soğuk ve yağmurlu.sabah bebeğimle konuşuyordum,seni kış çocuğu diye.allah korusun sıcak tutmalıyız minklerimizi.dr.gidip gelirken aşılarını olurken felan.
bizim gece kuşları kaynatmış yine maşallah,zeynebinde hikayesini okudum demin ağlaya ağlaya.artık geçsin şu zaman çok özledim kızımı.rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizleri
gerçi arka arkaya gelen doğalgaz zammı da belimizi bükecek gibi görünüyor ama bebişlerin sağlığı söz konusuyken lafı bile olmamalı değil mi :)
bebişler 4. aydan sonra cevresini algiliyor, sokak istiyor bizimkiler o aylara gelince bahar gelmiş olacak rahat rahat gezdirecegiz kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?